[]

böbrek ağrısı mı bu

bugün durup dururken böbreğimin olduğunu tahmin ettiğim yerde ağrı başladı, yürüyordum, sağ böbreğin olduğu yerdeki bir sancıyla bir yere yaslanma ihtiyacı hissettim.

bugüne kadar böbreklerimden bir şikayetim olmadı, şu anda idrarımın rengi gayet normal ve berrak görünüyor.

ağrı geçmedi, normal dururken hiç ağrı sızı yok mesela ama sağa, sola hamle yapınca, eğilince vs. fena bir sancı giriyor, eski duruşuma geçince ağrı da geçiyor. ne olabilir bu durum? karnımda falan hiç ağrı yok bu arada, avuç kadar bir yer sancıyor sırtımın/belimin hafif sağ tarafında.

 
3-4 gün önce aynısı bana oldu. adet dönemindeysen adet sancısı olabilir.


  • kakao  (23.01.14 21:31:27) 
@kakao, erkeğim
@freekara, denedim, sırtım dümdüz dururken o hareketi yapınca hiç ağrı yok, ama hafif kamburumu çıkartınca acıyor

  • obez kirpi george  (23.01.14 21:46:07) 
uzman falan değilim de biraz daha bekleyip ağrı şiddetlenmiyorsa çokta telaşlanmaya gerek yoktur sanıyorum. doktora gitmesende eğer dinlenme pozisyonunda dahi rahaatsız etmeye başlarsa direk doktora gidilmeli. en temel kurallardan biridir.

birde ağrı batma şeklinde mi basktırılıyormuş gibi bi ağrımı? ne tarz bir ağrı olduğuda tanıda önemli diye biliyorum.
  • LoRdS31  (23.01.14 21:56:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.