[]

erkeklere soru

yanımızdaki elemanlara kulak misafiri oldum birazcık da, kadınlardan bahsederken tasvirleri garip geldi. şişman fatma, suratsız özlem, ayşeye benziyor ama daha güzeli gibi..

siz de mi kendi aranızda böyle konuşuyosunuz acaba? ortamda kız olmayınca tarzınız mı değişiyor? elemanların kızların yanında nasıl konuştuğunu bilmediğimden karşılaştırma yapamadım.


 
bu ne ya? nerelerde takılıyosun. apaçiler.


  • aeroflot  (01.01.15 22:01:40) 
hayır.


  • secilmis uye  (01.01.15 22:02:30) 
evet tarz biraz değişir ama bu kadar değil ya da bu tarzda değil. tabii bu kadar hatta çok daha beter değişenleri de var ama bunlar en iyi örneklerimiz değil.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (01.01.15 22:02:49) 
lisede yaptık sonra sevgililerimiz bize böyle bi davranışın çok ayıp oldugunu öğretti.


  • Solem2  (01.01.15 22:03:03) 
sadece uyuz olduğum tipleri tarif ederken.


  • cok iyi yol  (01.01.15 22:03:34) 
hade hade kıvırmayın beyler

yalnız çok iyiymiş seksen reyis şaskdşaslksad
  • emirkulu2  (01.01.15 22:05:23) 
Benim gözlemlediğim kadarıyla bu kadar açık tabirler kullanmasalar da erkek muhabbeti içerisinde bir takım kadınlardan bahsedilirken belirli bir "gideri var-gideri yok" kıstasına göre değerlendirme yapılıyor.


  • buff  (01.01.15 22:07:41) 
bazı kısaltmalar oluyor. kızın biri hakkında konuşmak istersen ve kızın kulağına gidebilecek ortamdaysan kendi argonu oluşturuyorsun. sapıklık derecesinde taciz ve takipçilğik yapan iki arkadaşım vardı. bu heriflerle iki gün konuşmasam şifrelerini anlayamaz hale geliyordum.


  • namus ninjası  (01.01.15 22:08:45) 
@palve kaşar maşar gelecek diye bekledim de ters ters bakınca sustu.

@aeroflot kötü bi yer değil yav. arkaodada oluyor olay.
  • seksen9  (01.01.15 22:08:58) 
suratsız kızların arkasında "hastalıklı koyun gibi" derim ara ara


  • dokuzonbeş  (01.01.15 22:09:58) 
ortamda kız olmayınca tarz tabii ki değişiyor. sanki kızlarda ortamda erkek yokken sohbet değişmiyormuş gibi şaşırmaya gerek yok.

lisede takılan lakaplar ile ilgili genelde o kullanılabiliyor. ya ne olacaktı? Fatma hanım, Özlem hanım mı denseydi? :D
  • nawar  (01.01.15 22:12:05) 
tabiki konuşmazlar, tüm erkekler son derece kibar, nazik, insanlardır


  • efrasiyab87  (01.01.15 22:12:42) 
yapıyoruz da hakaret gibi düşünme kod adı gibi düşün.


  • divit  (01.01.15 22:14:15) 
@nawar özlem dese olma mı?

@divit ajakdldlşsş en çok senin yorumunu merak ediyodum sen de ciddili cevap verdin. gerçek divite ne yaptın söyle?
  • seksen9  (01.01.15 22:17:15) 
büyük ölçüde realist tespitler neticesinde evet, yapılıyor böyle yorumlar. hakaret gibi düşünme bunu, şişman fatma deniyorsa o fatma cidden 492 kilo falandır. ya da özlem, gülmez mesela. divit'in dediği doğru yani, kıza kızdığımız için öyle demiyoruz.


