[]

diş uyuşma problemi

kanal tedavisi yapılıyor, ancak 3 iğneye rağmen sinir uyuşmadı. ilk iğne sonunda dudak yarısına kadar uyuşuyor. 3 iğne ile bütün yumuşak dokular hissizleşiyor, ancak sorunlu dişin sinirlerine müdahele edildiği zaman, hatta sadece ağıza hava basılsa bile inanılmaz bir acı hissi yaşıyorum.

niye uyuşmuyor bu sinirler, iltihapsa 5gün antibiyotik kullanıp gittim yine aynı sıkıntı?


 
bazı diş hekimleri birkaç seansta yapıyor kanal tedavisini. bildiğim kadarıyla ilkinde kanalı açıyor, bişiler yerleştiriyor o yerleştirdiği şey sinirleri öldürüyor haftaya sinirler ölmüş şekilde devam ediliyor.
tamamen de yanılıyor olabilirim.

  • pause  (27.01.14 15:28:58) 
benim kanal da 2 seansta yapıldı ama bence uyuşmamasının seans sayısıyla alakası yok çünkü benim hepsinde de uyuştu. narkoza karşı bağışıklı insanlar var uyuşamayan onlardan olabilir misiniz ya da doktor doğru yere mi vuruyor acaba. bir diş doktoru daha iyi yanıt verirdi.


  • yue  (27.01.14 15:37:00) 
tamamen gömülü 20'lik dişi aldırdım, o zaman uyuşma ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım. ama kanal tedavisinde kaç iğne yaparsa yapsın uyuşmadı sinirler, pause ın da dediği gibi sinir öldürücü bişey yerleştirdi bu sefer onun üzerine geçici bi dolgu yaptı, 5 gün sonra bi daha gidecez. yani acaba dişçi mi beceremiyor yoksa çok anormal bişey değil mi bu. genç tecrübesiz bir dişçi de değil ama 2 seansta sinir uyuşturamayınca şüpheye düştüm.


  • temir  (27.01.14 15:42:43) 
diş hekimi doğru yeri bulamamış olabilir. benimki de tecrübeliydi ancak ilk denemesinde tam uyuşturamayınca iki defa o geçici dolgudan yaptı sonra da bir anestezi uzmanı getirdi, o gayet başarılı bir şekilde uyuşturdu.


  • patricia kitten  (27.01.14 16:55:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.