[]

kendi halinde kızlar

kendi halinde, yalnızlığı seven, uzun kollu kazağı ile kahve fincanını iki eliyle tutan ve kışın şömine önünde kitap okuyan kızlara yaklaşmakta çekinceler yaşıyorum. hayatlarına girince çok majör bi değişiklik yaşıyorlar ve ben dengesiz bi insanım biraz, sonra olur da gidersem ya da ters bir şey söylersem diye çok üzülecekler diye korkuyorum. tam tersine rahat, konuşkan, popüler kızlarda insanın kafası daha rahat oluyor.

katılıyor musunuz? ne diyorsunuz kendi halinde kızlar ve onların sevgilileri? sizce 'siktir et abi, madem dengesiz bi tipsin üzme kimseyi boşuna' mı yoksa paldır küldür devam mı? ben duyarlı bi insanım onlar üzülünce ben de çok üzülüyorum.


 
kendi halimde bir insanım ve çok hassasım, doğru tespit


  • rock n roll  (20.01.14 20:23:33) 
hayatlarından cıkınca sarsılmayacak sapıtmayacak tek kız profili bu be roket adam naptın sen :d


  • neferkitty  (20.01.14 20:24:15) 
onları uzaktan sev yada sadece gidip sarıl


  • denizrocket  (20.01.14 20:25:50) 
Rahat konuşkan kızların sevgilileri terk ettiğinde ya da ilişkileri kötü şekilde bittiğinde sakin sessiz kızlardan daha az üzüldüklerini düşünüyorsanız hatalardasınız. Duyarlılık nescafe reklamındaki kızlar gibi yaşamakla alakalı değil.


  • whoosie  (20.01.14 20:27:08) 
kendi halindeki kızlardan hiç hoşlanmadım. sosyallerden de hoşlanmıyorum. hibritlerden de hoşlanmam muhtemelen. noluyo lan bana. sosyaller çok kötü ama. en kötü sosyaller.


  • tek millet tek dil tek yuzuk  (20.01.14 20:31:44) 
Sen de karşındakinin kendi halinde olan bir kız olduğunu bilerek davran. Rutin ilişki davranışlarından kaçın, farklı bir aşk yașa.


  • king lizard  (20.01.14 20:33:54) 
o hiç belli olmuyor ya. bence yanlış bir genelleme yapmışsın. bunun haricinde senin düşüncene göre üzücez diye kimsenin hayatına girmemeliyiz. olur mu öyle roket?


  • mayaa  (20.01.14 20:35:47) 
ben çok severim kendi halinde kızları, illa şeklen hipster ya da tumblr kızı olmak zorunda değiller. genel olarak minimal yaşayan, etliye sütlüye karışmadan yaşayıp giden kızlar bence daha komplekssiz ve hayattan daha çok zevk alan tipler. bi hırsları yok, bişeylere saldırmıyorlar, küçük şeylerden mutlu olabiliyorlar. ben de o tarz bir insanım, sanırım bu yüzden bana öyle geliyor. popüler olan bir erkek girerse hayatlarına dediğin gibi değişim olabilir, kendini "kendi halinde" görmüyorsan uzak durabilirsin.


  • baba jo  (20.01.14 20:40:06) 
Sessiz olanlarla olmayı tercih edenler arasında ince bir fark var sanırım. Sessiz olanlar bazen gerçekten boş oluyor da sessiz olmayı tercih edenler hayatlarına cidden girebilmişsen değerli şeyler taşıyorlar o yüzden çıkarken ayarını bilerek çıkmaya çalışmak lazım yani en azından ben birine denk geldim mi böyle yapıyorum.


  • 1njected  (20.01.14 20:42:35) 
Bi boyle siniflandirilmadigimiz kaldiydi

Saptin seker oldun
Sahdin sahbaz oldun.

Sosyal anti sosyal nescafeli sessiz...
  • cecilia  (20.01.14 21:00:35) 
Neden rahatsız olduğunuzu anlayamadım aslında, negatif bir tanımlama değil ki bu. Ben de öyle kızları sevdiğimden öyle diyorum ki bu duyuruyu da açmışım :) Ciğerdelen'in dediği çok doğru, çok düşünüp kategorize ediyoruz ve %99 hiç de öyle çıkmıyor. Ama düşünmek de güzel bir şey, ne yapalım :)


  • roket adam  (20.01.14 21:25:42) 
O kızlar sana teşekkür ediyor, cidden hiç gerek yok. Herkes hayat seyrinden mutluyken yolları kesiştirmek sadece kafa karıştırıyor, yol şaşırttırıyor.


  • tanterosa  (21.01.14 08:13:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.