[]

Araba calisinca altindan su damliyor

Arac park halindeyken su kacmiyor
Radyator suyu eksilmis
Calisirken epey akiyor

Ariza nerededir conta yanmis olabilir mi? Basit boru veya devirdaim motoru girisi ile ilgili bir problem mi var?

 
Yarin yetkili servise gidicem araci surmenin riski var mi saf su alip doldurmayi dusunuyorum ustunu


  • drag  (26.11.15 00:57:38) 
radyatör ise kesinlikle normal su koyma, saf su ile doldur.

çünkü normal su radyatör devrelerinde tortu yapabiliyor ve delinmeye yol açabiliyor
  • Northern Mariner  (26.11.15 01:12:14) 
geçmiş olsun hocam elbette görmeden bişey demek mümkün değil ama radyatör devir daim pompası vs derken ustalar hazır bunları söktük iki kere işçilik ödeme triger kayışı, power kayışı vs bir çok sürprizle karşına çıkı veriyorlar ama vakit kaybetme sanayi ya da yetkili servis bir yere git.


  • draconas  (26.11.15 08:02:14 ~ 08:02:45) 
Yuksek bir ihtimalle problem devirdaim pompasında. Arac marka modeli söyleyebilirsen daha tutarlı sekilde akıl yürütebiliriz.


  • physcos physcos  (26.11.15 16:30:03) 
Kalorifer borusu değişti diğer şeyler sağlam dediler, conta testifilan yapıldı.

Galiba araba çalıştığında devir daim pompası da çalışınca sistemdeki basınç yükseliyor damlama başlıyor. Boru 15-20 cm kadar kalın lastikten bir boruydu araç da 10 senelik 80 binde bir opel
  • drag  (27.11.15 23:25:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.