Kosgeb teşvik programları hakkında

denef #1550992 
kosgeb bu sene uluslarası emlak danışmanlığı ve coworking alanları için teşvik veriyor mu? bir danışmandan destek almak için sordum ama iki gündür dönüş yapmadı aranızda izmirde bu konuda danışmanlık hizmeti verenler var mı ?
(2) 

kulaklık kulağıma büyük geliyor.

denef #1514383 
iphonelarda artık kulaklık girişi olmaması münasebetiyle bu kablosuzlardan aldım. apple değil. ama kulağımı acıtıyor, sığmıyor ve sıklıkla düşüyor. apple kulaklıklarda alternatif size oluyor mu? kulaklık kullanmayı eziyet olmaktan nasıl çıkarabilirim? kablolu seçeneği varken bu ucu silikonlu olanlardan kullanıyordum çok rahattım.
(2) 

telefonu satıp yenisini almak

denef #1494631 
merhaba, bugüne kadar telefonlarımı onlar beni terkedene kadar terketmedim. geçtiğimiz ocak ayında iphone xr almıştım, şimdi bunu çok eskimeden satıp 11 almam mantıklı mı? bütçeme en uygun model 11 şuan için. mevcut telefonumun bir sıkıntısı yok. sadece böyle bir aksiyona girip girmeme konusunda kararsızım.
(1) 

kooperatifçilik hakkında

denef #1493002 
sıfırdan bilgi edinebileceğim, içerik olarak açık, güncel ve kaliteli bir yayın ya da online eğitim var mı ?
(2) 

özel sağlık sigortası hakkında

denef #1489758 
merhaba, hastanelerde randevu bulamıyor olmam ve ultrason,röntgen gibi işlemler için aylar sonraya uzayan sıralar sebebi ile özel sağlık sigortası yaptırmaya karar verdim. ayakta tedaviyi kapsayan bir paket için hangi şirketi önerirsiniz? mümkün mertebe düşük bütçeli olmasını tercih ederim.
(4) 

balkon duvarlarına taş döşemek hk

denef #1482573 
merhaba, geçtiğimiz ay balkon duvarlarına aşağıda linkini bırakacağım dekoratif taşlardan döşettim. armut.com'dan bir taş fayans ustası ile anlaştım istediği tüm malzemeleri temin ettim ve işten hiç anlamadığım için başında durup müdahale etmedim. ancak gittikten sonra, kurumaya başlayınca ne kadar özensiz ve baştan savma yapıldığı ortaya çıktı. geçmeli taş olduğu derze gerek yok dedi ama taşlar birbirinden ayrık duruyor. kenarlarda kalan boşluklara yaptığı eklemeler yamuk,altındaki çimento görünüyor. ben bu aşamadayken bunu tamamen sökmek dışında nasıl toparlayabilirim. mesela renkli silikon gibi bişeyle araları doldurmak mantıklı mı? hem balkona dair hevesim gitti, hem de taşın ve ustanın parası. ustayı tekrar arayıp bunları söylemek şu saatten sonra anlam ifade etmeyeceği için aramadım. sizin de önerilerinizle kendimce bir çözüm bulmak istiyorum.

taş: www.koctas.com.tr
(5) 

shaya grup starbucks temsilcisine nasıl ulaşılır?

denef #1480694 
merhaba, şirketimizin ticari alanları için bu firmadan birisi ile görüşmek istiyorum ama tüm kanalları karşılıksız bırakıyorlar. santralden yanıt almak zor, alsam bile maile yönlendiriyorlar, maile yanıt yok, linkedin'den yazıyorum tek tek görmüyorlar bile. gerçekten buradaki insanlara nasıl ulaşılıyor ya? bunun dışında birçok büyük markayla iletişim kurdum ama burada bir bağlantı bulamıyorum. belki buradan yol gösteren, yardımcı olan, tanıdığı olan vardır diye yazıyorum. teşekkürler şimdiden.
(5) 

