ist film festivalinde hangi filmler?

ala09 #1579831 
slm sinefiller
sb
(3) 

urla izmir sigacik vs dolaylarinda nereyi onerirsiniz?

ala09 #1579498 
antalya'ya gidemeyen, olimpos'u, kas'i cok sevenler olarak izmir'de nerede zevk alabilirizacaba? alacati, cesme de cok sevmemistim ama spesifik oneri olabilir.
(10) 

reenkarnasyona ve karmaya inanıyor musunuz?

ala09 #1578529 
ne ara bu kadar yaygınlaştı anlamamışım

sb. teşekkürler
(4) 

Ezilmis iphone yaptirilma sansi var mi?

ala09 #1578319 
(2) 

Suadiye ferida, allen, paolina hangisini seversiniz?

ala09 #1577684 
dogum gunu icin gerekiyor. teeenks
(3) 

Pasabahce severlere soru

ala09 #1577530 
1 kadeh 1500₺ marka standartlarinda normal mi? pasabahce seven birine gidip de CHAKRADAN falan kadeh alsak cop mu olur? ben cok cozemedim de 1500 cok degil mi?
(5) 

ege, akdeniz tatik bolgesinde devremulk tavsiyeniz var mi?

ala09 #1577390 
otelden ziyade boyle bir sey mi yapsak diyoruz. datca'da bir tane emekli mekani buldum ama baska fikriniz varsa dinlerim

tesekkurler
(3) 

kedideki mantar kendiliginden gecme ihtimali var mi?

ala09 #1577196 
selamlar

14 ocakta kedime mantar sebebiyle asisi yapildi. diger hafta kontrole gidildiginde tekrar yapildi. neyse tekrar bir hafta sonrasinda kontrole goturdugumde bana kediyi yikayip yikayamayacagimi sordu. imkansiz bir sey bu kedi oldukca stresli gunluk hayatinda da. sonra saga sola bakti asiya karar verip 3. doz yapti. sordugum butun sorulara veteriner "yo dogrusu bu" seklinde yapilan islemi savundu. zamanla yaralari da iyilesti batticonla silme islemi de yaptik ama cocuk 1 ay queen taciyla yasadi. bitene kadar doz doz asi yapilacakti normalde proplanin baliklisini kullaniyorduk bu sürecte hills sensitive kullandi.
3. dozun haftasindan sonra, bu hafta basina yani, tekrar kontrole gitmemiz gerekiyordu bu kez farkli veterinere goturdum orada ilacli yikama yapilmasi gerektigini soyledi yani asiya hic gerek yokmus gibi. veterinerin bana evde yika dedigi seyi veterinerler yapiyormus meger. simdiki vet tuyleri tiras edip ilacli yikamayi yapmamizi onerdi. simdi bu cocuk asilar sebebiyle kendi kendine iyilesebilir mi yoksa bayiltarak bu islemleri yaptirmasina razi mi olalim? sevdigimin ulkesinde guvendigim hicbir sey yok. kendi canimi riske atabilirim ama kediye karsi sucluluk hissediyorum. yakin zamanda da yakinimin kedisini kaybettigimiz icin narkozdan vs korkuyorum. bahsi gecen furby 2.5 yasinda, 6.5 kilo, tosun gibi bir russian blue

mantar gecirenler icin fikir isterim

danke
(3) 

ölen fipli kedinin maltini baska kediye yedirme sansi var mi?

ala09 #1576884 
paketin disini temizleyip icinden biraz bosa siksam diye dusundum de alacagimiz risk cok buyuk gibi. bulasma ihtimali kesin var degil mi?
(4) 

yabancıların kullandığı tuz bizimki gibi mi?

ala09 #1576279 
yemek videolarında okkadar tuz basıyorlar ki resmen üstünde kar görüntüsü olacak. etin üstüne kalın taneli tuzlar kaplıyor. yediklerin tuzun tadı mı az yoksa çok tuzlu mu yiyorlar? yoksa üzerinden süpürüyolar mı:/ izlerken tansiyonum çıkıyor o değirmeni çevirdikçe. kaya tuzu kullanıyorum taneyle ekleyeceğim neredeyse o kadar tuz tadı var. onlar neden?
(3) 

kuzey guney dizisi bana ozetler misiniz?

ala09 #1576095 
tenks!
(1) 

Zorlu kombine bilet nasil kullaniliyor

ala09 #1575088 
3 gunluk etkinlik icin kombine aldim ama 3 gun gitmem muhtemelen. kalan gunu baskasi kullanabilir mi?

