[]

rapidshare ve türevleri

şu ana kadar hep rapid premium alıyodum. ancak saat 3-11 haricinde download yapılamıyor neredeyse, rapid kotası hep doluyor. neyse sizler daha iyi biliyosunuz zaten.
benim sorum şu;
rapid yerine hotfile premium almak mı daha iyi netload mı? forumlarda hangisi daha tercih ediliyo? özellikle hd sunumlar için.


 
rapidshareden şaşmayın derim. en çok paylaşım rapidshare üzerinden yapılıyor. aradığınız bir şeyi bulmanız çok daha rahat. eğer rapid kota sorununuz varsa extra kota alın.
ama illa değiştiricem diyorsanız
hotfile'ı tercih edin.
  • voiceofthemysteron  (31.03.10 16:26:21) 
ben de illa değiştirecekseni netload öneririm. özellikle hd için.


  • rurouni  (31.03.10 16:40:28) 
torrent işini kapın,keyfinize bakın.


  • idja  (31.03.10 17:25:48) 
emule var bir de tabi


  • shard  (31.03.10 18:03:58) 
hotfile premium kullanıcısı olarak hd sunumlardan kastetdiğiniz şeylere bağlı olarak değişir bu tercihiniz. yani eğer dizileri ve özellikle yeni çıkan filmleri indiriyorum diyorsanız hotfile işinizi görecektir. ama filmin bluray'i çıkalı baya olmuşsa işte o zaman çok zor bulunuyor bu nanenin linkleri. mesela daha geçen yaz çıkan days of summer filminin linklerini warez'de bir türlü bulumadımi, bulduklarımda yamulmuş oluyor. lakin güncel takip ettiğim dizileri bulmakta hiç zorluk çekmiyorum. ama hotfile'ın biraz daha zamana ihtiyacı var desem yalan olmaz.


  • copy paste  (31.03.10 18:18:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.