[]

yatak seçmece

yatak için marka/model önerileri alınır.




 
en az 8 gb ram.

şaka bi yana, eski yataktan sonra visco diye bi yataa yattım böyle bir rahatlık olamaz tek bildiğim visco olduğu onlara bir bak derim. neden mi rahat bütün gün yamuk yumuk otursam belim artık kalk ulan kalk diye bağırsa da bu yatağa yattım mı ne bel ağrısı kalıyor ne bi şey.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (02.09.14 03:54:30) 
yere battaniye serip yat.


  • empty bottle  (02.09.14 04:07:57) 
@empty bottle: battaniyenin markası ve modeli?


  • knight of cydonia  (02.09.14 04:11:16) 
english home kullanıyorum ben, marka model önemli değil kalın olsun yeterli.


  • empty bottle  (02.09.14 04:14:42) 
visco yatağın, yazın terlettiği ve kan dolaşımına olumsuz etkisi olduğu söyleniyor.


  • titiraprap  (02.09.14 04:25:50) 
Visco herkese uygun değildir, çok iyi diye duyup alanlar genellikle memnun kalmıyor vücutları alışık olmadığından. Uykusu sorunlu kişiler de alışamayıp değiştiriyor çoğunlukla. Tempur kalitelidir ama fiyatlarının d maşallahı var, işbir yatak da iyi diye duydum. Modelin kişinin yatma alışkanlıklarına ve vücuduna göre belirlenmesi lazım. Sadece yatak olayına odaklanan bir firma olması iyi olur bence.


  • hala mi ceren yahu  (02.09.14 04:33:09) 
para sıkıntısı yoksa işbir diyorum tek geçiyorum..


  • accorbite  (02.09.14 08:25:27) 
Ben bütçem de fazla olmadığı için bundan aldım, memnunum.
www.binbirdekor.com

  • bluepea  (02.09.14 14:56:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.