[]

Resmen görünmez oldum :(

Yahu bu hayatta kimse takmıyor beni ya. Hani artık alıştım telefonum filan çalmıyor da böyle sokakta yürürken broşür filan verenler beni es geçiyor. Parfüm bile sıkmıyorlar üstüme. Anketçiler bile yaklaşmıyor o derece.

La ben size ne ettim ey insanoğlu ? Öyle bütün kameralar üstümde olsun 500 tane sevgilim olsun filan istemedim ki ben. 2 erkek arkadaşım olsun bir tane kız arkadaşım olsun pazartesiden plan yapalım haftasonu sinemaya gitmek için filan. 2-3 sene sonra evlenelim filan. O erkek arkadaşlar nikah şahidi olsun. Yani bunları istedim ben. Çok şey mi bunlar ? Tamam fiziğim düzgün değil, evet ağzım laf yapmıyor ama hiç mi bu hayatta benim gibi birileri yok.

Bir kerede benim sözüm dinlensin bir kere de benim dediğim olsun kardeşim. İlla ben mi birilerinin g*tünde koşturacağım.

Şimdi diyeceksiniz boşver milleti kendin ol filan.

Ya olmuyor bak harbiden denedim. Koca şehri boş boş gezdim saatlerce tek başına çekilmiyor bu hayat.

Hayır bir suç işlesem de cezasını çekiyor olsam tamam diyeceğimde mesela şu an dışarıda cafeler barlarda yada evlerinde arkadaşlarıyla eğlenenlerden ne farkım var benim ?

Ben artık sıkıldım bu işten. Ulan insan yaşamayı bile beceremez mi ? olmuyor işte. Ben beceriksiz tipsiz konuşmayı beceremeyen özgüveni eksilerde olan malın tekiyim.Şu an elim ayağım titriyor bunları yazarken.


Son olarak şu an eğer mutluysanız kıymetini bilin. Ve arkadaş grubundaki havalı tipler. Berkecanlarla gezen havalı kızlar, etrafınızdaki sönük yıldızları küçümsemeyin onları aşağılamayın. Onlarda bu hayatın birer parçası. Hatta onları kazanmak veya yardımcı olmak isterseniz çok mutlu olurlar.

Gerçekten :(

 
arkadaşım kimse hayatından memnun değil.
yalnızlık güzeldir ayrıca.
sosyalleşmek için çaba harca eğer memnun değilsen çabala tek başına sokaklarda dolşamakla olmaz bu iş.
duyurunun zirvelerine git on numara adamlar var arkadaş olursun kız en son ki iş bence. dert etme.
  • heee  (01.11.14 00:04:27) 
kendini nasıl pazarladığınla alakalı, giyimine özen göster, sosyal medya ortamlarında var ol çevren görsün en azından, kendine özen gösterince insanlarda sana saygı duyuyorlar zaten


  • 05  (01.11.14 00:26:34) 
Hipokondriyak gibi bi seysin sen bence. Bi arastir.


  • damdanakan  (01.11.14 00:40:12) 
ben de tam tersi bi durumdan aşırı mutsuzum. keşke görünmez olsam, aramasa insanlar diye çok istiyorum, böylece cevap vermediğimde ayıp etmiş de olmam rahat takılırım filan. insanlar bi yere çağırınca geriliyorum, keşke çağırmasalar. demek ki herkesi mutlu edicek sosyal şeyler aynı diil. neyse.

bi şey vardır belki yani, sorun sende olabilir. belki insanları dinlemeyi bilmiyosundur. yanında bi şekilde rahat ve iyi hissetmiyolardır. belki çok sıkıcısındır. bunları da düşün. insanlarla içli dışlı olmak istiyosan onlarla olan iletişimin önemli. ben mesela insanların anlattıklarını dinleyip makul konuşmaya çalışırım genellikle, uzak kalmayı ve telefonlaşmamayı tercih etsem de denk geldiğimde böyle davrandığım için ısrarla aradıklarını düşünüyorum. kibar davran, espri yap, makul dur falan. öyle yani hayata küseceğine iletişim olayını geliştir.

ediş: sonlara doğru çok okumamıştım duyuruyu. tekrar baktım. bence senin kendini küçümsemeyi bırakıp insanlara biraz tepeden bakmaya ihtiyacın var. çünkü yanında böyle ezileceğin kadar şey diil hiç kimse yani. bırak sen onları değerlendir, sen beğenme. öyle bak yani insanlara. onlara arkadaşın olmaya layıklar mı diye küçük testler yap. aman ne biliyim.
  • snape i başından beri tanırım  (01.11.14 00:48:16 ~ 00:52:42) 
Bende az cok senin gibiyim. Sonumuz intihar hacit hayat boyle gecmiyor.


