[]

tatil ?

evli olmayan bir kız bir erkeği sorgusuz sualsiz otelinde ağırlayacak, otelin dışında gezilecek ve zaman geçirtecek bir çok yeri ve aktivitesi olan bir tatil mekanı arıyorum.
türkiye'nin her yeri olabilir. çok uçuk olmasın fiyatlar.
maksat sevgiliyle 3-4 gün başbaşa kalmak ve dinlenmek.
bodrum çeşme ve mersin olmaması lazım.
ayrıca ulaşımı da kolay olsa dadından yenmez.
elazığ sivrice de hazar gölünün kıyısı diye düşündüm ama orda da yapılacak bir şey yok.

 
bu zamanlarda mı ?


  • veilofsin  (07.12.12 09:57:40) 
he bu zamanlarda.


  • etna  (07.12.12 09:58:06) 
nerdesin bilmiyorum ama şile ağva güzel olabilir. adalarda biraz soğuk. ama güzel otellerde şusn sehirfırsatında epey indirim var
sıcak şömineli romantik bi şey bulabilirsiniz.

  • fosforlu cevriye  (07.12.12 10:00:35) 
şile ağva iyi tercih ama orda resmen kış turizminden adam sikiyorlar geceliği 2 kişi 250 tl falan oluyo.. Erdek falan düşünürüm diosan oralarda olabilir. Aslında en güzeli Altınoluk falan sessiz sakindir şimdi aktivitesi yoktur aktivite istiosan Çeşme falan yapacan artık.


  • veilofsin  (07.12.12 10:05:06) 
tripadviser'dan bak bence otellere.. uygun fiyatları ve kaliteyi oradan bulabilirsin..


  • drdolantin  (07.12.12 10:06:13) 
sizin konum neresi ona göre ulaşımı kolay yerleri düşünelim?

olası istanbul için: asos(gerçi soğuk olabilir şimdi) çanakkale civarı kaz dağları falan. abant, sapanca veya iznik gölleri olabilir.
  • c1b2k3  (07.12.12 10:32:25) 
Kapadokya.
Kazığı da yersiniz gerçi ama en güzeli orası.Her bir şey var.

  • işteöylebirşey  (07.12.12 11:05:02 ~ 11:06:29) 
elazığ'mı gelmeyin olm buralara. git kuşadası yada didim'e fiyatlar yerlerde. kimse yok.


  • t3hn0  (07.12.12 11:52:28) 
hacı agva ve sile iyidir. agva da dolce vita diye bir mekan var. ama fiyatları saglam olabilir. istanbul dusunecek olursan, kafan sultanahmette rahat olur. gemi ve tramway ile heryere rahat ulasirsin. araca hic gerek yok.

otoparki olan ve sultanahmette merkezi olan esans hotel i tavsiye ederim. sakin ve sorgu sual olmayan yapisik tipler degiller.
  • cendemi  (13.12.12 15:55:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.