[]

yeni gelen filmleri nerden takip ediyorsunuz?

torrent'e düşen veya sinemaya gelen filmleri?




 
arkadaşlardan
internetten (imdb genelde)

aslında genelde etmiyorum. çok ses getirenler etrafran duyuluyor bir şekilde. yeni çıkanları zaten torrent'ten indirmiyorum kalitesi kötü diye. bir zaman geçtikten sonra izliyorum. öncelik hep eski filmler de o yüzden.

yeterince açıklayıcı oldu mu?
  • ermanen  (11.01.14 02:24:11 ~ 02:25:57) 
oldu tabiki. yeni gelen filmlerin bazıları vizyona girmeden torrent'e düşüyor ama.


  • kotu amacli yazar hesabi  (11.01.14 02:26:04) 
bir şekilde takip ettiğim blogdu siteydi feed'ime düşüyor, girip de imdb'den hmm acaba ne gelecek bakmıyorum. ama sevdiğim tarzlardaki her filmden aşağı yukarı haberim oluyor.

sinemaya gidince de her yer afiş, her yer fragman zaten
  • utkucbkc  (11.01.14 02:26:06) 
en canavar sistem, divxplanet.com'dur. sol tarafta o haftaki filmler, sağ tarafta ise en çok altyazısı inen filmler var.

popüler film takibinin legal ve illegal yollarını bundan daha iyi bir şekilde, aynı potada eritebilecek başka bir site tanımıyorum.
  • herospower  (11.01.14 02:35:58) 
@herospower divxplanet çok kullanışlıymış hiç bu yönden düşünmemiştim o siteyi. teşekkür ederim.


  • kotu amacli yazar hesabi  (11.01.14 02:38:47) 
internete yazıyorum "X with Y altyazılı izle" bi kaç denemeden sonra kaliteli bulup izliyorum hiç yarı yolda kalmadım bu yöntemle


  • kilimanjaro  (11.01.14 02:41:00) 
divxplanet'te sağ tarafta haftalık olarak altyazısı en çok indirilen filmleri ve dizileri gösteriyor. her hafta oraya bakıyorum bu hafta en çok hangi filmler seyredilmiş diye ordan takip ediyorum.


  • disfori  (11.01.14 03:55:22) 
yeni yapılan nitelikli filmlerden bahsediyorsunuz sanıp aynı dertten muzdarip olduğum düşüncesiyle açtım lakin vizyondaki leş filmleri takip etmeyi amaçlayanmışsınız nickinizden de belli olduğu üzre.


  • blossom  (11.01.14 06:52:07 ~ 06:52:35) 
ben kültürel referans sistemini kullanıyorum. izleyip sevdiğim birçok dizi ve filmi alıntılar, göndermeler ve parodilerden meraklanarak izledim. bir filmin esprisi yapılmıyor, başka eserlere ilham olmuyor veya benim bile kulağıma gelmiyorsa bir şey kaçırmıyorumdur diyorum. örneğin;
-breaking bad: conan programında çok övdüğü ve bryan cranston çok kafa adam gibi geldiği için izledim ve hayran oldum.
-300: spartan kick meme'lerinden esinlendim.
-saving private ryan: arkadaşlarım normandiya çıkartmasından hayran hayran bahsedince araştırdım. devamında the longest day vs. de geldi.
-we're the millers: jennifer aniston ve conan'ın röportajı
-parks and recreation: ron swanson'la ilgili bir meme (bakıyorum da film siteleri yerine 9gag kullanıyormuşum :)

ayrıca, sevdiğim alanlardaki filmleri imdb title search'ten bulup yorumlarına ekşi'den bakıyorum, torrent eyleyip izliyorum.
güncel filmleri de, ilgimi çekiyor veya tavsiye ediliyor ise fırsat dahilinde sinemadan izliyorum, olmadı bir kenara not alıp dvd-bluray rip'lerini torrent ediyorum.
  • vizdilva  (11.01.14 09:58:36 ~ 10:03:08) 
www.turkcealtyazi.org
altyazıdan takip etmek dah amantıklı geliyor.

  • hasmetizm  (11.01.14 11:34:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.