[]

muhabbet kuşunu evde tek başına birakmak

Merhaba Arkadaşlar,

Haftaya 3 gün için evde olamayacağım. Kuşumu 3 gün kafesinin içinde biraksam sorun olur mu acaba? kafese ekstra suluk ve yem de bırakacağım. Rica etsem beni aydınlatabilir misiniz bu konu hakkında? Yanitlariniz için şimdiden teşekkürler.


 
tek kuş anladığım kadarıyla. bence bırakmayın. yanınızda götürme şansınız varsa götürün, bırakabileceğiniz iyi bakacak biri varsa ona bırakın ama 3 gün yalnız kalırsa intihar edebilir.


  • treize  (03.08.14 09:44:22) 
sadakatsiz + 1

Birkaç gün bir şey olmaz. Yeter ki yemi, suyu olsun.
  • aychovsky  (03.08.14 09:45:38) 
illa bırakacaksan da radyo falan aç hayvan yalnız kalmasın. tabii çok sesli açma gece uyuyamaz sonra.


  • sen git ben geliyorum  (03.08.14 09:45:46) 
abi kafesin içini bi iyice temizle, boku püsürü kalmasın. tertemiz olsun. yemini, suyunu da gitmeden önce yenile iyice. idare eder o. kapısını falan açık tutma, saçmasapan bi yere düşüp çıkamayabilir oradan. idare eder kafeste 2-3 gün.


  • xenophobe  (03.08.14 15:44:30) 
Mumkunse birakma. Benimki ilgiye baya alisik bir kustu, biraktigimda tuyleri dokuluyor stresten bir tuhaf oluyor hayvan.


  • earthangell  (03.08.14 18:01:56) 
kafesi açık bıramayın. acı bir şekilde tecrübe etmiştik bunu.


  • canseven  (03.08.14 18:04:52) 
bırakmasan daha iyi. bizimki bir akşam dışarı çıktığımızda bile garipleşiyor hemen, eve geldiğimizde arkasını dönüyor filan. Bırakacaksan ekstradan çubuk yemden de koy olmadı, malum yemlikteki yemin üstünü yiyip altını bıraktıkları için aç kalabilir belki. kafesi de dendiği gibi sakın açık bırakma. ses olsun da radyo açıp bırakabilirsin ama belki ondan da ayrıyreten strese girer (ses var ama ortada insan yok sonuçta)diye emin olamadım ondan.

dediğim gibi mümkünse bırakma ama hele sürekli ilgilenmene alışıksa yüzde yüz strese girecek.
  • dust in the wind  (03.08.14 18:08:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.