[]

3D Gözlük Nereden Satın Alınabilinir?

Başlıktanda anlaşılabileceği gibi 3D gözlük arıyorum, İstanbul'da nereden satın alabilirim. Mümkünse anadolu yakasında bir yer tercihimdir. Ayrıca dandik bi şey değilde düzgün kaliteli bir şey olduğunu nasıl anlayabilirim?




 
cnbc-e dergisi bu ay veriyordu galiba.


  • hicazkar  (09.04.09 12:15:11) 
cnbce dergi veriyor bu ay 3d gözlük.


  • lemmiwinks  (09.04.09 12:16:21) 
@hicazkar
@lemmiwinks

---

biraz araştırdım nette ama kağıttan bi şey değil mi o? yani devamlı kullanmayı düşünüyorumda çabuk yırtılıp bozulmasını istemiyorum o bakımdan.
  • roadrunner merlin  (09.04.09 12:19:59) 
kağıttan ama en uygunu o. bulamadım lanet dergiyi hatta chuck 3d var izleyemiyorum :)


  • ozdek  (09.04.09 12:31:24) 
şimdiye kadar hep kağıttan mamul gözlükler gördüm. daha sağlam malzemeden varsa biz de alalım :) yahut olmadı, alalım, sağlamlaştıralım :)


  • hicazkar  (09.04.09 13:29:48) 
arkadaş az önce aldı cnbc-e derginin verdiğini 3 liraya. kağıttan ama bir süre iş görür öyle hemen yırtılacak gibi durmuyor, iyi tarafından bakarsak diğer gözlüklerin aksine bunun kırılma riski yok :) (polyannacılık günümdeyim bugun eheh)


  • light beam  (09.04.09 13:36:14) 
eğer plastik sağlam bi tane alabileceğim bi yer için öneri gelmezse muhtemelen cnbc-e derginin verdiği gözlüğü alacağım gibi gözüküyor.


  • roadrunner merlin  (09.04.09 13:39:52) 
yalnız o gözlükler farklı farklı oluyomuş yani her filme uymuyo hepsi standart kırmızı mavi gözlüklerle chuck izlenmiyomuş mesela


  • yuto  (09.04.09 16:22:31) 
@yuto
hmmm o zaman olay değişir. ben chuck'ı izlemek için istemiyordum. torrent yada rapidshare'den 3d filmleri indirip izleyeceğim.

  • roadrunner merlin  (09.04.09 16:40:14) 
internette aratirsaniz amerikanyada ismarlanabilen bazi yerler vardi. hani simdi derseniz ki "bunlar turkiye'ye yollamiyor o halde sizi soyle alalim: www.myus.com


  • orqan  (09.04.09 17:25:50) 
genelde kırmızı/mavi oluo bu gözlükler.. yani bi tarafında kırmızı jelatin, diğerinde mavi. aslında evde bile yapılabilir ama renk farkından dolayı tam sonuç verir mi bilemem.

cnbce'nin verdiği ise kahverengi/mavi imiş. yani sadece ona uygun filmler izlenebilir.
  • thalamus  (09.04.09 17:39:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.