[]

Yılbaşı

Sevgili duyuru ahalisi,
Malum yılbaşı yaklaşıyor.
Yıllardır kimimiz ev partilerinde kimimiz mekanlarda kimimiz ise ailemizle beraber sıcacık bir ortamda yılbaşını geçiriyoruz. Son üç senedir üniversite öğrencisi olarak ailem yerine arkadaşlarımla yılbaşını geçirmeyi tercih ettim ve aslında diğer günlerden çok da farklı olmadığını ve yapay bir eğlence ortamı yaratıldığının farkına vardım. Ancak çocukluğumu düşündüğümde yılbaşını nasıl da hevesle beklerdim. Yılbaşı, tüm ailemin bir arada olduğu mutlu zamanlar olarak belleğime kazındı.

Peki ailesi olmayanlar?

Ben bu yılbaşında farklı bir şey yapmaya karar verdim. Bu defa kendim eğlenmek yerine çocukları eğlendirmekle geçireceğim.

Ben bu yılbaşını çocuk esirgeme kurumunda geçireceğim.

Tavsiyelerinizi ve (isterseniz) katılımlarınızı bekliyorum.

Acıbadem/İstanbul

 
Kafana gore ya da aldigin tavsiyelerle cat kapi gitme.
Sen simdi gozune kestirdigin yuvaya git , sosyal hizmetler sorumlusu ile gorus. Benim boylecene fikrim var bana bi yol gosterin, param var/yok, bu dogrultuda ne yapayim nasil geleyim de.

En dogru yolu onlar gosterir.
  • cecilia  (08.12.13 11:53:10) 
Yılbaşı konusunda aynı fikirdeyim seninle.

Ve çok güzel bir şey yapmak istiyorsun, tebrik ederim. Keşke İstanbul'da olsaydım da katkım olsaydı. Ama inşallah güzel bir yılbaşı yaşatırsın çocuklara.
  • rectoa  (08.12.13 11:55:27) 
katılmak isterim ancak ben çok ağlayan bir insanım o yüzden gelir de ağlamaya başlarsam kimseyi kötü etmek istemiyorum.
bana ulaşın lütfen. tavsiye olarak ne yapılabilir bilmiyorum ama çok uzun süre olmasa da bir kaç saat gelmek istiyorum.

istanbul beşiktaştayım, anadolu avrupa farketmez.
  • disardayim  (08.12.13 12:03:38 ~ 12:04:09) 
organizasyon sende o zaman, durumdan haber edersin bizleri. seve seve yapmaya hazırım ben de.


  • nezaretten taharet  (08.12.13 12:06:50) 
ben de gelirim.

hatta gitmeden duyurudan ufak hediyeler toplanabilir, bir adrese isteyen kargoyla gönderir, o gün de çocuklara götürürüz. olmaz mı?
  • hope ender  (08.12.13 12:10:08) 
şu an adres ve telefon arıyorum internetten ama sanırım mallığıma geldi bulamıyorum.
kesinlikle bir yer belirleyip öncesinde aramak hatta gitmek lazım.
bu duyuruyu okuduktan sonra aynı şekilde kendi arkadaşlarımla yaptığım anlamsız sonrası hangover olan saçmalıklar yerine minnoşları eğlendirmek benim maneviyatımı da kesinlikle düzelticek :(

bazen böyle duyurular açılıyor sonra kalıyor öyle. bunu sağlam bir organizasyona dönüştürelim :(
  • disardayim  (08.12.13 12:16:17) 
bende gelirim üsküdar'dan.


  • aktör  (08.12.13 12:24:22) 
Arkadaşlar Ben birkaç yere telefonla ulaştım ancak pazar günü olması sebebiyle yetkili biriyle görüşemedim.Yarın tekrar arayacağım. ayrıca sözlükte 31 aralık 2013 çocuk esirgeme kurumu ziyareti adı altında bir başlık açtım yarın kurumla konuştuktan sonra limonda da bir etkinlik düzenleyeceğim.


  • mutsuzadam  (08.12.13 12:45:10) 
@Hope ender; kargo isini organize edersen lutfen duyuruda paylasin, istanbulda degilim ama hediye yollamak isterim. Kargonun elinize ulasmasi icin makul sureyide hesaplayip haberleselim.
Katilmak isterim.

  • cecilia  (08.12.13 13:26:32) 
hediye kek pogaça börek animasyon ve bilumum şebeklikle katılmak istiyorum. +1li hemi de.


  • fosforlu cevriye  (08.12.13 13:42:55) 
ben yeni gördüm bunu.organizasyon tamam mı arkadaşlar,nereye gidiliyor ben de katılabilirim


  • daha neler  (31.12.13 13:27:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.