[]

gelir vergisi borcu

selamlar.

e-devlet sitesini kurcalarken gördüm, gelir vergisi borcum var gözüküyor.

herhangi bir gelirim/isim yok türkiye'de, gelir tespit nanesi icin konsolosluga basvurmustum yurtdisinda yasadigim icin. yani saglik sigortasiyla ilgili bi durum da olmamasi lazim.

ne olabilir bu borcun sebebi, basina gelmis olan var mi?

 
vay lan, devlet orada kazanıyorsun diye mi istiyor yani?


  • kahve kokusu  (24.11.14 22:03:36) 
borc miktari 170 tl civari, kazandigim parayla bi ilgisi olmamasi lazim yani.


  • ben de  (24.11.14 22:05:14) 
GSS?


  • anonymice  (24.11.14 23:16:42) 
gelir testi mi? ikametim türkiye disinda oldugu icin ondan muafim bildigim kadariyla.


  • ben de  (25.11.14 00:28:12) 
peki bunu devlet biliyor mu :)


  • anonymice  (25.11.14 15:17:02) 
evet, siteden girince de gözüküyor adresim. vergi borcu sanirim evle alakaliymis, netten baktim biraz. tesekkürler cevaplar icin.


  • ben de  (25.11.14 20:12:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.