[]

Lüks araba markaları

Lamborghini ve ferrai gibi araçlar italyan markası ama nedense roma sokaklarında bu araçlardan o kadar çok yok .neden ?




 
cunku orada da pahali.

bir de bildigim kadariyla bu marka araclarin en buyuk pazari abd ve cin. yani italyadan cok daha fazlasi bu ulkelerde satiliyor. arz ederim
  • exlibris  (31.10.14 23:25:33) 
Romalilar utanmasa akulu oyuncak arabaya binicekler. Her yer smart dolu. Herkes butcesine gore arac aliyo heralde orda, kredi alip 1-2 sinif ustu arac alma adetler yoksa ondandir.


  • kegums  (01.11.14 00:21:23) 
Çünkü lüks markalar yılda 5 bin-10 bin arası araç satıyor. Misal Ferrari 2013'te 6900 küsür araç satmış. Bu hem pahalılığından hem de markaların stratejisinden kaynaklı. adamlar biz bu sene sadece şu kadar araç satacağız diye kendilerine limit koyuyorlar. doğal olarak da linea gibi sağda solda sürekli görmüyorsun. sadece italya'da değil tüm dünyada böyle. ha tabi çeşitli muhitler vardır, etiler vs. gibi görme şansın daha yüksektir oralarda.


  • mutantking  (01.11.14 00:30:13) 
Milano veya modana'da görebilirsin.

İtalya'da yüksek lisans yapan Ankaralı bir arkadaşımı İtalya'dan döndüğü gün havaalanından almış, İstinye ve Bebek taraflarında biraz vakit geçirip tekrar havaalanına götürmüştüm. O gün yaklaşık yirmi tane ferrari, lamborghini ve maserati görmüştük. Çocuk en sonunda; İtalya'da bir yıl boyunca bu kadar lüks araba görmediğini söylemişti :)
  • kaptan memo  (01.11.14 07:01:56) 
İtalya' da devlet küçük araçların kullanımını destekliyor - daha az vergi vb. - amaç park sorununu, araç trafiğini vb. azaltmak.


  • charlesbukowskiineksi  (01.11.14 07:46:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.