[]

Gaziantep'te güzelinden üç otel tavsiyesi var mı?

Biri güzelinden olsun canlar,

Biri fiyat/performans oranı başarılı olan olsun,

Biri de en güzelin bi tık altı olsun.

Kebabı baklavayı da otantik yerlerde yiyelim, turistin değil de Anteplinin gittiği yerde yani.

Mümkün müdür? Kedi canınızı sizin...

 
f/p : belkıs otel.
güzelin bi tık altı : RAVANDA OTEL
güzeli : dedeman

çulcuoğlu ve antep softasını tavsiye ederim. imam çağdaşta sadece tatlıyı yiyin, kebapları vasat.
  • zenlaid  (10.01.12 08:54:30) 
yemek için kebaptan ziyade daha yerel sulu yemek tarzındaki şeyleri yemeye calışın derim. kebabı iyi kötü bir çok yerde yersiniz ama bir beyranı bir yuvalamayı antep dışında hakkıyla yapanı bulmanız zor.
beyran için kurtuluş camiinin altındaki köşedeki yeri tavsiye ederim. kadir ustanın yeri gibi bir adı vardı.
yuvalamayı da antepte dışarıda hiç yemedim valla.
  • sankaranarayanan  (10.01.12 09:07:53) 
Anadolu evleri - www.anadoluevleri.com

Bu en güzeli. Biz bir akşam üzeri pazarlık edip çok çok uygun fiyata kalmıştık.
  • SiyamkedisiZorro  (10.01.12 10:26:37) 
grand otel güzeli, dedeman iyi hoş ama çok uzak.
f/p bilmiyorum maalesef.
tuğcan olabilir bir tık alt. her iki dediğim otelde merkezdedir yakın olur her yere.
baklava için imam çağdaş, kebap için halil usta, mozaik müzesinin yanındaki aradan girince kime sorsanız gösterir. ayrıca beyran demişler beyran içmek isterseniz de metanet'e gidin bunu da kime sorsanız söyler yerini. Beyran nedir derseniz, eti haşlıyorlar böyle sarımsaklı, salçalı suyu falan var seveni çoktur.
  • ekaterina  (10.01.12 10:47:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.