[]

ehliyeti ne zaman alabilirim?

pazar günü direksiyon sınavım var. (15 kasım)

onu geçmem durumunda ehliyeti en erken ne zaman alabilirim? ne yapmam gerekiyor?


 
en geç 2 hafta olması lazım.


  • madrigal  (09.11.09 12:52:18) 
2-3 hafta sürer alman


  • cnonefb  (09.11.09 14:21:27) 
direksiyon sonuçları aynı gün belli olur. yazıldığınız kursta bu sonuçları pazartesi günü milli eğitim'e yollar. sonra ME'deki imza sürecini beklersiniz 10-12 gün. dosyanız hazır olduğundan emniyete başvurduğunuz günden 2-3gün sonra da ehliyet elinizde olur.
ortalama sınav sonrası 15-18gün arasıdır.

  • icemanr  (09.11.09 14:25:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.