[]

HTC ONE M7 alınır mı?

Arkadaşlar kız arkadaşım HTC ONE'ı çok beğeniyor. Gerçi ben de beğeniyorum ama LG G2 bana daha mantıklı geliyor.

HTC one biraz eskidi herhalde değil mi? Özellikleri günümüz şartlarında da çok iyi ama siz ne dersiniz şimdi almak mantıklı olur mu? Yoksa şartları zorlayıp M8'mi almak lazım?

Bir de HTC ONE kullanıcıları kamera kalitesi nasıl? 4mp yazıyor çözünürlük olarak ama önemli olan kalitesi.

Bilenler duyanlar ne diyorsunuz?

 
Kamerasi o yil beraber cikan telefonlara gore hepsinden ustun bence.

kirmizi renklisini ablam kullaniyor cok şık bir telefon.
benim telefon 8mp ama belgelik islerde htcyi aliyorum.

anlamadigim sen mi kullanacaksin kiz arkadasin mi?

eger zorlayabiliyorsan m8 al derim. ama m7 aldigin zaman da kafan agrimaz.
  • kutsalbok  (02.09.14 00:06:40) 
@kutsalbok

ben LG G2 almayı düşünüyorum, kız arkadaşım da tipini beğendiği için HTC almak istiyor. Ben de tipi beğeniyorum da G2'nin özellikleri daha ağır basıyor bana göre.

Mesela m7 alınırsa 2 sene rahat kullanılabilir mi acaba? Yoksa şiştikçe 1 sene sonra kasım kasım kasar mı?
  • vendorth  (02.09.14 00:10:21) 
kullanirsin. benim takoz note2 3 yil oldu sanirim. hala gelen guncellemeler bir yavaslik getirmedi. muhtelemen bu note4 le gelen surumden sonra bi agirlasmaya baslar.

m7lerin henuz 3-4yil rahat omürü var. ondan sonra direk kasar demiyorum yalnis anlama. artik daha az telefon cikarmaya baslayacaklar. bu da bir onceki telefonlarin omrunu uzatiyor yazilim destegini artiriyor zaten.

m7 alirsan 4 sene kullanirsin (tahmini)
M8 alirsan +2sene.
m4 alirsan arti 2 sene "hafif" hatalarini goz ardi edersin degistiecegin zaman ne biliyim m10 cikar onu alirsin.

bu arada lg2 gercekten guzel bir telefon. 2 gun once arkadasim uugun bir fiyata gorunce dusunmeden almis. kullanma firsati buldum.
ama telefon cercevesi cok ince bu tipini guzel gosteriyor ama isinmada bir sorun yaratiyor mu ya da darbeler konusunda dezaavantaj mi bir sormak lazim.
ayrica G3 ile arti neler katmislar merak ediyorum.
  • kutsalbok  (02.09.14 00:26:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.