Kadikoy-bostanci arasi beauty center onerisi var mi?

ala09 #1574808 
Cilt bakimi, masaj, lifting gibi islerden herhangi begendiginiz bir yer veya kisi var midir?
Thx
(2) 

adres kaydı için faturayı üstümüze almak şart mı?

ala09 #1574345 
kira kontratı var. üzerinize bir faturayla birlikte gelin dediler ama faturalar ev sahibinin üstüne ve almayacağız. aslında internet alınacak fakat önce adres kaydına gitsek sorun çıkarırlar mı?
(1) 

başka cihazlardan girilen youtube hesabımı nasıl kapatırım?

ala09 #1574089 
başka cihaz dediğim telefon, tablet başka birinde bende değil. şifre değiştirdim ama diğer cihazlardan çıkış yapılmadı ne yapmalıyım?

teşekkürler
(1) 

sile vs. sapanca hangisinde bungalov tercih edelim?

ala09 #1573856 
sapanca'da ne kadar iyi zaman gecirdiysem sile'de bi o kadar kotu zaman gecirdim agustosta sel oldu falan. simdi iki gecelik yer bakiyoruz 2-3 hafta sonrasi icin sile'ye onyargimi kirmam gereken bi guzelligi var mi? bir de orasi cok daha ruzgarli sanki sapanca daha iliman ne onerirsiniz?
tesekkurler
(2) 

Jumbo'dan alinan feest stol helal mi?

ala09 #1573830 
Ona gore ikram edecegim de jelatin, alkol vs var mi?
(2) 

Ev esyalari hk fikir, onerisi olan var mi?

ala09 #1573744 
Dostlar bugün mecburen butun mobilya alisverisleri tamamlamamiz lazim ve asiri icimize sinen bir sey yok. Asil sormak istedigim soru yatak cok yuksek 31 cm imis ölctuk. Baza ihtiyacimiz yok. Bazasiz ve yatagin bi kismi icinde kalacak karyola nereden bulabiliriz? Baslik da dahil olursa iyi. Sunu buldum icine en azindan 6-7 cm gomulebilir ama basliki yokmus www.kelebek.com

Ne onerirsiniz? Aslinda bu linkteki karyola da bize cok uygun degil zira kediler parcalar kumasi. Ama her zaman odaya girmeyebilirler idare ederiz dedik. Yatakim cok yuksek olmasi beni rahatsiz ediyor almisken onu minimale donusturebiliriz.

Teşekkürlerler
(2) 

Koltuk, koltukçu tavsiyesi

ala09 #1573331 
Selam selam,

İstanbul'da süngeri güvenilir, kedilerin tırmalamadığı kumaşlardan(kadife, tay tüyü) önerdiğiniz koltuk var mı? Ya üçlü kanepe ya L tarzı 1 koltuk arıyorum. İnternetten baktıklarımda bu kumaşları pek bulamadım imalatçılar koltukçular çıkıyor kötü tecrübelerden dolayı güvensizlik söz konusu. Help!

Güzel ikinci elci

ala09 #1573240 
Selam dostlar

Dümdüz boş ev için ikinci el ürünler arıyorum. Eski kaliteli ürünleri buluyo ya millet ben anca 90lar halıları. ikeadan ve trendyoldan düzmemek için araya bir şeyler katmam lazım ama pahalı olmaması lazım ki sıfır kargolanan halıya yönelmeyeyim:') daha ortalama fiyatlarda beyoğlu, kadıköy dolaylarına uğrayabilirim. Nokta atışı öneriniz var mı? Halıya çok özeniyorum eve haciz gelmeden alışveriş yapabilmem için yardım çığlıkları. Tenks!

