[]

Evde Atletle Dolaşma ve Sürekli Geğirme

Selamlar ahali! Eşimin kardeşi iş için yaşadığımız şehre geldi ve bir süredir bizimle kalıyor.Şİmdi bu bu er kişisi sürekli evin içinde atletle oturuyor (7/24 ). Evin ısısı normal,çatı katı zaten sıcak filan değil. Sürekli geğiriyor. Gökgürültüsü formatında. Yani ne biliiim ben de kola, bira vb.içince geğirebilirim, herkes geğirir tamam da. Bu hiç durmuyor , mütemadiyen geğirme modunda. Aradaki osurmalarını saymıyorum bile. Gerçekten rahatsız olmaya başladım. Üşümüyor musun üstüne bişeyler al istersen ya da midende bir rahatsızlıklık mı var diye onu incitmeden uyarmaya çalışıyorum ama "yoooo bişey yo midemde, ben hep böyleyim,ne var ki? üşümüyorum" diyo. Yaav bu adam 36 yaşında.Yemin ederim benim kocam böyle olsa, kadınlığım biter. Karısı nasıl dayanıyor diye düşünmüyor değilim. Bende mi anormallik var? Kızlar özellikle size soruyorum. Takıntı mı yapıyorum. Siz olsanız rahatsız olur muydunuz?




 
eşinle konuşmayı düşündün mü ? bu nedir ya hangi mağara da büyütmüşler o ayı yavrusunu


  • feodal moruk  (19.04.13 10:08:22) 
Eşinize söyleyin kardeşini uyarsın kardeşi kendine bir çeki-düzen versin. Satır arasında da "iyi ki sen böyle değilsin bir tanem" deyin, durumunu pekiştirsin.


  • SiyamkedisiZorro  (19.04.13 10:08:27) 
eve coreklenen kisi boyle saygisizliklar yapsa dayanamsm ben, sen yine iyi tolere etmissin. senin yaninda atletle dolasmasi ayip bir kere, sen onun karisi yada kardesi degilsin. osurmak kismina oha diyorum, surekli gegirmeyi de ekleyince tamamen cekilmez bir hal aliyor. esinle konusmalisin evlilik herseyi tolere etmek zorunda olmak degildir. uzun sure daha kalacaksa bu sekilde olmaz tatsizlik cikacak dersin. esinin sorumlulugunda bu durumu duzeltmek. bi donla gezip haliya scmadigi kalmis herifin, saygisiz.


  • eick  (19.04.13 10:20:30) 
adam o hale gelmişse çok zor değişir. bir erkeği doğada kendi haline bıraksan kesin böyle olur.

www.youtube.com
  • [silinmiş]  (19.04.13 10:20:39) 
eşine söyle ya böyle olmaz ki.
hem o adam da biraz anormalmiş, kardeşinin evi de olsa sonuçta senin evin değil.
eşine ince ince aynı buraya yazdığın gibi anlat bence hacı.
  • seyduna6687  (19.04.13 10:23:11) 
Ben daha çok biyolojik olarak konuya değinmek istiyorum

Kişi atletle dolaşıyorsa ve ayakları çıplaksa
Mide ve bağırsakları üşüyor.
Geğirme ve gaz çıkarma o yüzden kaynaklanıyor.

Tavsiyem daha çok kişiyi koruma amaçlı tedbirler almanız.
Örneğin kırıcı olmamak adına
'kardeşim şu terlikleri ve çorapları giy mideni üşütüyorsun geğirme o yüzden oluyor. Üstüne de bişey giy ki karnın üşümesin ' diyerek koruma amaçlı gözüken sözler söyleyerek hem kırıcı olmazsınız, hemde sorunun kaynağına inmiş olursunuz.
  • alixkandemir  (19.04.13 11:32:10 ~ 11:33:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.