[]

koskoca kadına yakışıyo mu bu şimdi? (facebook)

ya biliyorum buna takılmak da ayrı bir gereksizlik ve saçmalık ama çok sinir oldum lan. bi saat sonra unutucam o mesele değil de bozuluyo insan her türlü.

üç ay kadar önce eskisinin çıkması üzerine yeni bir ev arkadaşımız oldu. adam 30'lu yaşlarında ve diğer ev arkadaşımın yakın arkadaşı sayılır. bu adamın bi de sevgilisi var ki o da 25 yaşında sanırım.

ben hem odamdan çıkmadığım hem de adam çalıştığı için, adamı pek tanımıyorum. eve geldiğinde hoşgeldin dedim herife hani bi o, bi kere de hep birlikte oturup konuşmuştuk başka muhabbetim yok.

ama bu kız sürekli evde olduğu için onunla iyi kötü iletişimim vardı. bi gün geldi işte telefon numaramı facebook hesabımı falan sordu, ekleştik. 2-3 aydır şehir dışındayım, bu süreçte ara sıra naber napıyosun da yazdı feysbuk'tan. bazen odama da gelirdi konuşurduk ederdik. biraz garip bi kızdı çok samimi olmayı istemesem de oturunca konuşuyoduk yani.

sonra ben işte geçen hafta mı ne 2-3 günlüğüne tekrar istanbul'a döndüm. o süreçte bu kız hiç gelmedi eve. alala dedim hep bizdeydi bu amk ne oldu. arkadaşa sordum sonra, dedi ki biz ayrıldık.

şimdi bakıyorum kız beni facebook'tan silmiş. lan bu çok mantıksız değil mi? "eski sevgilimin ev arkadaşı, bana onu hatırlatır" falan diyecek olsa, ben adamla konuşmadım bile?! adam eve yerleştikten sonraki 15 gün içerisinde hiç muhabbetimiz olmadı, sonra ben zaten evden ayrıldım hani eski sevgilisiyle benim aramda bi bağ bile kuramaz ki. adamla çok samimi falan olsam neyse.

neyse yani yaşını başını almış kocaman insanların böyle acayiplikler yapması çok garip değil mi ya? kız resmen "o evle bağım kalmadı" deyip sildi herhalde beni. hayır ben biz arkadaştık falan sanıyodum, sevgilisinin evindeyim diye konuşuyodu herhalde sadece.

 
onla ayrılınca seninle de ayrılmış sayılmış pampa :D
verecek başka cevap bulamadım :D

  • baldur  (26.07.14 21:18:27) 
insan karmaşık bir varlık, çok sorgulamaya gerek yok.


  • rock n roll  (26.07.14 21:19:38) 
'hayır ben biz arkadaştık falan sanıyodum, sevgilisinin evindeyim diye konuşuyodu herhalde sadece.'

cevabı kendin vermişsin zaten. koskoca kadın dediğin de 25 yaşında biri. yani çok da koskoca sayılmaz.
  • elorelia  (26.07.14 21:33:34) 
tamam da "ex"iyle konuşmazdım bile ben. adamın arkadaşı sayılmazdım. beni de sadece ex'inin arkadaşı gördüyse eklemesine, facebook üzerinden yazmasına falan hiç gerek yoktu. çok uyuz oldum. o kim ki beni siliyo sjfhjskl


  • pescador  (26.07.14 21:37:59) 
Belki ev arkadaşın ona ulaşacak yol bulamasın diye silmiştir. Senin aracılığınla ona ulaşır diye düşünmüştür.

Ben de bilmiyorum, değişik olarak aklıma bu geldi.
  • aychovsky  (26.07.14 21:39:37) 
Tüm baglantilari koparmak istiyordur. Adamla samimi olmana gerek yok, her turlu o adami hatirlatirsin ona. İnsan hafizasi bu tur hassas konularda mükemmel performans
s sunar. Ummadigin baglantilari kullanarak hafizadaki rahatsiz edici seyi tekrar tekrar bilince cagirir.
Arkadas olmus olabilirsiniz ama, o kisi icin suanki berbat durumdan kurtulmaktan daha onemli degilsindir.
Ayrıca arkaslik denen şeyi ciddiye alan pek kimse yok piyasada. Kaldi ki pek siki arkadasliginiz yokmus zaten.
  • delifaruk  (27.07.14 00:48:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.