[]

Rüyamı anlatcam

Merhaba, ben geçen gün süper zevkli bir rüya gördüm.
Sadece paylaşmak istedim. Okumak isteyenlere şimdiden teşekkür.

Bu akşam devam eder sanıyordum ama save etmemişim galiba, devam edemedim :D

Rüya büyüüükçe cami salonu gibi sadece halılarla kaplı, kolon bile olmayan bir alanda geçiyor. Duvarlar bile halılarla kaplı ve bu halılardan ara sıra kapılar açılıp komple siyah kıyafetli ninjalar çıkıyor.

Benimse elimde bir kılıç var ve ninjaları mükemmel aksiyon hareketlerle kesiyorum. Daha sonra waveler güçlendikçe bir kaç arkadaşım da bana katılıyor, baya multiplayer oyuna dönüşüyor. Ama gerçekmiş gibi de hissediyorum. (bu bilgi nereden geldi bilmiyorum ama 100 ninja kesilecekmiş, 99uncuyu da kesince bütün ışıklar sönüyor, dışarıdan gelen ay ışığıyla loş bir şekilde salon görünebiliyor. Ben yüzüncü ninjanın yerde yatanlardan biri olabileceğini düşünüyorum ve geçip bir köşede hareket gözlemliyorum. En ufak bir hareket bile görsem saldırıya geçeceğim yani. Diğer arkadaşlar da salonu geziyorlardı.

Öyle kenarda beklerken alarm çaldı uyandım. Çok zevkliydi be :)

 
Ruyan hayrolsun. Bugun ben de cok zevkli bir ruya gordum, son kismini net hatirliyorum;

Motosikletle sehiricinde gidiyorum, sonra trafik isiklarinda duruyroum yanima cok guzel, sari kut saclari yarim kaskinin altindan gozuken bir kadin motorcu geliyor motoruyla. Bir bakisip gulumsuyoruz, kadinin gozlerinin yesil oldugunu fark ediyorum. Yesil isik yaninca gaz veriyoruz, motosikletler havalaniyor, ucarak gidiyoruz yanyana bir sonraki trafik isiklarina kadar.

Trafik isiklarina gelince motosikletler yere iniyor ve muhabbet ediyoruz tekrar yesil isik yanana kadar, kadin patronunun motosikletine binmek istemesinden yakiniyor, ben de sakin bindirme oyle tipleri vs diyorum, yesil yaninca gaz verip havalaniyoruz ve telefonun alarmi caliyor :(
  • nawres  (09.01.15 08:28:33) 
@nawres tam da yerinde çalıyor hep alarmlar ya. Tatilde de böyle rüya gelmez ha. Save etseydin sen de :D


  • safepassage  (09.01.15 08:51:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.