Bir konut tipi isimlendirme

denef #1461101 
Şimdi bir yapı var bahçe üzerine kurulu,etrafı koru,3 bağımsız kattan oluşuyor,her katın girişi farklı kimse giriş çıkışta bir diğer katı görmüyor,zeminde olanın bahçesi var,sonraki iki katın ise geniş terasları var ve dışarıdan bakıldığında tipi villaya benziyor. Böyle bir konut tipi nasıl tasvir edilir,adına ne demek lazım sizce?
(5) 

enpara kredi kartı iile taksitli telefon almak

denef #1458230 
enpara kredi kartımla alışverişlerimi sonradan taksitlendirebiliyorum bunu internetten telefon aldıktan sonra da yapsam sıkıntı yaşar mıyım? bu şekilde telefon alan oldu mu?
(1) 

baskı için uygun görsel

denef #1456706 
merhaba, mesela 100x150 cm baskıda çözünürlüğün düzgün olması için indirdiğim görselde neye dikkat etmeliyim? rakamlar en az ne olmalı?
(4) 

covid pozitif sonrası

denef #1451607 
herkese merhaba, covid testini devlet hastanesinde yaptırıp pozitif sonucu alındıktan sonra sağlık bakanlığından arayıp bilgilendirme yapılıyor ve görevliler tarafından evine ilaç bırakılıyor. etrafımda gördüğüm örnekler bu yönde. peki testi özel hastanede yaptırdıktan sonra da sonuç pozitif olursa süreç aynı mı? daha önce soruldu mu bilmiyorum ama bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim. sevgiler,
(3) 

instagram takipçisi satın almak hakkında

denef #1437024 
merhaba hedef kitlesi kadın kullanıcılar olan bir işletme hesabı için en az 10000 takipçi satın almak istiyorum. bu hizmeti veren, mümkünse takipçileri kategorize eden önerdiğiniz bir web sitesi var mı?
(5) 

kamerası çok iyi dediğiniz telefonları paylaşır mısınız?

denef #1428489 
kamerası ile çok iyi çekimler yapabileceğim, deneyimlediğiniz telefonlar neler?
(3) 

alibaba aliexpress sipariş durumu

denef #1428284 
pandemi döneminde bu sitelerden toptan ya da perakende sipariş veren oldu mu? ürünler geliyor mu,gelir mi?
(8) 

kokulu çay yapmak

denef #1423235 
istediğim kokulu çayı bulamıyorum. bu çay ocaklarında dar çay bardaklarıyla gelen mis kokulu çaya nasıl ulaşırım. doğuş ve liptonun bergamotlarını denedim, yine doğuş gurme çayı denedim. bugün çaykurun çay çiçeğini aldım. çaycı yerine çelik çaydanlığa geçtim o koku ve tada ulaşamıyorum. hangi markayı nasıl demleyeyim ?
(1) 

arayüzü basit,kullanışlı,ücretsiz kurgu programı

denef #1423012 
yıllar önce edius kullanıyordum,onun kadar profesyonel olmasına gerek yok ufak tefek eğlenceli düzenlemeler yapmak için kullanacağım. şuan var olan ücretsiz programlardan hangisini önerirsiniz?
(2) 

klima taşıma

denef #1422880 
evdeki klimayı bir odadan başka bir odaya taşımanın maliyeti ne olur? odalar yan yana. bir iki servisi aradım ama yanıt alamadım malum. yakın zamanda böyle bir hizmet alan ve maliyet bilgisi olan var mı ?
(4) 

bitki saptama uygulaması

denef #1417697 
merhaba,bitkinin fotoğrafını eklediğimizde bize cinsinin ne olduğuna dair bilgi veren bir app var mı ?
(4) 

Mersin ve Adana tavsiyeleri

denef #1409155 
bir gün adana ve bir gün mersinde geçirilecek toplam iki günüm var. nereleri gezip görelim, neler yiyelim. tavsiyelerinizi rica ediyorum. sevgiler.
(2) 

netflix'te genel bir sorun mu var ?

denef #1406614 
yaklaşık bir saattir diziyi açarken hata veriyor.hata kodu gönderiyor. internet bağlantımda bir sıkıntı yok başka sitelerden film dizi açabiliyorum. neden olabilir?
(2) 

theta healing deneyen, sonuç alan var mı?

denef #1402160 
arkadaşlarımla gün boyunca gündem buydu,sizlerin de bu konudaki düşüncelerinizi okumak isterim. iyi geceler.
(4) 

yemek uygulaması

denef #1401376 
mevcut malzemeleri yazdığınızda size onlar ile yapılabilecek tarifleri sıralayan bir uygulama ya da site var mı ?
(3) 

pazar günü sineması

denef #1399795 
yalnızım, biraz canım da sıkkın. bol diyaloglu, keyifli bir film önerir misiniz?
(1) 

batman damned #1

denef #1390018 
yakın arkadaşım çizgi roman hastası ve doğum günü yaklaşıyor. benim pek ilgi alanım değil internetten alabileceğimi düşündüm ama çoğu sitede yok olanlarda da çok pahalı ve rakamlar arasında ciddi farklar var. bu çizgi romanı izmirde alabileceğim bir yer var mı ? ya da elinde olup da satmak isteyen? iyi geceler herkese.
(3) 

kapadokya'ya turla gidilir mi?

