[]

Hp Pavilion dv 6 ısınma

Artık internetten dizi izlerken bile aşırı ısınmadan kendi kendini kapatmayı başladı alet.Bilgisayarda yükklü en ciddi program adobe premiere onu bile nasıl olsa açınca kapanır diye açamıyorum.Bugün Tyrant izlemeye çalışırken derken dizininin 15.dakikası kapandı ve dayanacak halim kalmadı.

- Garantiden çıktı alet maalesef ; gidip bir bilgisayarcıya versem sorunuma çare bulabilir mi? Vereceğim paraya ve beklediğim süreye değer mi ?

- Kendim açarsam tekrar toparlayamam youtube'dan baktığım kadarıyla.

-Ankara'da bu ve benzeri aletlerde aynı sorunu yaşayıp şu teknik servis iyidir diyen var mıdır ?

-Bir daha Hp'i bedava verseler almam herhalde.

 
Hp üretenin amk. Alanın da aklını seveyim. Değiştirmek ilk önceliğin olsun. Temizlik onu en fazla 2 hafta götürür.


  • cetoxim  (05.12.14 02:37:53) 
ben de dv6et sahibiyim. yapman gerekenler şunlar;

becerebiliyorsan bilgisayarı kendin aç her parçasını çıkart çünkü içindeki tozlar çok etkiliyor performansı ve ısınmasını bundan dolayı kendin yapmanı öneririm ya da bir tanıdıgına yaptır. çünkü bilgisayarcılar genel bir temizlik yapıyorlar buna şahit oldum bundan daha da önemlisi işlemcinin ve ekran kartının üstünde bir sıvı vardır bu zamanlar ısındıkça erir ve kaybolur bu da performansını ve sıcaklıgı korur. bu sıvılar bilgisayarcılarda 5-10 liraya satılıyor macun daha dogrusu sıvı degil tam olarak. eskiyen macunu da kulak pamugu ile yavaşça çıkartıp yenilemen gerek. emin ol bunlardan sonra performansın inanılmaz artacak. ben yılda bir gün şenlik halinde bunu gerçekleştiriyorum 5. yıla girdik ^^
  • the coolest dude  (05.12.14 02:47:47) 
macun çekme olayına bi bak kardeşim. notebooklarda macun çok işe yarıyo. bunu 5-6 ayda bir yaparsan uzun süre kullanırsın. bir de fan soğutucu ile rahatlar uzun süre kullanırsın. evde kendin de evvela yapabilirsin.


  • kalyanschik  (05.12.14 03:21:54) 
aynı sorun bende de var. içini açıp temizle ve macun sür.

sökerken yanına kağıt kalem al.
taslak çiz.
çıkardığın parçaları taslaktaki yerlere koy, vidaları da yanına.
geri takarken taslağa göre hareket et, böylece kolayca dağıtıp toplarsın bilgisayarı.
  • cemiyetin unlu simasi  (05.12.14 03:25:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.