[]

Yardımlaşma konusu

Merhaba arkadaşlar,

öncelikle hepinize mutlu seneler.
Sağlıklı ve barış dolu yılların başlangıcı olsun diyor ve soruma geçiyorum;

Biz 4 arkadaş internette gördüğümüz yardımlaşma etkinliklerine katkıda bulunmak istiyoruz. geçen hafta bir sürü kedi evi yapıp sokaklara koyduk, mamalar dağıttık. Kedicikler hemen içine girip uyudular tabii biz de çok mutlu olduk. Ekte örnek fotosu var, üst üste durduğuna bakmayın hepsi ayrı yuva.

sadece hayvanlar değil tabii fakat hava koşulları yuzunden ve hazır vaktimiz varken yapalım dedik ve öncelik onlara denk geldi. Biz boyle yardımları çoğaltmak istiyoruz. Bu hafta giyilmeyen eşyalarımızı toplayacak ve dağıtmaya başlayacağız.

Yolu yordamı 'sokakları ısıtın' adlı projeden beğendik ama buralarda projeye bağlı duvarlardan yok. yoksul semtlere gidip oralarda direklere veya uygun yerlere asalım diyoruz. İstanbul avrupa yakasında böyle bir girişimde bulunan, planlayan, araştıran arkadaşlardan bilgi almak istiyoruz.

Nerelere gidelim? nasıl bir yöntem uygulayalım? Daha başka neler yapabiliriz?

Bu arada hayvanlar için de fikirleriniz varsa onları da söyleyin. Mesela çok kedi-köpek olan bir yer biliyorsanız semt ismi verin yemek götürelim, yuva yapalım.

Bütün fikirlerinize ve önerilerinize talibiz.

Teşekkürler şimdiden

 
Suraya bakabilirsiniz;

www.ihtiyacharitasi.org
  • ekyil  (04.01.16 16:26:07) 
Kediler için 5 kiloluk su şişelerini üstten onların girebileceği kadar kesip içini mama doldurarak kenara köşeye bırakabilirsiniz. Böylece mamalar ıslanmaz. Köpekler için de haftasonlari ormanlara besleme yapmaya giden gönüllüler var, facebook'tan ulaşıp katılabilirsiniz. GERÇEKTEN oldukça kötü durumdalar. Katılamasanız bile durumunuz varsa yemek gönderirsiniz belki.

Teşekkürler bu arada düşünceleriniz çok güzel.
  • piremses  (04.01.16 17:05:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.