[]

ACİL diş apse için antibiyotik önerisi

annemin dişinde problem. apse yaptı. şişti diyor boğazıma kadar. nöbetçi eczane buldum, hangi antibiyotik almalıymım




 
Bana augmentin 1000 yazdilar ama agirmis. Alerjisi varsa sikinti olur


  • ibomiu  (02.03.14 20:55:46) 
klamoks da agumentin muadilidir.


  • icim urperiyor  (02.03.14 21:08:24) 
peki almalıyım sizce? ağrı kesici almıştı annem biraz hafiflediğini söyledi. yarın gideceğiz dişçiye ama şimdi gidip almalı mıyım?


  • brad pitt  (02.03.14 21:10:16) 
Antibiyotiği şimdi alsanız bile anında etki etmez, yarın dişçiyle görüşüp almanız daha mantıklı. Augmentin verecektir.


  • pelerinx  (02.03.14 21:11:35) 
Şimdi ağrı kesiciyle idare etmeli.


  • pelerinx  (02.03.14 21:11:57) 
teşekkür ederim. ateş de yaptı apse. yarına kadar ağrı kesici mi vermeliyim. minoset vereyim mi, kaç saatte bir? ek bir ilaç veya tedavi veya?


  • brad pitt  (02.03.14 21:17:36) 
hangi dişten kaynaklanıyor, ateşi çıktıysa bi acile gidin, bulabiliyorsanız nöbetçi diş hekimi/diş hastanesi bulun, apsenin drenajı gerekebilir. şişlik hangi diş/ bölgeden kaynaklanıyor fark edebiliyor musunuz, çene hareketlerinde kısıtlanma var mı?


  • erenu  (02.03.14 21:35:17) 
herkes bilmiyor ama adsm'lerde acil kısmı var, 24 saat açık. randevuya da gerek yok. eğer sıkıntılıysa oraya gidip doktordan tavsiye alabilirsiniz.


  • icim urperiyor  (02.03.14 21:44:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.