denef #1387874 
hiç gitmedim çok merak ediyorum, turla gitmek keyifli olur mu ? tavsiye edeileceğiniz izmir çıkışlı turları olan tur şirketi var mı ?
(9) 

kendinize yetemediğiniz zamanlar oluyor mu?

denef #1378656 
yaptığınız hiçbir şeyden keyif alamadığınız, hiçbir şeye konsantre olamadığınız, yalnız kalınca müthiş bir iç sıkıntısıyla karşılaştığınız anlar mesela. napıyorsunuz öyle olunca. bu bir depresyonsa tek çaresi destek almak mı ? başka deneyimlediğiniz kendini iyileştirme yöntemleri var mı ?

bu hissiyatımın temelinde güncel problemler var aslında; mesela en son görüştüğüm erkek arkadasım evliymiş, iş kuracağım arkadaşımın ablasına kanser teşhisi kondu bu durum hem duygusal olarak sarstı hem de mevcut planlarımızı bozdu, yakın bir arkadaşıma benim için önemli bir miktar borç verdim geri ödemiyor,iş yerimde sürekli ikili oynayan ve gözümün içine bakarak benim ve yakın çevremle ilgili yalan söyleyebilen bir genel müdür var,bu adamla aramızda soğuk bir savaş var ve bu çok yorucu, bir arkadaşımla uzun süredir görüşmüyordum kendisine bir konudan kırıldığım için dün görüştük ben de bu durumdan bahsettim, bana cevaben sen benim mesajlarıma kısa cevaplar veriyorsun, kestirip atıyorsun o yüzden dedi. bu konu ayrıca uzun ve gereksiz bir konu ama o da sapla samanı bir tutarak beni suçladı. bir de daha önce bırakıp sonra bir daha başladığım sigarayı yine bıraktım. vb.
(4) 

saç düzleştiricisi tavsiyesi

denef #1375841 
11 yıllık saç düzleştiricim bu sabah daha fazla dayanamadı. şimdi tek hamlede saçı düzleştiren,elektriklendirmeyen saç düzleştiricisi önerilerinize ihtiyacım var.saçlarım kalın dalgalı sayılır, çabuk şekil alır. teşekkürler şimdiden.
(1) 

crocsların üzerine takılan tokalar nerede satılıyor?

denef #1368822 
arkadaşıma alacağım, internetten sipariş için vaktim yok. d&r gibi yerlerde olur mu mesela. lokasyon izmir.

edit:bostanlı,karşıyaka tarafında olursa süper olur.
(1) 

süresi dolmuş domaini almak

denef #1365701 
domainini almak istediğim bir isim var ayrıntılardan süresinin dün dolduğunu görüyorum ama transfer edemiyorum ismi. transfer koruması varmış.bu transfer koruması ne zaman biter karşı taraf hiç ödeme yapmadan nasıl koruma altına alıyor ismi?

teşekkürler.
(6) 

şirket ismi

denef #1361455 
merhaba, 3 kadın girişimcinin kuracağı ünvanında, gayrimenkul danışmanlık,reklamcılık,organizasyon olan bir şirkete isim önerileriniz var mı ? kısa net bir isim, kişilerin özel adlarından oluşmayan :)
(3) 

özel üniversiteler ile pazarlık yapılabiliyor mu?

denef #1357415 
bugün sohbet sırasında bir tanıdık,bilinen bir özel üniversiteye nasıl pazarlıkla girdiğini anlattı. %50 ösym bursu kazanmış ve kayda gittiğinde bunu %80 e çıkarmış, kendisi milli sporcu değil ya da öyle ayırt edici bir uğraşı,sanatı vs yok. düz insan:) ancak başka bir üniversiteyi de seçebilirim,öncesinde şu şu üniversitede lisans okudum, şimdi burada olmam için bana şu miktarda indirim/burs sağlamanız gerek demiş ve almış. çok şaşırdım var mı bu gibi örnekler?
(1) 