Abu dabi'den gelen var mi? urun istegi/siparis

ala09 #1572905 
Ucuz, kucuk ve hafif bir sey istiyorum. Tr de yok tahmin etmissinizdir. Ucreti mukabilinde arayistayim
Tenks
(3) 

Camasir makinesi tavsiyeniz var mi?

ala09 #1572886 
Meeer ha ba

bizimkilerde hep bi bosch takintisi vardi ama bir ozelligi oldugunu dusunmuyorum gayet de bozuldu, yapildi hatta soyulma bile oldu 8 senede perte cikti. Sessiz calisan, kisa yikamasi iyi olan bir seyler ariyorum. Icimden electrolux ve LG geciyor. beko bayiisi olan yakinimdan da bol taksitle alma durumum var. miele butceyi asiyor. kullandiginiz ve sorun yasamadiginiz varsa model isterim. Tesekkurler
(1) 

Pasta cila zarar veren bi sey mi ne yaptirayim/yapayim?

ala09 #1572250 
Araba 2008 model mi ne eski bayagi ve siyah. Artik fume gibi gozukuyor en son ne zaman cila atildi bilmiyorum. Cizdirmeden parlatma nasil yapabilirim? Satilan urunlerden alsam mi ama butun araci parlatmak istiyorum. Yaptirsam neye mal olur bu konu hakkinda bilgi veya oneriniz var mi?(kartal bostanci arasi)

Thx
(4) 

Yogurtcu parki park yeri sorusu

ala09 #1571529 
Selamlar
Illa kus dili otoparkina mi birakiyoruz baska alternatif var mi acaba cunku kus dilinden yurumeyi sevmiyorum hatta oyle olacaksa arabayla gitmeyebilirim :( hasircibasi, yogurtcu dolaylari. Amac o kus dilinden stada giden yolu yurumemek
(3) 

bayanlarla alkolsuz mekan beyoglu, sisli, besiktas civari

ala09 #1571458 
Turk mutfagi olabilir ama onemli olan mekan. Bizi belki biraz hataya biraz antepe goturecek avlulu veya pasaj ici bi yer olabilir. Otantik anadolu yemekleri diye bi yer begendim cicek pasajinda ama deneyimim yok. Baska oneriniz varsa isterim otel restorani da olur. yaslar 28-30
(4) 

Sevgiliniz bi etkinlik icin link atsa

ala09 #1571093 
direkt alir misiniz? Sonra bakariz hissi mi olusur? bazi 30+ erk problemleri yasiyorum da. Sanki manitayi ben goturmek zorundayim bi konsere, bi seye kendisi hep bi adim geride istek anlaminda. Citirken boyle degildi is guc yogunlastikca bize yetisemez oldu.
(6) 

kiracı olarak istanbul'da nerde yaşardınız? sebepleri ile

ala09 #1559863 
şalom!

ben, ailem ve sevgilim. hepimiz istanbul'da aynı semtte oturuyoruz. ben hem ailemin evine gidiyorum hem sevgilim bana geliyor vs. geçinip gidiyoruz. ben doğma büyüme aynı yerdeyim. genelde kartal, kadıköy, şişli aralığındayım. iş yerim de buralarda.

önceden çok dışarda takılırdım artık aşırı azaldı bu. işten sonra koşa koşa eve giden oldum ki çok az çalışıyorum öyle yorgun, uykusuz falan değilim. arkadaşlarımla çok nadir görüşüyorum ektiğim buluşmaların haddi hesabı yok herhalde asosyal falan oldum. ama konser, tiyatro, sinema fln bunlar çok önemli benim için

erkek arkadaşım evden çalışıyor. onun oturduğu evden memnun değiliz. aile apartmanı ve eski diye şikayetçiyiz. benim oturduğum eve de bazen kendi ailem gelip kalıyor şehir dışından vs gelen olunca. bu yüzden iki evden de hem çok şikayetçi değilim hem de arada batıyo gözüme.

şimdi işimle alakalı istanbul içi tercih hakkım olursa(olacak gibi) neresi olacak?????.... diyorum ki şöyle şile'ye falan gidip uygun fiyata kiralık bir yer bulabilir miyiz? sevgilimle ortak eve çıkmış olurum veya biz merkezden devam mı? sevgilimle hafif şehir dışı yaşarsam ikimiz eve tıkılır gibi oluruz ama ortam sakin olur. kirası daha uygun olabilir. darlanır mıyız aceba küçük ilçede? benim hiç başka yerde yaşama deneyimim olmadığı için ürkek hissediyorum bu konuda. deneyen varsa dinlerim

edit: hmm bütçe. temmuz zammı saymazsak 20bin tl bütçe max kira için
(4) 

kedinizin ozellikleri anketi

ala09 #1558984 
kedinizin yasi, kilosu, cinsi, mamasi nedir?

benim bebek 2 yasina girecek, 6 kilo:(, proplan kisir kedi, russian blue suphelisi ama ben tekir kedi diyorum
(5) 

