[]

biraz ayıplı soru

şimdi, malumunuz ki ünlülerin hesapları hack'lendi, resimleri internete düştü filan. hatırlamıyorum ama içlerinden birisi twitter'dan "o resimler eski eşimleyken çekilmişti." diye bir açıklama yaptı. şimdi, eski bir resim bile istenildi mi geri getirilebiliyor anlaşılan.

işte benim sorum da bununla alakalı azıcık.

1. hiç fark etmez, sevgiliniz olsun ya da yalnız olun fark etmez, hiç böyle fotoğraflar çektiniz mi? ne bileyim merak etmişsinizdir filan. korkmuyor musunuz?

2. ya da siz işinizde sivrilen birisinizdir, sizin geçmişinizi deşmek isteyen biri o fotoğraflara erişemez mi ki istese?


not: korkuyorum doktor. sırf iddia uğruna zamanında salakça fotoğraf çekmiş ve arkadaşıma e-posta atmıştım da :(

 
1-partnerim/eşim/sevgilim isterse hayır demem ama kovalamam yani. gerekli değil.

2-erişemez zira bir gün öyle bir şey yaparsam atarım bi diske onuda benim bile bulamayacağım bir yere saklarım.
  • bruceandwayne  (02.09.14 00:19:15) 
kim ne yapsın senin bamyayı


  • fallthepieces  (02.09.14 00:21:11) 
fallthepieces +1

sansasyon yaratabilecek biri değilsin sanıyorum. amatör pipi (?) görmek istesem tumblra pipi yazarım.
  • empati kuramayan psikolog  (02.09.14 00:23:01) 
1)İphonela cekmisligimiz var. Ama iclouda yedeklenmemisti daha. Kimsenin de benim videomu merak edip arayip bulacagini sanmiyorum :)

2)onu oyle herkes bulup cikartamaz
  • c1b2k3  (02.09.14 00:23:41) 
Hiç güleceğim yoktu :))

Ama ileride politika falan düşünüyorsan vazgeç şimdiden :))
  • ironiden anlamayan dunyasiz  (02.09.14 00:25:56) 
ya tabii ki benimkini kimse merak etmez ama yarın bir gün yüksek bir yere gelirsem insanlar boş durmayacak, her şeyi didik didik yapacak. :)


  • m e b  (02.09.14 00:30:44 ~ 00:30:59) 
Sevgili falan degilde single olarak 18+ fotolar cektirmistim birkac sene once. Sonra sildirdim fotolari ceken kisilere. Yani insaallah silmislerdir. Zaten 3-4 sene oldu bu saatten sonra birsey cikmaz. Hem nereye verecekler ki benim fotolari sanki? Korkaacagim birsey yok yani:)


  • delifaruk  (02.09.14 00:31:57 ~ 00:32:16) 
1) çektim, hatta yanlışlıkla sınıftan bir kız arkadaşıma da attım. çok ama çok net hatırlıyorum olayı. lise 1'deyiz. o zamanlar sürekli rus edebiyatı falan kasıyorum, kız arkadaşımı telefona NE ALAKAYSA saçmasapan bir şekilde PATRUŞKA diye kaydetmişim, kızın adı merve. amk ergeni işte. sınıfta bir arkadaşım var, rus asıllıydı kız. onu da MATRUŞKA diye kaydetmiştim. P yerine M'ye mi bastım artık ne bk yedim bilmiyorum ama sigimi sınıftaki kıza gönderdim. hatta bu boku yediğimde football manager oynuyordum, ural'ı çalıştırıyordum. artem fidler vardı kadroda çok sağlam herifti. o ara okul tatildi. hiçbir şey söylemedim. o da söylemedi. okul açıldığında da ben cesaret edip hiçbir şey diyemedim, yanlışlıkla olduğunu tahmin etmiştir dedim. ara ara zigime bakıp güldüğü oluyordu. o kadar. sevişmedik. ya da "hmmm harikaymış bize de versene :))" demedi hiç. aşırı utanmıştım.

2) vallahi işimde sivrilen biriysem sik fotoğrafıyla düşürülemeyecek kadar sivrilmişimdir sanırım. yaptım, yine yaparım. korkum yok. siz korkun.
  • pescador  (02.09.14 00:35:49 ~ 00:36:39) 
1. Çektim, korkmuyorum.
2. Erişemez.

  • roket adam  (02.09.14 11:15:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.