[]

bu nasıl bir anormaliktir

arkadaşlar metabolizmam inanılmaz hızlı. bunun bir insan için normal olup olmadığını merak ediyorum sadece. saat 11'de spordan geldiğimden bu yana 1.2kg but(artık kemik dışında ne kadar et kalıyosa) ve 1 tencere bulgur pilavı bitirdim. birazdan da 1 tabak makarna atmayı planlıyorum. Haftamın yaklaşık 4 günü bu şekilde besleniyorum öğün sayım 7 veya üzeri oluyor. Diğer 3 günde 6 öğün yiyorum günde. bunların üstüne birde supplement kullanıyorum karbonhidrat tozu ve protein tozu. 3 aydır bu şekilde devam etmeme rağmen yağ oranım hala %10'un altında. Arkadaşlar bildiğiniz yağlanamıyorum ben. metabolizmam çok hızlı. günde 5 litre su içiyorum zaten. böyle oturup tabaklarca tatlı yesem de yağlanmıyorum. sadece kas kütlesi ile kilo alıyorum. yağ oranım çok az artıyor. bu nasıl bir bünyedir ? her 2 saatte bi acıkıyorum. ilk başta güzel olduğunu düşünmüştüm ama para yetiştiremiyorum artık yemeye.

not: 1.81 boya 84 kiloyum


 
yapacak bir şey yok bende senin gibiyim, yaşla birlikte öyle veya böyle yavaslayacak zaten. bunu ulu orta söyleme dövüyorlar (ciddiyim) insanlar böyle metabolizma için göt loblarını feda eder. istediğimizi yiyebiliyoruz o açıdan bak, ileride de böyle bir şey olmayacak. uzman değilim ama bildiğim kadarıyla buna yapabilecek bir şey yok, metabolizması süper hızlı olan matt stonie diye profesyonel yeme yarıscısı var youtube'de bakarsın, adam neler neler yiyor deli miktarda ama tam bir kürdan vücutlu çekik gözlü.

ek not: kilo almak istiyorsan geç saatlerde tıkın. işe yarıyor, ama sağlıgada zararlı maalesef bir yandan.
  • fransızkalanadam  (02.09.14 02:05:10 ~ 02:06:21) 
Ya ben o kadar çok öğünde yemek yemesem de ben de çok yerim ve her şeyi ekmekle tüketirim. Abur cubura abanirim. Kısacası insanların "aman kilo alırım" diye yemeye korktuğu şeyleri pat diye yerim. Ama yine de kilo alamıyorum.
Anormallik yok galiba ama mide fesatindan ölme sakın:)

  • m e b  (02.09.14 02:12:29) 
Kardes aman ac kalma mazallah evde kardesini mahallenin kedisini köpeğini falan yersin saka bi yana sagliga zararli bence o kadar yemek birde sporu hafifletirsen daha az yakarsin belki


  • steward  (02.09.14 02:35:04) 
25 e kadar ben de öyleydim. 25 ten sonra yavaş yavaş yağlanmaya başladım. şu anda göbeğim var.


  • ergenpezeveng  (02.09.14 03:32:06 ~ 03:34:14) 
yaptığın sporla alakalı değil mi bu. bu işin mantığı "aldığın kaloriden fazlasını yakıyorsan zayıflarsın" değil mi? günlük kaç kalori alıyorsan demek ki sporda bunu yakıyorsun. sporu azalt alırsın bence. valla bıraktığında obez olursun diyim sana.


  • anil  (02.09.14 03:44:09) 
Boş kalorisi olan karbonhidrat ağırlıklı şeyler yemen lazım bence, abur cubur yani. Cipstir koladır, çikolatadır gofrettir.


  • hala mi ceren yahu  (02.09.14 03:45:42) 
günde 5 litre su içersen zehirlenir ölürsün, dikkat et. kaldı ki kilonda az değil bulksun anladığım kadarı ile ama definasyon candır.


  • matematik koyu  (02.09.14 08:26:14) 
yağlanma ya derdine ne. gereksiz karbonhidrat alıp niye bünyeni zehirleyesin.
sebzeye ağırlık ver o daha ucuz olur. ya da pilav.

  • shiranai  (02.09.14 09:06:56) 
Mükemmel bi metabolizma. Ben 1 yıldır ağzıma ne şeker ne kızartma koydum, çoğu tatlının tadını hatırlamıyorum. haftada 6 gün spor yapıyorum, spor ve beslenme disiplinimin daha eşini benzerini daha kimsede görmedim. ama hala çok az da olsa yağ var göbeğimde. Gitmiyor. Kıymetini bil bence.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (02.09.14 09:09:26) 
tiroid hormonu yüksek bir değerde olabilir


  • varoluscusanri  (02.09.14 16:50:42) 
Tiroidlerini bir kontrol ettirdin mi? 163 boya 47 kilo halimle, günde 1,5 ekmek filan bitiriyordum da tek bir gram almıyordum. Sonra bi baktım tiroidlerim çok hızlı çalışıyormuş. Aynen günde 4 litreye yakın su içerim. Doymak bilmem, dünyaları bitiririm filan. Git bi hormonlarını ölçtür bakalım, şakaya gelen bir şey değil.


  • pandispanya  (02.09.14 16:53:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.