[]

adnan oktar parayı nereden buluyor?

soru başlıkta.




 
@straight
Koskoca tc devleti bunu niye engelleyemiyo peki?

  • rentts  (27.10.13 01:47:21) 
cigolo'nun söylediklerine ek olarak cemaat bünyesine katılan zengin çocuklarından da belirli miktarda ayakbastı parası alındığını duydumdu.


  • zgrydn  (27.10.13 01:48:33) 
israil'in ne karı var peki bu işten?


  • atmacaged  (27.10.13 02:07:56) 
koskoca tc devleti vatandasini dovmekten iki soluk alsa akli selim seylerle ugrasacak belki de. kafalari gitti artik zor.


  • vital  (27.10.13 02:43:10) 
Ozellikle bu soruya yant bulabilmek icin doktora tezi yazilmis ama yanitsiz kalmis:

mobile.twitter.com
  • gadanallah  (27.10.13 03:02:47) 
Ayrica kendisi hakkinda en ufak bir elestirel bir yorum dahi yapmayin, aninda davalik oluyorsunuz.


  • gadanallah  (27.10.13 03:03:26) 
@Sour saçmalamışsın kardeşim. O izlenmeyen tv kanalından para mı kazanılır sanıyorsun? O kadar stüdyo, çekim parası, o kızların estetik masrafları, kendilerine verilen paralar, vs...

Kitaplar konusunda yine boş konuşuyorsun çünkü bu adamın kitapları genelde bedavaya dağıtılıyor.

Neyse, benim anlamadığım, kafamda kurmaya çalıştığım şey şu;

Bu adam bir çeşit misyonerlik yapıyor ama bu bildiğimiz İslami misyonerlik falan değil. Bu kadar inşallahlı maşallahlı konuşan, dini gevezelik yapan bir adam bu kadar makyajlı, silikonlu kadını programına çıkarıp trajikomik şeyler söyletmez. Bence bu adam bir çeşit mevcut İslamı değerleri kendisiyle çatıştırma, yeni bir akım yaratma gibi bir misyona sahip ve birileri bunun parasını ödüyor olmalı.

Dindar bir adam değilim, o yüzden zerre umurumda değil dine zarar verip vermemesi. Ama ben bile böyle bir amaç seziyorsam kendi kendime, bir şeyler vardır muhtemelen diye düşünüyorum.

Tabi ki bunlar benim kendi düşüncelerim, kimseyi bağlamaz.
  • uckac  (28.10.13 09:28:51) 
uckac mesele de o zaten. mit zamanında Müslüm gündüz ü ayni sekilde kullanmisti ve infial yaratmada başarili oldular. cogu insan için Müslüm gündüz bir tehditti, ciddiye alinacak bir tehlikeydi. ama mit çatlıyı afise edince, emniyet de karsi atakla Müslüm ü don paça yakaladı.

simdi İsrail cübbeli yi kullansa, yaşar Nuri'yi ya da su star da cikan gözü yasli emmiyikullansa (belki kullaniyor da) eyvallah deriz de, adnan hocayi kimse ciddiye almıyor ki, ölü yatirim. aklim almıyor benim bu İsrail meselesini o yüzden.
  • atmacaged  (28.10.13 10:05:05) 
@sour, herkesin niye bu adamın zengin olduğu sonucuna vardığını düşünüyorsan üşenmeyip biraz araştıracaksın ya :/ yanındaki kızceğizlerin estetik masrafları, twitter hesaplarındaki fotoğraflar, kızların kaldığı malikane boyutundaki evler, spor arabalar, sokaklarda bedavaya dağıtılan yüzlerde - binlerce kaliteli ciltli kitaplar, reklam geliri olmaksızın tıkır tıkır işleyen bir kanal... daha sayalım mı?


  • zgrydn  (29.10.13 10:38:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.