[]

boğaz agrısı baslangıcı ıcın ılac

eve bogazda genızde yanmalar kadıfelesme basladı. bılıyorum bu gece yatıp sabah uyanında dahada kotulesecek. hastalık ılerlemeden hangı ılac iyi gelır, koca karı ılaclarınada razıyım. yeterkı baslamadan bı an once onlemı alayım




 
(bkz: benical cold)


  • eofor  (19.09.13 00:15:11) 
benıcal cok etkı etmıyor ama yınede sagolasın. bogazı yumusatacak rahatlatacak bısı lazım


  • Bysb  (19.09.13 00:23:25) 
Agumantin,nurofen cold+flu, bide fahrex varsa bi iki fis sik.


  • lord  (19.09.13 00:24:19) 
Haci bide sen sen ol git nobetci eczaneye en azindan de boyle boyle ben gitmedim 3 gundur azima sicildi halada oyle.Erken teshis hayat kurtarir.mobilim editleyemedim.


  • lord  (19.09.13 00:25:25) 
vicks merhem sür boğazında yandığını hissettiğin yerlere iyi gelir


  • alciphron  (19.09.13 00:25:54) 
ben öyle durumlarda tanflex sıkıyorum, bir de umca diye bir ilaç var hasta olacağını hissettiğinde alırsan atlatıyorsun.

şu an yapabileceğin şey evde pekmez varsa bir kaşık ye, boğaza iyi geliyor.
  • yok artik daha neler  (19.09.13 00:27:49) 
nurofen


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (19.09.13 00:29:50) 
benim boğazımda sorun olduğunda çay bardağına biraz bal koyarım, içine de biraz toz zencefil.macun kıvamına gelinceye kadar karıştırırım.zencefil az da olmayacak, çok da olmayacak. sonra kaşıkla boğazım yana yana yerim.Sabah olunca çok rahat kalkarım.


  • setra  (19.09.13 01:15:28 ~ 01:17:03) 
bardağın yarısı acı bal (6+1 kavanoz 100 tl olanlarda değil)
diğer yarısı limon karıştır ve iç

ilaç olarak:
vicks merhemi mendile sür ve boğazına sar
tantum sprey
aferin fort (uyutur)
  • baydemir  (19.09.13 10:49:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.