[]

Çeşit çeşit Goldenlar....(Güncellendi)

Goldenların Türkiyedeki kaderi artık “ ayy çok tatlı yavruuuuu, alalım ya da al sana hediye yavru golden” oldu. Fotoda gördüklerinizin hepside bu tür vakkalar ve gönüllü kimselerce iğrenç barınak ortamından kurtarılmış boy boy çeşit çeşit tam 10 tane golden. Hepsi birbirinden tatlı ve eğitimliler. Hepsinin tek istediği onlara sevgi verecek bir yuvalarının olması. Onlara evinizi bahçenizi açmanız bir şeyi değiştirmiyor. Önemli olan ben ömürlük yuva olmak istiyorum demek. Eğer bunu diyebiliyorsanız, mesaj atabilirsiniz.
İl:İstanbul,Ankara



 
Hepsi hala yuva bekliyor:/


  • vavawest  (11.09.14 20:00:14) 
bakacak yerim olsa bir saniye düşünmeden alacağım ama :(


  • 1zenciolmasamda  (19.09.14 11:29:41) 
hiç gelişme yok mu? :(


  • dessy  (19.09.14 11:36:43) 
ailemle.goruseyim.donucem olumlu.olumsuz


  • indescribable  (19.09.14 17:26:16) 
Keşke bi çocuk yuvalandı yazabilseydim :/ maalesef yuva arayanların sayısı burda yazandan da arttı ama henüz yuvalayamadık hiç birini. İlgilnen arkadaşlar var. Bilgi almak isteyenlere kendi telefonu mu direkt sahiplenmek istiyorum diyen arkadaşlardan da ad soyad ve iletişim nosu istiyorum çünkü onları ,canların asıl kurtarıcılarıyla görüştürmem gerek sahiplenmeleri için. O sebeple lütfen yanlış anlaşılma olmasın. Kişisel hiç bir şey yapmıyorum. Tamamen bu canların güzel yuvaları olsun istiyorum.


  • vavawest  (19.09.14 19:14:12) 
hevesli hevesli sorup, ad ve iletişim istediğimde bir daha cvp dönmeyen yazar arkadaşlarım eğer gerçekten yuva olurum diyorsanız direkt (istanbul için sadece) mustafa sarı beyi arayabilirsiniz. iletişim numarası 0534 380 55 62 size iletişim bilgisi sormamın sebebi mustafa beyin sizi araması ve takibini yapabilmek adına idi. lütfen yanlış anlamayın.


  • vavawest  (22.09.14 21:27:50) 
3 aylık bir golden daha terk edildi. bugün il istanbul. il içine yuvalandırılacak ve takibi yapılacak. Beyaz golden. ilgilenen mesaj atarsa direk tek no verebilirim.


  • vavawest  (23.09.14 22:16:16) 
Hala yuva arıyorlar!!!


  • vavawest  (25.09.14 16:55:38) 
sahibinden.com'a ilan vermeyi denediniz mi?


  • dessy  (25.09.14 17:03:41) 
yok. aklıma gelmedi açıkcası :/ akşam açarım onu da.


  • vavawest  (25.09.14 17:32:23) 
orada tüm türkiyeye ulaşabilirsiniz. :) bol şans! ilan açma konusunda desteğe ihtiyacın olursa haber et. sevgiler.


  • dessy  (25.09.14 17:47:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.