  • fransızkalanadam  (01.11.14 05:38:37) 
ben de böyleyim. çok para olunca durum değişir diye düşünüyorum.. fransızkalanadam saçmalamış :D


  • tirt star  (01.11.14 06:31:21) 
fransız kalan kardeş, doğrusu bunu senden beklemezdim, şaşırttın beni. sen aklı başında, karekteri olan bir adamsın. sonumuz intihar diyecek biri hiç değilsin. boşluk anına denk geldi herhal. at at o düşünceyi kafandan. pis kaka o.
yav ne zamandır düşünüyorum bu güne nasipmiş, sen şu kullanıcı adını fransız kalmayan adam olarak değiştirsene. önemli bak bu. yap hadi şunu artık kardeşim, her şey başka olacak bak. güven bana :)

top secret, önceki duyurularına da baktım. cevabım onları da içerecek.

sana çok önemli bir sır vereyim mi? diğer insanlar da aynı senin gibiler. herkes (istisnalar var) birileri benimle ilgilensin istiyor. herkes ama her kes (aslında her canlı) sevilmek istiyor.
insanlar, daha çok, dinlemek değil anlatmak istiyor. çoğunlukla hep dert problem dinlemek, birinden uzaklaşmak için yeterli neden oluyor.

her zaman şunu derim; nereden bakıyorsan onu görürsün ve dikiz aynasına bakarak gidersen kaza kaçınılmaz olur.
öncelikle geçmişe bakmayı bırak. arada bakarsın ama geçmişi sıyır at bi kafandan.
mesela, arkadaş çevrem 6 ay sonra benden sıkılıyor demişsin ya, bu hep böyle olmak zorunda değil. Belki sen onlara göre değildin belki de onlar sana göre değildi. olmamış. o zaman "sıradaki" diyeceksin.

ikincisi, aranmak istiyorsan arayacaksın, ilgi istiyorsan ilgi göstereceksin. hep bana rap bana olmaz. vereceksin ki alasın.

üçüncüsü, kimse senin ne olduğunla ne yaşadığınla o kadar ilgili değil, herkes senin yanında nasıl hissettiği ile ilgili. hisler önemli. arkadaşların yanında kendini iyi hissetmeli, sen de onların yanında iyi hissetmelisin.

dördüncüsü, prensiplerin olsun, prensiplerinden ödün verme.

nasıl olacak bütün bunlar:
öncelikle kendini tanıman lazım. nelerden hoşlanıyorsun, sınırların var mı, neler, nelerden hoşlanmıyorsun, sen kimsin. bu soruların cevaplarını bul.
kendini tanıma süreci sana bir yol çizecek. iyi hissettiğin konularda kendini geliştir. kitap, müzik, sinema, ağaç oyma, futbol, basketbol, siyaset, arabalar, teknoloji, tarım, ticaret, avcılık, yüzme, dalgıçlık, dağcılık, vücut geliştirme, güreş, masa tenisi... şu anda aklıma gelmeyen herhangi bir veya birkaç konu da olabilir. ona yönel, uğraş, emek harca, vakit ayır. kendini yaparken iyi hissettiğin konularda geliştirmek o kadar önemli ki anlatamam. kendini daha iyi tanımana yardımcı olacak, hayata bakışın değişecek, öz saygın pekişecek, seninle aynı şeylerden hoşlanan insanlarla tanışma olanağı sağlayacak, birbirinizle konuşacak konularınız olacak. ait olduğun yerde olduğunu anlayacaksın.

yazdıklarımı lütfen dikkate al, bizzat deneyimlediklerini yazdım. gelişmeleri de lütfen burada paylaş, hem biz sevinelim hem de akıl fikir paylaşımları yaparız, aynı konuda sıkıntısı olanlara faydası olur.
güzel günler seni bekliyor, kolay olsun.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (01.11.14 07:31:52) 
mis gibi yasiyorsun iste. seni kimse rahatsiz edemiyor.


  • sage  (01.11.14 21:43:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.