[]

ssg sözlüğü kanzuk'a parayla mı satmış? :o

aşağıki soruda görünce aklıma takıldı; abi bu nasıl mümkün, kanzuk'un o kadar parası yoktur ki? o kadar para derken; sözlüğün milyonlar edeceğini tahmin etmek zor değil, ne şartlarda gerçekleşti bu olay bilen veya tahmini olan var mı?

yoksa kanzuk ceo, ssg ise yönetimden elini eteğini çekmiş mal sahibi mi? ya da kanzuk sözlüğün gelirinden yüzde 30'unu sedet'e mi veriyordur? yoksa ssg nadasa yattı, dönünce kanzuk'tan devir mi alacak? ya da ya da; ssg baktı işler kötüye gidiyor, "kay öteye bakayım" diye darbe yapar mı?


 
Satmadı


  • Frederick Co  (06.03.16 10:36:27) 
bu sordugun sorularin hic birini bilemeyiz. muhtemelen belli bi ortakligi vardir gelen paraya bakiyodur sadece, baska bir sey yapmiyordur. sattigini da sanmiyorum.ve kanzuk hic bi zaman ben sahibiyim demedi zaten. ceo yaziyor twitterinda da.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (06.03.16 10:37:02) 
2 tane çift lavaş dürüm + ayran


  • Alt4y  (06.03.16 10:45:39) 
ssg hala çoğunluk hisse sahibi, kanzuk ufak hissedar. yönetimi kanzuk'a devretti kendi amerika'da inzivaya çekildi. yönetimi devrederken belki bi miktar hisse daha vermiştir ya da ceo maaşı bağlatmıştır. belkide kanzuk yönetimi gönüllü devraldı. aralarındaki anlaşmayı tam bilmiyorum.


  • victum  (06.03.16 11:19:47) 
sedet'in açıklamasında ''yönetimi başak purut'a devrediyorum'' gibi bir şey okuduğumu hatırlıyorum.

mal sahibi sedet, ceo purut şeklinde anladım ben.
  • air  (06.03.16 11:56:12) 
belki komplo teorisi olacak ama ben bu devredişte başka bir seyler de seziyorum. özellikle gezinin hemen öncesi ve sonrasi, sözlük kullaniclarinin bilgileri icin polisten gelen gizli ve açık baskı, mahkemeler, muhtemelen sözlük mecrasinin kontrolünün devlete açılması istekleri ssg yi tırstırdı ve kendini geriye cekti, kanzuk'a daha önceden verdigi paydan daha fazlasini önerdi ve kıçını kurtardı. şimdi koskoca apple'a amerikan hükümeti bana backdoor aç diyecek bu mahkemeye taşınıp dünya aleme afişe edilecek, türk hükümeti kıçı boklu iki sözlükcünün bilgisi icin mahkemeden izin bekleyecek. kanzuk'un ofise istihbarattan iki abinin ziyareti yetmistir artmistir bile.

bu sebeple, kanzuk yüksek riskli yüksek maaşlı ceo, ssg almanyadaki ev sahibidir. kimse kimseye darbe yapmaz.
  • thewizardofearthsea  (06.03.16 12:21:34) 
onceleri kanzuk avukatlik hizmeti karsiligi, hisse almisti, simdi ise yonetim karsiligi. bildigin ssgyi iceriden cokertti, hem de sozluge yavas yavas sikerterek. kanzuku elestirmek, alaya almak gg sebeb. neden kanzuk sozlugu sikayet edip kapattirabilir diye mi? sacmaliga bakar misiniz?


  • baldur2  (06.03.16 13:23:50) 
su anda sirketin %94' u ssg' ye, %6' si da kanzuk 'a ait. kanzuk da hissedarlar tarafindan(yani kendisi ve ssg tarafindan) 3 yilligina belirlenmis yonetim kurulundaki tek isim ve ayni zamanda yonetim kurulu baskani. bu bilgilerin hepsine www.ticaretsicil.gov.tr 'ye ucretsiz uye olup, ulasabilirsiniz.


  • sterimar  (06.03.16 15:16:15 ~ 15:16:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.