[]

Hızlı trene binen var mı? -İstanbul-Ankara-

sinyalizasyonu falan yok diyorlar, hazır değil diyorlar... izlenimleriniz nelerdir eğer bindiyseniz?




 
hazır olsa nolur olmasa nolur. 250 km ile giden hızlı tren olmaz - ki o hıza da ulaşılmıyor, maksimum o. bazı yerlerde 30 km'ye düşüyormuş hızı. hızlı tren dediğin ya avrupadaki gibi hız alt limiti 250 km olacak, yani bırak 150-200 km ortalamayla gitmeyi 250'nin altına düşmeyecek ya da japonların manyetik trenleri gibi 500 km'leri görecek. yoksa yolculuğu anca yarım saat kısaltan, onda da şehir merkezine varmayan hızlı tren falan olmaz.


  • loser blueser  (29.07.14 00:36:02) 
binmedim. uzun bir süre binmem de.


  • sanal uyku  (29.07.14 01:14:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.