[]

ankara - bodrum arası en ucuz ulaşım yolu.

arkadaslar otobus firmalarinin sitelerine baktim. ankara/asti'den bodrum'a genellikle ulusoy, varan, kamil koc, metro vs. gibi klas (klas = ogrenci icin imkansiz demek oluyor) firmalar gidiyor.
ben haftada bir ankara - istanbul yapan birisiyim. ve ankara'dan istanbul'a bileti 15 liraya alıyorum.. "yolunu biliyorum" yani anlayacaginiz. (herkes biliyor zaten, bunu bir meziyet anlaminda soylemiyorum, yanlis anlamayin).

ancak bodrum/yalikavak'a 1 gunlugune gidip gelmem lazim. tatil icin falan gitmiyorum, onemli bir mevzu var ve o isi halledip gelecegim, tatil yapacak ne param ne de zamanim var.

benim ankara - istanbul yolculuklarini "yolunu bilerek" 15 liraya gidip gelmem gibi ankara'dan bodrum'a en ucuz gidis "yolu" nasıldır?

ogrenciyim, ve cok kotu bir donem yasiyorum. cebimde 150 lira para ile gidecegim, isimi halledecegim ve geri gelecegim, toplam 150 lira para ile!!
biliyorsaniz eger lutfen usenmeden 2 kelime ile yardim ediverin.

ekleme: gidecegim tarih 16 temmuz 2010.. yani bu cuma degil diger cuma.

 
moralinizi bozmak istemem ama bodrum gibi sosyetik bir tatil beldesine hem de cuma günü 50 liradan ucuz bilet bulmanız çok zor.. umarım bulursunuz ama kendinizi de hazırlayın bulamama durumuna diye yazıyorum bunu..


  • guro1907  (08.07.10 18:34:12) 
bir yozgat firmasindan 45 liraya bilet ayirttirdim zaten. daha 9 gun varken erkenden ayirtim de ucuz olsun dedim, arkada garanti bir tane olsun diye.

hani daha ucuza bulur muyum, onun derdindeyim.
  • serkanserkan  (08.07.10 19:33:05 ~ 18.07.10 22:09:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.