  • baba jo  (01.01.15 22:18:09 ~ 22:19:36) 
  • acccra  (01.01.15 22:20:35) 
@seksen9 yarın iş var diye moralim çöktü :(

buradan geçen birisi vardı, "hafif kaşar zuhal" diye kaydetmiş kızlar da görmüş napcam ben diyordu :D

aha buldum

"Arkadaşlar hikayeye gelin, bomba:

Bugün şirket eğitimdeydik tüm gün. U şeklinde bir masa, aradan dönmüşüz eğitimcinin gelmesini bekliyoruz. Ben U'nun sağ uzantısının tam ortasında oturuyorum. Sağımda solumda iki tane kız var. Tam karşımda da daha önceden gözüme kestirdiğim, hafif kaşar bir hatun oturuyor. Telefonum masa prizlerinden birinde şarjda. ekranı tam masanın üstünde kabak gibi, sesi açık. "Lan" dedim, "hoca gelmeden bir tuvalete gideyim". Gittim tuvalete, biraz gecikti çişim gelmedi falan filan derken geri döndüm odaya, hoca gelmiş, eğitim başlamış. Yerime doğru giderken sağımdaki solumdaki kızlar acayip kızarık, sinirli ve agresif şekilde bana bakıyorlar. Geçicidir denk gelmiştir dedim. Oturdum. Telefonuma bir baktım, "zuhal-hafif kaşar" diye bir cevapsız arama.

Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Karşımda oturan hatunu zamanında "zuhal-hafif kaşar" diye kaydetmiştim çünkü bizim şirketler grubunun tamamen ayrı bir şirketinde, hiç alakamız yok, yani iş için hiç konuşmuyoruz. Ben de öyle kaydettim liseli ergenler gibi. Hani aklımda olsun fırsat olursa yazarım diye. Meğersem hoca beni sorunca, bu Zuhal "hocam ben arayayım şimdi" deyip aramış, benim telefon masanın üstünde, kabak gibi, sesi full açık. "Zuhal-hafif kaşar" diye yanıp yanıp sönüyor. Bu iki kız görmüş. Zuhale söylerler mi artık söylemezler mi bilmiyorum ama büyük sıçtım.

Hemen izin alıp çıktım otel odama döndüm, bir daha da inmedim aşağı.

Nabıcam beyler, acil yardım!"
  • divit  (01.01.15 22:25:26 ~ 22:27:48) 
Bazilari yapiyor, bazilari yapmiyor. Yalniz yapanlar erkeklere de yapiyor bunu, kadinlara ozel yapilan birsey degil.
Ortamda kiz olmayinca tarziniz degisiyor mu konusuna gelince, erkek kisminin onemli bir kismi icin evet degisiyor. Ne kadar ve ne yonde degistigi kisiden kisi cook genis bir yelpazede degisken.

  • delifaruk  (01.01.15 22:27:56) 
@seksen9 olsa ne olur? :)

şöyle örnek vereyim. ben liseden arkadaşlarım ile lisans, y. lisans, kurs, dersane vs. deki arkadaşlarımdan daha samimiyim. o dönem (sadece lise olmak zorunda değil o yıllar) lakap edinenler (herhangi bir sebepten), eğer ondan sonra da görüşmeye devam ettiysek genelde o lakapları kaybediyorlar. dersaneden arkadaşlar ile de lisedekiler ile aynı durum. fakat en son o zaman görüştüklerimiz lakapları ile hatırlanıyor. o yüzden onlara hitap lakap ile. ondan sonraki dönemlerde de elbet lakap edinenler olmuştur da şimdi bahsederken öyle bahsedilmiyor. bahsettiğimiz varsa da ben hatırlamıyorum.
  • nawar  (01.01.15 22:32:07) 
@divit bozma yav moralini :/ daha çok çalışmak daha çok para demek :D

@comptrol hea ondan şakirt seviyom demekki ben.
  • seksen9  (01.01.15 22:32:26) 
@nawar abov lisede herkeş bana şeytan derdi, hala öyle mi hatırlıyolar?


  • seksen9  (01.01.15 22:36:19) 
Aşağılama amaçlı değil ama kısakod kullanılıyor.


  • arnold schwarzeneger  (02.01.15 08:01:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.