Cinaralti ocakbasi bostanci vs. pissti kucukyali

ala09 #1558651 
yakin zamanda giden oldu mu? fiyat olarak uzmeyecek bir yer arayisindayim ama bilemiyorum gunceli nasil buralarin
(6) 

hanimlar nereden canta begeniyorsunuz?

ala09 #1558195 
baget lazim ama begenemiyorum. manc disinda gozume hos gelen marka bulamadim hele naylon poset cantalardan gina geldi. ck, guess tarzi bi seyler olabilir, ama yok ki guzel :(
(5) 

guncel lazer epilasyon fiyatlarini bilen var mi?

ala09 #1558127 
yaptirali yillar oldu guncel durumlar nasil acaba konum ist
(11) 

bilgisayariniz telefon kadar ozel alan midir?

ala09 #1557875 
telefon daha mahrem geliyor ama bilemiyorum yakininiza, sevgilinize bilgisayarinizi verir misiniz? siz yokken kullanabilecegi sekilde açik midir her sey?
(2) 

schengende 6aylik+ alanlar

ala09 #1557614 
mutlaka ileti tarihli plan gosteriyorlar mi yoksa rastgele mi cikiyor? multiye basvuracagim tabii ama suresi uzun vadeli istiyorum. planladigim avr gezisi once otelde konaklamali daha sonra baska tarihte akraba evine gitmek ise bilet ve davet mektubu gostermeli miyim? bunu yapmak istemiyorum daha birinci tatili bile ayarlamadim. biz 1 haftalik planlamistik schengen 6 ay verdi diyen oldu mu hic?

danke
(4) 

coco chanel yerine la vie est belle alir miydiniz????

ala09 #1557267 
aldim ve pismanim. "yoo iyi yapmissin" diyen cikar belki diye sormak istedim

tsk
(18) 

okul kitaplari ucretsiz olmali mi?

ala09 #1556445 
BIZIM ZAMANIMIZDA kitap defter kapliyorduk bozulmasin diye. su an kitabin degerini birak yerlerde futbol oynuyorlar. saglam kitap yok ogrencilerde. yarisinin kitabi kayip mayis ayindayiz okul hala kitap dagitiyor kaybedenler yine alsin diye. icim aciyor su israfa. simdi ucretsiz dagitilip sonra tekrar ucretliye donerse halkin tepkisini cok cekerler mi? gerci devlet okullarina kayit ucreti 70-80bin liradan bahsediyorlar onda sikinti olmuyor da
(7) 

ip13, %88 pil sagligi, sarjin 4-5 saatte bitmesi normal mi?

ala09 #1555932 
bitiyor dedigim %28e falan dusuyor. Surekli kullanim hali yok. gunde 3 kere sarja takmam gerekiyor. bunun icin garantiye verilmez degil mi? asiri konforsuz bir durum. konum ve arka olan appleri yenileme kapali. 1.5 senedir kullaniyorum ve tlf degistiresim geliyor ama iphonea sempatimi kaybediyorum :(
(4) 

instagramda ortak olmayan kisiler

ala09 #1555629 
yillardir instagram kullaniyorum uzunca bi sure de hesabim açikti ve takipci sayim 250. bir iki aydir gidli hesap.
son 10 gundur saat basi takip istegi geliyor ortak tanidik falan yok. algoritma seysi mi bu? cok muhtesem bi hesap degilim olsa acikken takip edilirdi yani. ama bu isteklerden rahatsiz oluyorum sanki biri tuvalete hesabimi yazmis :'(
sizde de var mi degisik, anormal seyler?
(1) 

italya veya roma ile alakalı detaylı belgesel öneriniz var mı?

ala09 #1555519 
selamlar herkese. şu ülkeye gitmeden detay detay öğrenmek istiyorum tarihi belgesel öneriniz varsa sevinirim. çok iyi bi vlog varsa da kabulum.
sağ olun
(14) 

dişleklik sempatik mi itici mi? blue is the warmest colour

ala09 #1555287 
adele gibi. www.google.com

izlerken ağzını kapatasım geliyordu şu bayanın. ağzı açık gezmesem de kendi dişlekliğim gözüme batmaya başladı hüü
(2) 

iDATA mobil başvuru nedir?

ala09 #1555197 
hiç anlamadım :/ sıfırdan vize başvurmak istiyorum standartta randevu gözükmüyor. mobilden ilerleyince isim soyisim giriyosun en son sayfa 627tl ödeme çıkıyor ödersem ne olacağını anlamadım. evet malum kişiye anlatır gibi anlatan olursa müteşekkir olurum
(1) 

