[]

enpara hesabımdan steam adına iki tane yapmadığım işlem görünüyor.

güya bugün yapmışım ama yapmadığıma adım gibi eminim. bi 2,52 bir de 2,6 liralık çıkış var hesabımdan, dediğim gibi STEAMGAMES.COM adına. ne bu ?

edit: ayrıca steam hesabıma da baktım hiçbir işlem görünmüyor.

edit 2: bundan bir gün önce yaptığım işlem ise WWW.STEAMPOWERED.COM LUXEMBOURG TR adına görünürken önceki yaptığım yine STEAMGAMES.COM adına. valla kıllanmaya başladım noluyor ya, bütün parayı çekip yastığın altına mı koyam ?

 
ben çektim pampa, skill lazımdı


  • kahve kokusu  (27.11.14 00:09:18) 
Steam hesabınıza son günlerde kart falan eklemiş olabilir misiniz? Ekleme durumunda 1 kez para çekilip iade ediliyor sanırım ama sizinkinde iki işlem var.

edit: Bir de yanlış olmasın ama enpara card steamde çalışsın diye steam üzerinden yapılan işlemler için enpara kredi kartıymış gibi gösteriyor kendisini, fakat kredi kartı olmadığından provizyon gibi işlemler biraz karıştırıyor olabilir ortalığı, yani kredi kartında provizyon bekleyen işlemlere düşer sonra onaylanınca dönem içi işlemlere, sizinki de buna benzer olmuş olabilir.
  • atom karincanin torunu  (27.11.14 00:14:50 ~ 10:02:09) 
yok ya kartı eklemiştim normalde sonra sildim sonra iki gün önce cüzdana para atarken bu sefer tanımladım ve silmedim ama daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı başka kredi kartıyla falan da ve garip garip 2 rakam ve 27 kasımda yani daha bir saat önce en fazla yapılmış görünüyor. net saat yok ne yazık ki.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (27.11.14 00:20:07) 
Kart tanımladığında pazar bir süre için kilitli olur ve işlem yapamazsın bu süreci kısaltmak için işlem yaptıysan o çekilen tutarları pazar sayfasına girip yazman pazarı açacaktır. Sonrasında iade olur ama iade hızlı olsun dersen destek bölümünden ticket açman gerek..


  • EkimBebesi  (27.11.14 02:08:00) 
Ha amac o tutarlari pazara girerek pazarin acilmasini saglamak steam yani guvenlik icin cekiyor parayi sonra da geri veriyor onaylayinca. Hay gozunu seveyim cok tesekkurler.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (27.11.14 02:11:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.