[]

kilo problemi-doktor-ankara

şimdi sayın arkadaşlar ben 184 cm uzunluğunda 96 kilo ağırlığında bir er kişiyim. göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer , kızlar göbekli erkeklerden hoşlanırmış gibi yalanlarla bu zamana kadar göbeğimle beraber yaşadık . ancak yukarıda saydığım bahanelerin yalan olduğunu yeni anladım ve harekete geçicem. ayrıca çok sevdiğim baya bi kilo problemi olan bi abimle doktora gidicez bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı?

saygı ve sevgilerimle ..... sizin çok seven bi dost...


 
Bence abartı bir kilo probleminiz yok. ilk 1 ay sıkı bir diyet ile 184-90 ; ikinci ay 184-84, üçüncü ay ise 184-80 rakamlarını bulmanız yeterli olur.


  • evrekass  (09.03.14 18:44:47) 
hayatında yapmış olabileceğin en doğru işi yapmış olursun!

Murat Erdoğan'a gidin beraber. Gugıldan bak.

@evrekass

ilk iki ayda 12 kilo, 3. ayda 4 kilo verdirerek beni benden aldın. uzmanlığına ve özgüvenine saygı duydum.
  • compadrito  (09.03.14 18:47:39 ~ 18:49:51) 
Turgut Özal hastanesinde bir diyetisyeni tavsiye etmişlerdi bana da ama çok farklı bir şey yapmamıştı önceden hazırlanmış bir diyet listesi verip günde yarım saat yürü demekten başka. Bir de çok iyi iletişim kuruyormuş falan. Yani öyle çok bir fark olacağını düşünmüyorum doktordan doktora. Ben de aynı probleme sahibim bu arada, birini bulursanı ben de öğrenmek isterim.


  • acccra  (09.03.14 18:52:08) 
@compadrito sıkı bir diyet ile ilk 2 ayda 12 kilo verilir gayet te. Verdim zamanında, oradan biliyorum. Uzmanlığım olduğundan değildi bu yanıtım, arkadaşa tecrübe ettiğim bir durumu izah ettim.

Doktor kontrolünde vermesi kendisi için daha iyi olacaksa, öyle yapacaktır muhakkak.
  • evrekass  (09.03.14 18:53:34) 
@everkass

ben de bir ayda 11 kilo verdim. ama önermiyorum kimseye.

(bkz: garantili zayıflama yöntemi/@compadrito)

yazısını yazmamın sebebi, o verdiğim 11 kiloyu geri almış olmamdır.

murat hocayı soran oldu:

www.doktorsitesi.com
  • compadrito  (09.03.14 18:54:30 ~ 18:59:45) 
Nasi yspiyonuz ya nasi nasi nasi !!!!

6 ayda 12 kilo verdim, kicim ayrildi, sabrim tasti, canim sikildi

Ulan ilk ayda bile 2, 5 kilo verdim , hani ilk ay suydu neydi hizli verilirdi. Nasi bi bunye ben anlamadim ki. Yazmayin bari soyle yaa.

Cevap, isimsiz cisimsiz cilekes dogumevi diyetisyenine gittim. Hamile kalmak icin kilo veriyolarmis falan ya ondan dogumevinde diyetisyen olurmus, ben de bu vesile ile ogrendim.

Bildigin diyet bildigin spor.

Asil. Inan sonuc guzel.
  • cecilia  (09.03.14 19:01:34) 
cecilia

6 ayda 12 kilo da çok hızlı!

kasmayın bu kadar!!! beni dinneyin.
  • compadrito  (09.03.14 19:15:09) 
6 ayda 12 kilo hızlı değil. ayda 2-4 arası kilo vermek normal diyet+hafif spor ile.


  • trachemys scripta elegans  (09.03.14 19:38:41) 
@trachemys scripta elegans

şair ne diyo?

kicim ayrildi, sabrim tasti, canim sikildi

demek ki hızlı. bırakır bırakmaz ipinden kopmuşa döner Allah itmiye!
  • compadrito  (09.03.14 21:03:10 ~ 21:08:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.