[]

e book okuyucusu tavsiye edin bana

casio f91w mantığında, en basit e kitap okuyucusu arıyorum. fiyatını da ekleyin tavsiyenize.

istediğim şeyler: karanlıkta kitap okumak için ışığı olsun, bir de kitap okurken AYNI ANDA .mp3 dinleyebileyim. sayfaya not alma falan da olsa süper tabi.


 
3.nesil kindle(99$) + ışıklı kılıf(40$)

veya

kindle touch(99$) + ışıklı kılıf(60$)
  • jangara  (02.10.11 03:56:01) 
e book okuyucusu bakiyosaniz not alma olayini bence unutun.

var ewet ama cok mantikli ve verimli degil.onun disinda kindle kullanan biri olarak kesinlikle öneririm,zaten baska bir ürün almak sacma olucak.

yeni kindle touchlarda cözülmüsmüdür bilemiyorum problem ama touch screen e book reader larda ciddi ve rahatsiz edici bir yansima sorunu var.ondna klasik olanlari almaniz daha mantikli olacaktir.
  • serabetan  (02.10.11 10:13:45) 
@jangara kindle touch US only degil mi?


  • 4ever  (02.10.11 10:30:17) 
su an icin ewet sadece us.


  • serabetan  (02.10.11 10:31:56) 
@4ever: sadece us evet. amazon'daki tüm ürünler gibi. ama onun da yolları var. DHL vs.

3.nesil kindle kullanıcısı olarak ben de şiddetle tavsiye ederim. serabetan'ın dediği gibi not alma çok verimli değil ama var.

dokunmatik ekran konusunda benim de çekincem ekranda parmak izi kalması vs. kindle touch'ı görmedim ama, benim kindle'da en ufak bir toz zerresine bile tahammül edemiyorum. e-ink ekranlar kendinden ışık yaymadığı için daha bir dikkat çekici oluyor. hele de belli bir açıyla ışık yansıdığında.
  • jangara  (02.10.11 12:40:49) 
kindle3 (99$)+ kıskaçlı ledli kitap okuma ışığı (3,5 tl)


  • lancelot du lac  (09.10.11 19:29:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.