[]

75.000 TL Bütçeye araç tavsiyesi...

Farklı kişilere ulaşmak için bir kez daha açıyorum duyuruyu affınıza sığınarak..

Öncelik Crossover & SUV ama sorma nedenim de zaten göremediğim kör noktaları sayenizde görebilmek.

Fikir almak için soruyorum, önerileriniz nelerdir?

Sonuçta yetmiş küsür milyar para vereceğim...

Aklımda Tiguan var...

 
Adam arazi aracı istediğini açık şekilde yazmış, niçin mini al demiş arkadaş anlamadım.

Tiguan güzel araçtır, uzun süre kullandım ve tavsiye ederim, yalnız kullanım şekliniz ve beklentinleriniz hakkında biraz bilgi verirseniz, daha yararlı cevaplar verilebilir, sizin için öncelik performans mı ? konfor mu ? yakıt tüketimi mi?
  • grimer  (17.09.14 23:15:04) 
tiguan kesinlikle.
vw otomobilde apple gbi satarken kar bile ettirebiliyor yani. gecen sene sifiri 45 bin olan araci bu sene adam 50 binden satiyo falan. piyasasi cok acaip.

  • rentts  (17.09.14 23:19:33) 
ben olsam 2. el cayenne tercih ederdim. muazzam araçç


  • dokuz numara dort yildiz  (17.09.14 23:33:05) 
  • omer gibi  (17.09.14 23:36:57) 
skoda yeti'ye baktın mı?


  • sutlu nescafe  (17.09.14 23:45:27) 
tiguan, o parayı hak edecek bir gösterişte değil.

hyundai ix35'e de bir bak.
  • oğlum çok zor lan  (17.09.14 23:48:06) 
valla ben skoda yeti aldım. memnunum. tiguanla karşılaştırdığın takdirde özelliklerin aynı fakat fiyatın 10 000 tl az olduğunu göreceksin. yeti dizel otomatik alınabilir o paraya. yakışı için de iyi diyorlar. koltuk katlama - sökme - çıkarma olayının hastasıyım ayrıca.
tabi tiguanın tipini beğeniyor olabilirsin ona bir şey diyemem. vw fanları birazdan gelir sana golf önerir ;)

ayrıca tüm sıfır alanlar bu dönem kar etti çünkü bu ara tüm arabaların fiyatı arttı, euro farkı ve vergi yükselmeleri fiyatları genel olarak arttırdı.
  • siradisi00  (18.09.14 00:04:29) 
benzin dizel derdin yoksa subaru xv tavsiye ederim. 2.yılım sorunsuz her kış dağa çıkarım daha zincir takmadım.


  • pascaldiscoda  (18.09.14 00:27:48) 
Cevaplar için teşekkürler öncelikle...

Kullanım amacım beklentim sorulmuş.

Amacım yerden yüksek bir araç olması ve konfor tabi ki. Yakıtı da su gibi yakmadığı sürece sıkıntı yok. Ayda bir ila bir buçuk depo ya harcarım ya harcamam.

Sahibinden Passat linki verilmiş, inceledim, gayet güzel araç lafım yok fakat tiguan konseptinde bir araç ne zamandır hayalimde, fırsatını bulmuşken tercihimi bu yönde kullanmak isterim. Sonuçta herkesin şu hayatta istediği birkaç bişey vardır beniki de sadece bu...

Yeni önerilerinize açığım...
  • 4530 merkez  (18.09.14 23:33:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.