[]

ayak mantarı :/

Parmak aralarım böyle soyulmaya devam ederse parmak kemiklerim meydana çıkacak. kaşıntı da cabası. ne süreyim buna? merhem, kocakarı ilacı? var mı başına gelen iyileşen?




 
cildiye doktoruna gorunun, uygun olan yag oranina sahip kremi yazar doktor.


  • vudin  (13.01.15 21:47:08 ~ 21:47:21) 
İlaç kullanmak istemezseniz, parmakların alt ve dip kısımlarına, ayakta durduğunuzda hiç görülmeyecek şekilde, kına sürebilirsiniz. İşe yarıyor. ;)


  • balekmek  (13.01.15 23:14:46) 
ben almanya da yasiyorum ve bu sorun icin burda eczanelerde envai cesit krem oluyor, hatta bu kremler o kadar etkiliki iki gün arka arkaya sürün mantar felan kalmiyor! hatta bazi kremleri 15 gün felan araklisiz sürüp ayak parmak aralarini iyi kurutursaniz bu sorunu tamami ile halletmis gibi de oluyorsunuz, etkisi derinin ta altina etmis oluyor defolu olan ve hep mantara seben veren deri noktarli iyilesiyor. burda olan kremin ismi "Lamisil" ilaclara antimykotikum denilioyor icinde barindirdigi kimyasalin ismi ise Terbinafinhydorchlorid oluyor.


  • bonaparte  (13.01.15 23:21:52 ~ 23:23:09) 
Doktorun önereceği kremin dışında şunu söyleyebilirim, ayaklarınız terliyorsa gün içinde çorap değiştirin ve parmak aralarınızı kurulayın.

Her gün aynı ayakkabıyı giymeyin, en azından bir gün ara verin.

Çoraplarınızı ütüleyin.
  • federer  (13.01.15 23:35:54) 
aynı sorun bende de oldu. trivazol vs. ne varsa kullandım ama etkisi en fazla 1 hafta sürdü (çünkü ne yaparsak yapalım eski ayakkabı, çorap ve külotlarımızı giyince mantar tekrar hortluyor).

Sonra bu mucize ile tanıştım www.saglikliveguzel.com
(bkz: cevaba viral almak)

1 sefer kullanıyorsun ve kesin çözüm... geçmiş olsun..

ps: bunu bile kullansan eski çorap ve külotlarını at (90 derecede yıkasan da fayda etmeyecek!). ayakkabılarının hepsine karbonat dök ve karbonatlayıp giy 1 hafta. aksi halde tekrar nüksedecek mantarın.
  • Fayfa  (13.01.15 23:58:51) 
ayaklarına cildiye, ayakkabı ve çoraplarına sprey şeklinde mantar ilaçları var onlardan öneririm.


  • stereoseyfi  (14.01.15 00:18:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.