[]

Kadikoy kahvaltilik mekan

Manzarasi olursa iyi olur, ama dandik olmasin kaliteli bur mekan inerebilir misiniz acil de biraz :)

2 kisilik, rihtim civari olursa iyi olur.

Arkadas balon cafeyi onerdi fakat zomatodan yorumlara baktim rezalet:((

(Kucuk bir ihtimal de marmaraya binip uskudara gecebiliriz eger buralar kotuyse)

 
merhaba, rihtim'da kahvalti yapilabilecek mekanlarin hepsi birbirinden dandik. hepsinin calisanlari/sahipleri mafya kilikli tipler. manzara da yok ki, otobus ve dolmus izliyorsunuz. huzursuz ve gurultululer. yalvaririm oyle yerlere para kazandirmayin. rihtim'i bos verip moda'ya cikin. amac iyi manzaraysa moda teras'i deneyin yalniz pahali gelebilir uyarayim. manzara sart degilse istanbul'un en iyi kahvalticilarindan biri olan cay tarlasi'na gidin. orasi da yogun oldugunda cok dertli oluyor gerci ama sansiniza.


  • hopeless  (21.02.16 07:21:12) 
kesinlikle modaya çıkmanızı tavsiye ederim. orada benim en sevdiğim kahvaltıcı mekan muaf. yemekler muhteşem, hem üşümeden dışarıda oturabiliyorsunuz ufolarla falan sıcacık oluyor, hem müziklerini çok seviyorum.

sonraa güzel havalarda da khalkedona bayılırım, hem ucuz, hem manzarası muhteşem, yemekler de baya iyi.

bunlar dışında moda van kahvaltıcısı, kırıntı, dodo cafe, naga putrika da diğer güzel kaliteli mekanlar. bi de moda iskelesi var, denizin orta yerinde oturabiliyorsunuz. buranın da manzarası fiyatları vs çok iyidir ama kalite açısından orta diyebilirim.

daha hesaplı bişey için de, en yakın pastaneden en güzel simitleri poğçaları vs alıp, marketten 200 gram tam yağlı beyaz peynir kestirerek moda çay bahçesinde çayın yanında yumulabilirsiniz. burası kelimenin tam anlamıyla huzur.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (21.02.16 08:45:43) 
Moda'ya çıkın +1.
Manzara sart degilse hopeless'in dedigi gibi cay tarlasi'na gitmenizi oneririm, hayatimda yedigim en guzel menemeni yapiyorlar. Manzara sart ise yine moda'da khalkedon'a gidebilirsiniz.

  • someonewalksalone  (21.02.16 09:18:05) 
rıhtıma gitmeyin bence de. Süreyya Operasının tam karşı sokağından girip dümdüz gidince eski istanbul evi tarzı bir yer göreceksiniz. Muhteşem pancake kahvaltısı var çok da kaliteli. Çayı da güzeldir. Adını unuttum şu an ama:(


  • muslugubozukhayrat  (21.02.16 09:55:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.