[]

göğüs sıkışması

2 gece önce uzanırken göğsüme aniden şiddetli ağrı girdi. Evvelden de zaman zaman bıçak gibi saplanma olup kısa süre sonra geçiyodu.bu daha farklıydı, ortan baskı var gibi.sırtıma da vuruyodu. kısa süre kitlendim ama sonra ağrı şiddeti azaldı,ağrı kesici alıp uyudum. yatarken hala ağrı vardı ( sol kolumun üzerine yatamıyordum )

Ertesi gün uyandım,baskı devam ediyordu.evden çıktım yürürken ağrı aşırı şiddetlendi dinlenince geçti. akşam acile gittim kan tahlili yaptılar,normal değerler çıktı.kalple ilgili bi sıkıntın yok geçmezse göster dediler.bugün hala devam ediyor.dinlenirken, hareketsiz halde bi sıkıntı yok ama kolumun üzerine yatarken sıkışma hissi var, yürüyünce de bi süre sonra daha şiddetleniyor bu his ve şiddetlenince sırtıma ve koluma da vuruyor.

ne olabilir bu rahatsızlık? varsa tıpçı arkadaşlarım özelden baksın

 
Kalple ilgili sıkıntıya kan tahliliyle mi bakiyorlar? Ekg cekilmedi mi? Ya da ne bileyim baska seyler vs. ?

Bunu doktor bile degil, oradaki bir kayit memuru soylemisti: Acil, tedavi etmez. Sadece şikayetlerinizi azaltir.
  • bambum  (10.01.14 23:04:04) 
yani kesin bişey söylemiyim ama psikolojik oluyor böyle şeyler hocam genel olarak.30'dan sonra belki çıkabilir bi rahatsızlık ama 30'dan önce çok takmamanı öneririm ben. o güne kadar yoksa çıkmıyor genelde. psikiyatriste bile direk gidebilirsin.


  • keshdurden  (10.01.14 23:05:50) 
@bambum unutmuşum ekg'ye de baktılar


  • alternatif cereyan  (10.01.14 23:26:19) 
@keshdurden kalp ile ilgili olmadığını anladım zaten, dediğim gibi değerler falan normal çıktı. yaşım da 21.

ama net bi sıkışma var, belki şiddetlenince koluma vurduğunu hissetmem flan psikolojik olabilir. ama net olarak göğsümde bi baskı var
  • alternatif cereyan  (10.01.14 23:29:00) 
Yakin zamanda grip miydin?


  • ibomiu  (10.01.14 23:39:58) 
@ibomiu, evet yılbaşında oldu. şu anda burnumda akıntı falan yok ama


  • alternatif cereyan  (10.01.14 23:42:49) 
evet aynisi banada oldu. Sebebini bilmiyorum.
Bi gun ateslendim. Halsizlestim sonra. Acidi her yerim. Iyilestim sonra. Ama oksuruk basladi. Oksuruk te bitiyodu. Sag gogsume bir sey oldu. 1 aya yakin surdu agrisi. Doktorlar bir sey bulamadi. Gecti sanirim.

  • ibomiu  (10.01.14 23:46:36) 
Editleyemiyorum telefondan oturu ama. Ayni sekilde ustune yatamadim bende. Kiz arkadasim bir kez sarildi. Oluyordum. Kendim denedim olmuyor. Ama omzumdan assada bi kaburga cok aciyodu bastirinca. Elim zor yetisiyodu ama.


  • ibomiu  (10.01.14 23:48:43) 
Yaş 21 aynısı bende var.
Bizim nesil psikolojik sorunlu kardeşim .
Yine de bir gözük sen bir yerlere çok çok geçmiş olsun
  • colorwithnotexist  (11.01.14 00:12:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.