[]

istanbuldan amerikaya evrak göndermek

evet transkript vs gidecek, en ucuz, güvenilir neyle gider? paketim.com diye bir site var ve 30 €'ya fedex araxcılığıyla gönderiyor, başka teklifi olan?




 
ups ile gönderme. 90 lira tutuyor. ama ertesi gün karşı tarafın eline ulaşıyor. ptt olabilir. ama biraz geç gider


  • damagecase  (31.01.08 23:30:56) 
  • im2shy  (31.01.08 23:37:19) 
DHL 2 günde gönderiyor, öğrenci iseniz fiyatı 23-25 euro civarında.


  • indeed  (01.02.08 10:37:00) 
boğaziçi üniversitesinin orda durak copy center var, onların anlaşmaları var.sanıyorum dhl ile idi.avrupa için 40-50 dolar verirken aynı evrakları 12 euroya yolladım.indirim yapıyorlar baya.


  • vampyria  (01.02.08 14:01:02) 
ptt nin fiyatlarına bakmadan gönderme. çok çok daha ucuz.


  • ozmania  (01.02.08 19:15:24) 
boğaziçi civarında dhl (durak copy) ve fedex(namlı nın yanındaki kırtasiye) n ucuzu.
onun dışında tüm türkiye de en ucuz ve hızlısı basvurum.com(fedex).adresden alım da var.

  • patlamismisir  (01.02.08 19:21:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.