[]

arkadaşa yardım lazım (alkollü)

şimdi bizim eleman fazlaca içmiş beni aradı başım dönüyor başım dönüyor diye. yatağa yatmış bi bok yapamıyor. buradan ne tarif edeyim de kendine gelsin?

şu an ilgilenecek kimse yok onunla ben de yanında değilim zaten pek bilmem de napılır diye. kahve var bildiğim onu yapamam dedi.


 
bir ilaç var, ertesi gün bok gibi olmaması için, adını bilmiyorum ama bilen birileri söyler, ya da eczacıya sorsun.


  • anil  (29.07.14 03:07:41) 
evden çıkamaz şu an, kusmayı falan önericem de iyi mi yapar kötü mü bilemedim.


  • reavelyn  (29.07.14 03:10:49) 
life hacks tarzı şeyler var ya, onlara bi bakın.

mesela ben şeyi hatırlıyorum, yatağa yattığında bi ayağını yataktan sarkıtıp yere basması gerekiyormuş ki vücut dengede olduğunu anlasın (ya da böyle bi şey) baş dönmesini engellermiş.
  • i was me but now he s gone  (29.07.14 03:13:30) 
tabi kusabiliyorsa kusmak en iyisidir. rahatlatır. beceremiyorsa küçük dilini parmaklasın, işe yarar. onu da yapamıyorsa tuzlu su içsin, kusturuyor.


  • anil  (29.07.14 03:13:38) 
kusmak rahatlatır esasında. kustuktan sonra da ekmek falan bişiler yiyip mideyi doldurabilir.


  • idyl  (29.07.14 03:13:59) 
kahveyi salla gitsin kussun sonra da bol bol su içsin biraz zorlasın bi de ağrı kesici yutsun yarın daha iyi hisseder.
he bi de banyo yapsın soğuk suyla iyi gelir.
edit :evet ekmek mide bulantısına iyi gelir ama yiyebilir meçhul ben pek yiyemem valla ama yerse mide bulantısına iyi gelir
  • high hopes of the sozluk  (29.07.14 03:20:30 ~ 03:21:43) 
aha şarj bitiyor dedi eleman, iletişim koptu sanırım. en son git kus dedim bakalım nolacak...


  • reavelyn  (29.07.14 03:21:25) 
kusmak +1

çok içtiyse uyumasın. gözünü bile kapatmasın. başı dönüp midesi bulanacak.

bol bol su içsin. içerse kusabilir muhtemelen. şimdi ilaç firmaları beni sniper ile vuracak ama bol su içmek ertesi gün su ve mineral eksikliği vs. gibi şeylerin sebep olduğu akşamdan kalma durumuna karşı bire bir. hiç öyle alka-seltzer hede hödö gibi şeylere gerek yok.

baş ağrısından vs. acı çekip ilaç ile düzeleceğine, uyandığında da hiç sorun yaşama.. mis
  • nawar  (29.07.14 03:21:51) 
bahsedilen ilaç alka sethzer. ama böbrek sorunu varsa kullanmasın.


  • atesikus  (29.07.14 04:43:58) 
Alka seltzer icir.. yan yatsin. Uyurken kusup bogulmasin. Olmaz deme. Ben bir kez uyandigimda kusmustum. Yan yatirmisti kiz arkadasim..


  • ibomiu  (29.07.14 12:51:55) 
klozete yanaşıp kusmayı beklesin. biraz ters durunca ters sağımsal hareket başlar zaten. parmak tahriş eder yıvrım.


  • namus ninjası  (29.07.14 12:54:34) 
cevaplar için sağ olun, çocuk sağlam şu an.


  • reavelyn  (29.07.14 21:18:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.