[]

html5 tabanlı dizi sitesi

yapsak tutma mı ya la?
böyle dizi-mag'in, dizihd'nin sitesinin aynısını her platformda hatta smart tv'lerde bile çalışan bir hale sokup çalıştıramaz mıyız?
tv'ler flash desteklemiyo, bilgisayarda bir dizi izlesek 80 dereceye çıkıyo fan sesi uçak motoru sesi gibi oluyo filan.


 
İstikrarlı ve kesintisiz yayın yaparsanız desteklenir. Destekleriz. Uzun süre dayanın ve sürekli güncel tutun.


  • quanche  (23.08.13 12:57:36) 
Tutma ihtimali var da sürekli dava tehdidi olacak. dizimag'e artık yurtdışından girilemiyor, başka ülkelerle bile sorun yaşanması yüksek.


  • montreal  (23.08.13 13:00:44) 
html5'te de 80 dereceye çıkmayacak diye bir şey yok.


  • rotten head  (23.08.13 13:16:28 ~ 13:16:52) 
tutar.kullanışlı,basit ve güncel ise destek de alırsınız.işin hukuki yönünü çok sağlam tutmalısınız.araştırmalısınız.tasarım ı abartmamalı,reklamdan kaçınmalısınız.elbette ihtiyacınız olacak.küçük dönem dönem reklam da koyun ama bokunu çıkarmayın herkes elini ayağını çeker siteden.

zira dizileri de başka ülkelerdeki serverlara yükleyeceksiniz.bunun da araştırmasını ve uygulamasını çok iyi yapmalısınız.o sistemin de html5 i desteklemesi gerekir.
  • gintare  (23.08.13 13:17:40) 
smart tv'ler internetten video izleme konusunda halen pek iyi değil. 15-20dk sonra gelen bellek dolu uyarıları vs.


  • okumaliksozluk  (23.08.13 16:43:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.