[]

Neden uniforma seksi gelir?

Soru soruyorum, abuk sabuk yorum olmasin lutfen.




 
silahla ve güçle özdeşleştiriliyor olabilir. maço bi iş yapıyor olabilir o üniforma giyen. göt isteyen, cesaret isteyen bi iş yapıyodur. dişiyi ve dişinin doğuracağı çocukları daha iyi koruyabilir o üniformalı. silah da penisle özdeşleştiriliyor olabilir.


  • compadrito  (28.09.14 22:50:52 ~ 22:51:53) 
Erkege de seksi geliyor duruma gore?


  • delifaruk  (28.09.14 22:52:41) 
Resmi olduğundan. Resmi Kıyafet içindeki insanların yapabilecekleri eylemler kurallara bağlıdır. İşte o Yüzden üniformalı kişiyle Sevişme, çeşitli oyunlar yapma fantezisi insanı cezbeder.


  • nun  (28.09.14 22:53:17) 
herkese seksi gelmez. örtük bir şekilde domine edilme, itaat etme isteği olabilir.


  • razvan rat  (28.09.14 22:54:03) 
Benim için Her üniformalı değilde bahriyeliler özellikle. Çok maskülen geldiği için olabilir belki.


  • phoenixboy  (28.09.14 23:06:18) 
yasak seylerin cekici gelmesiyle ilgili bence. uniforma giymis insan belli kurallara uymak zorundadir, belli bir resmiyeti korumak zorundadir. uniformali insani o kurallar disinda gormek, veya o kurallari yikmaya yonlendiren insan olmak yasak birsey yapmak demektir. kurallari cignemenin ne kadar zevkli oldugunu hepimiz biliyoruz zaten..


  • gerard  (28.09.14 23:07:38 ~ 23:08:00) 
üniforma değil de üniformanın mini etekli olması ya da memelerde yarattığı seksilik hoş gelir. mesela hemşire. uzun etekli ya da pantolonlu normal bir hemşire seksi gelmezken şu gelir.

ecx.images-amazon.com
www.vpillsgoldmedikal.com
  • [silinmiş]  (28.09.14 23:13:14) 
Uniforma biraz daha bir şeyler yapıyormuş etkisi verebilir. Ne bileyim örneğin, itfaiyeci hayat kurtarır, asker ülkeyi korur, vb. Ortada bir de otorite figürü var, biraz daha alfa yapabiliyor kişiyi; o zaman "Otorite beni seçti" ilüzyonu yaratıyor olabilir.

Aynı şeyin tersi erkekler için geçerli olabilir. Hostes, hizmetçi, okul giysisi, vb. gibi şeylerle kendini "efendi" gibi hissediyor olabilir erkek. Formalı biri ona boyun eğiyor, vb.
  • aychovsky  (28.09.14 23:14:12 ~ 23:14:28) 
fantezi dunyasi sonucta, ondan gelebilir :)


  • kamyonsans  (28.09.14 23:14:56) 
Zaptedeni zaptetme fikri seksi, ister polis olsun ister hemşire.


  • atmaca.ged  (28.09.14 23:16:52) 
Tabii bu genellenemez bir şey. Mesleğiyle hiç işim olmaz, ben direkt üniformaya kılım mesela.


  • istinyede bekle  (28.09.14 23:17:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.