[]

akşam fazla içince oluşan sabah ki baş ağrısı

nasıl geçer yahu ?

uzun zamandır içmiyordum.dün de fazla kaçırdım kendime göre sanırım..

12 de baş ağrısıyla uyandım.türk kahvesi içtim,duş aldım.ama yok geçmiyor.ama geçmesi lazım.yarına hazırlamam gereken 1 adet ödevim ve akşama gitmem gereken 1 adet nöbetim var..

ağrı kesici alınır mı ki böyle durumda ?


**bu arada ben de sağlık alanında okuyorum ama işlenmediki böyle bişi hiç..eğitim sistemindeki büyük bi açığı fark etmekteyim şu an..

ama burda şu lanet ağrıyı geçirmeyi bilen birsürü kişi olduğuna eminim bi el atın dostlar çok kötü bişiymiş bu ya..

 
(bkz: alka seltzer) mis gibi yapıyor valla, bol bol da su iç, soda iç.


  • loralynn  (01.05.14 15:23:11) 
Alkol aldığın geceler yatmadan önce içebildiğin kadar su içmen gerek. Alkolün parçalanması için su harcanıyor deli gibi.

Sabah da aynı şekilde içebildiğin kadar su...
  • alperz  (01.05.14 15:28:16) 
merhaba. @loralynn e katılıyorum alkaseltzer i gece uyumadan bi tane sabah uyandığınızda bi tane ama çok az su, hatta bardağın 4 te birinden bile az alırsanız kesiyo akşamdan kalmalığı. sederjin de öyle. soda/ayran da işe yarıyor.


  • libertine  (01.05.14 15:37:51 ~ 15:47:20) 
bir bardak kaynar suyun içine 2-3 ince dilim taze zencefil, 1 dilim limon koyup, 3-4 dakika demlenmesini bekleyip içeceksin, ooh mis. hem mideye hem başa iyi geliyor, insanın içini ferahlatıyor. hem de lezzetli.


  • letheavendangered  (01.05.14 15:40:24) 
Yatmadan önce çok bol su.
Sabah da su, soda ve Powerade.

  • laraken  (02.05.14 01:03:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.