Covid icin plaquenil kullanan oldu mu?

ala09 #1555170 
etkisini farkettiniz mi?
(4) 

Su gozlugun hangi rengi guzel duruyor?

ala09 #1554929 
salom
bayagidir gozluk bakiyordum bi bu plastik sindi icime. siyah klasiki var ama yesil ve bronz bi cezbetti ne dersiniz

www.google.com.tr
(4) 

Siyah kadin sneaker, spor ayakkabi oneriniz var mi?

ala09 #1554574 
Beni su keko airmaxlerimden ayirabilecek kalite ve performansta ayakkapi var mi? genelde siyah renk slorlar cok kotu oluyo. skechersin full siyahlarindan almistim onu da giyemiyoeum cok tipsiz.
(3) 

fatih'te iftara gitmelik öğrenci işi mekan var mı bildiğiniz?

ala09 #1554242 
kişi başi max 250 gibi bi bütçe. iftar menüsü seklinde değğil de menüye göre seçmelik de olur. cafe gibi bir şey arıyoruz ama her türlü öneriye açık.
fatih dediğim sultanahmet, süleymaniye, çemberlitaş fln tarafları. en kötü fevzipaşaya doğru gidilir
(19) 

yurt dışına yerleşince aidiyet hissi sağlanabiliyor mu?

ala09 #1554167 
hadi ben doğma büyüme hep aynı yerde ikamet ettim ama türkiye içinde üniversite, iş için şehir değiştiren insanlardan birinin derdi bu. beyaz yaka çalışanı. bu hususta soruyu kamoyuna açıyorum. ikinci sınıf vatandaş hissetmek var mı gerçekten? ait hissediyor musunuz yaşadığınız yere? kendiniz veya yakınınız icin ne cevap verirsiniz

bana göre çok kişiye göre değişebilecek bir durum. yaşadığı eve bile aşırı duygusal bağ ile bağlı insanlar da var. sadece potansiyel imkanlar için tatmin olanlar da.
(13) 

Taksim'de ne yiyip icilir?

ala09 #1553959 
Oglen yemegi icin
(8) 

karsi cinste yas sınırınız kac?

ala09 #1553371 
gerci burada dikkate aldigim kim varsa evli falan ama yine de gorusleri merak ediyorum. bana gore 18 yas alti yasal degil ama durtusel olarak ergenlige girmis sevisme yetisi olan belki de sevisen insanlarla iliski yasamak dogal geliyor. bunun ahlaki siniri ya da sizin siniriniz ne? kucukten ornek verdim ama kendimden 20 yas buyuk birine de babam gibi bakiyorum o daha ahlaksiz geliyo sjsjj yasal olan hepsi ahlakli geçer tabii de kendime gore olani belirttim.
not: yasal sinirlar disinda bir sey yasanmadi. gecen bir youtuber farketmeden liseli biriyle cikmis bundan bahsedince hepimizin basina gelebilir(!) diye dusundum de

anlatim bozukluklari icin sorry
(3) 

youtube premium yurt dışında kısıtlı mı?

ala09 #1553237 
aylardır kullanıyordu bizimkiler benim aile üyeliğimden. "cihaz sınırı aşıldı. malesef bu cihaza youtube premium ile kullanım izni verilemiyor." demiş. acaba aylık kota mı yoksa sonsuza dek mi???????
(9) 

Avr gidilecek en guzel yer ulke sehir

ala09 #1552395 
Selamlar haziran temmuz civari tarihler. italya en mantikli geliyor hem tarihi hem de deniz tatilini de aradan cikarmam gerekir. rota icin fikri olan varsa dinlerim zira bununla ilgilenebilecek durumda degilim. italyadan baslayip polonyada bitecek sekilde de ayarlayabiliriz. cevap gelirse cok memnun olurum. hesapli bi tatil dusunuoz. duyuru ucabilir sevgilerr
(10) 

1+1de yasayanlarin zorluklari neler?

ala09 #1552357 
buyuk eve aliskin ve cok esyasi olanbiriyim. 1+1de oturursam aklima gelmeyen zorluklari ne olabilir? ilk camasir kurutmak geldi aklima o da kurutmali cms mak ile cozulebilir. baska? amerikan mutfak btw 70m2 falan
1234567  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık