[]

Göbek. Spor. - 2

Zırt pırt konu ile ilgili duyuru açtığım için kusura bakmayın.

Erkek. 1.72 boy. Göbek var, ciddi var. Kilo: 83.

Sözlükten diyetisyen bir arkadaşım sağ olsun diyet programı yapacak 2 aylık. Bu iki ayda çalışıyor olacağım, yani okulum yok, yani diyet yapabilirim.

Spor evde. Hangi sporu yapmalıyım ki göbeğim erisin demiştim. Net ve kesin sonuç veren cevap bulamadım pek. Sağ olsun yardım etmek istiyor arkadaşlar ama ya tavsiye ya soyut cümleler oluyor.

Benim istediğim "her gün x y z hareketlerini toplamda c dakika yapıcaksın" ve göbek eriyecek denmesi açıkçası.

Şu videodaki hareketlere ne dersiniz. evde bu şekilde günde yarım saat ideal mi sizce? yardım lütfen. ciddi.

www.youtube.com

 
kendimde denedim, göbek için en iyi yöntem yürüyüş 5-5.5 km hızla, günde 2 saat civarı. gerisi, en azından bende, çok işe yaramıyor. zamanın varsa 2 saat yürü derim.


  • Sarix  (10.07.14 21:29:47 ~ 21:30:01) 
nabzını yükseltecek sporlar. böyle nefes nefese kalıp terleyeceğin.


  • ne olsun ne olsun  (10.07.14 21:33:56) 
girya'yı(nam-ı diğer kettlebell) bir araştırmanızı tavsiye ederim sözlükten. belinizde bir problem yoksa ufak kilolarla başlayıp, sonrasında ağırlığı artırarak devam ettirebilirsiniz. müthiş bir kalori yakımı sağladığı söyleniyor.


  • sevgikusunkanadinda  (10.07.14 21:34:56) 
eliptik bisiklet ve tempolu yürüyüş. günde 1 saat yaparsan düzenli beslenmeyle 2 ay içinde işler yoluna girmeye başlar. denedim çalışıyor.


  • fuerteventura  (10.07.14 21:40:01) 
gerçekten şaşırıyorum bazen. sihirli formul olsa bile, bunu neden burada biri bedava versin? o kadar kolay verilecek bir şey olsa dünyada sisman adam kalmazdı, bak bunu yap biter derlerdi. araştırmayı sevmiyorsunuz, o kadar alışmışsınız ki beleşe anlamak mümkün degil.

spor degil beslenme(kalori in kalori out) kilo verdirir. diyetisyene de ihtiyacın yok.
"slow carb" i arastir, uygula, tim ferriss e bak, kilo verirsin.
az bakınmak gerekiyor.
  • sage  (11.07.14 11:52:48) 
diyet falan değil. sadece her gün yediğinin yarısını yemeye başla. tabakta yemeğin yarısını bırak. ekmekten 1-2 ısırık al bırak. doymadadan kalkacaksın. ne yersen ye 1 avuç ye. mideni küçült. kilo verdim vermeye devam ediyorum. bi de thou shall not kill :)


  • kelepir  (11.07.14 12:01:44 ~ 12:04:51) 
Spor sihirli bir değnek değil, üç gün beş gün üç ay spor yapayım göbeğim erisin diye bir durum yok. Her türlü basit şekeri (Karbonhidratı) keseceksiniz; işlenmiş market ürünlerini tüketmeyeceksiniz; protein ağırlıklı beslenip yağ kullanıp sebze (karb.) yiyeceksiniz. Bunları yaparsanız zaten beslenmenizi kontrol altına almış olup kilo vereceksiniz. Yanına da her gün kendi seçtiğiniz bir kardiyo egzersizini yapın; bu koşu olur yürüyüş olur ip atlama olur bisiklet olur kürek olur. Kondisyonunuza göre yarım saat olur 40 dakika olur. Hiit yapacak duruma gelirseniz 20 dakika olur. Bunları yapın, bunları dönemsel değil de yaşam şekliniz haline getirin, istediğiniz sonuçları alırsınız. Ama önemli olan beslenme. Ne kadar az şeker, o kadar sağlıklı bir yaşam.

1: Yumurta, peynir, domates, zeytin.
2: Fındık fıstık.
3: Izgara, sebze, salata.
4: Fındık fıstık.
5: 3'ün benzeri.

Bol bol su.

Bundan daha net nasıl açıklanır bilemiyorum.
  • angelus  (11.07.14 12:04:37) 
teşekkür ederim herkese.


  • brad pitt  (11.07.14 18:05:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.