barınak projesi için belediye ile işbirliği

denef #1355258 
merhaba, yerel bir spor kulübü ile belediyeleri bir araya getirerek büyük bir hayvan barınağı projesi üretmek istiyoruz. şimdi bir belediye ile görüştüm, beni veterinerlik hizmetlerine aktardılar oradaki müdür klasik bir memur gibi yuvarlak ve hatta imkansız cevaplar verdi. yine de yarın gidip prosedürleri öğrenmek için tanışacağım. ama belediyelerde çalışmış/çalışan, bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde yer almış kişiler varsa aramızda bana bir miktar yardımcı olmanızı rica ediyorum. Mesela belediyeler bu işin ne kadar içinde oluyorlar, arazi teminini hangi taraf yapıyor, bir barınak için il müdürlüklerinden vs ayrıca izin almak gerekiyor mu? barınağın aylık giderleri ne şekilde pay ediliyor ya da ediliyor mu? eğer bu proje mümkün olmazsa sokak hayvanları için ne gibi bir çalışma yapılabilir. spor kulübünün büyük bir bütçesi yok maalesef ama hatrı sayılır bir kitlesi var bu kitleyi böyle bir amaç uğruna yönlendirebiliriz. belediyelerin bu konuda kullanabilecekleri inisiyatifleri öğrenirsem yarın o konularda biraz sıkıştırabilirim sanıyorum, hazır başkanlarda yeniyken. değerli fikirlerinizi bekliyorum. lokasyon İzmir.
(4) 

iphonelara başkası erişim sağlayabilir mi?

denef #1353525 
arkadaşım böyle bir şey yaşadığını iddia ediyor. konuştuğumuz her konu hakkında akabinde üçüncü kişinin o konuyla ilgili bir şey söylediğini ya da yaptığını farketmiş. kendisi ondan gelen linkleri açıp izliyor vs. o şekilde telefonuna erişim sağlamış olabileceğini düşünüyor. mümkün mü böyle bir şey?
(7) 

İstanbullu arkadaşlarım merhaba

denef #1345846 
hafta içi İstanbul'da bir iş birliği için yemekli toplantı yapacağız. Acıbadem tarafında ya da yakın lokasyonlarda böyle bir toplantıya uygun, kaliteli bir restaurant tavsiye eder misiniz. yemek gün içinde olacak,öğle yemeği saatlerinde.teşekkürler.
(4) 

iş ilanı girmek için bildiğiniz ücretsiz site var mı?

denef #1345076 
sadece bir ya da iki ilan çıkacağım,ilk kullanımda ücretsiz vs de olur o yüzden
(1) 

otomatik bes hakkında

denef #1344972 
garanti bankasında maaş hesabı açtırmıştım bugün otomatik bes e katıldığıma dair bir mail aldım. e devletten baktım ve maaşımdan belirli bir oran kesilmiş. fakat önceki iş yerimde vakıf bankası aracılığıyla bireysel emeklilik sistemine dahil olmuş bir süre sonra onu iptal etmiştim ancak iptal edilmediğini sonradan farkettim, şuan e devlette o görünmüyor ama herhangi bir yerden geri ödeme de almadım. bir tanesi iptal edilmeden, bir başka bankadan açılabiliyor mu? bu konuları hiç anlamıyorum. bu garantidekini de iptal ettirmeli miyim? giriş bedeli vs diyor. karışık anlatmış olabilirim çünkü kafamda karışık, yardımlarınızı rica ediyorum. sevgiler :)
(4) 

8 Mart'ta şirketteki kadın çalışanlar için bir şey hazırlamak istiyoruz

denef #1343289 
hazırlamaktan kastım,organizasyon için zaman yok ama en azından küçük bir hediye gibi amaca hizmet eden bir şey. bunu yaparken alelade bir yerden değil de yine bir kadın girişimciden, kadın derneğinden ya da kadın emeği ile elde edilmiş bir şey olmasını önemsiyorum. bu doğrultuda bir yakınım nahıl'ı önerdi oraya bakıyorum, benim aklıma mor çatı'nın hediyelik ürünleri geldi o da cepte. ama varsa aklınıza gelen daha yaratıcı,alternatif bir seçenek onu da değerlendirmek isterim.teşekkür ettim şimdiden.
(6) 

aşırı hızlı kalp çarpıntısı

denef #1342173 
iş değiştirdim. yeni iş yerimde mevcut bir sistem yok maalesef. köklü bir şirket aslında ve değişim fikirlerine açıklar yaptığım her sunumda benimle hemfikirler neredeyse ancak iş uygulamaya gelince bir sürü engele takılıyorum. bu şirkete iş yapan eş dost, düzenin bozulması onlar için dezavantaj yaratacak diye her işime çomak sokuyor. abuk sabuk bir sürü olay, motivasyonum yerlerde. genel olarak başarısız olacağım korkusu sardı beni. başedemiyorum bununla, son günlerde kalbim çok hızlı çarpıyor, kalbimin atışlarını duyuyorum. konsantre olamıyorum. daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. bu arada gün içerisinde kahve, kola vs tüketmiyorum. ne yapmalıyım?
(1) 

grup şirket olmak mı yoksa küçük ve dağınık şirketler olmak mı

denef #1341954 
daha avantajlı olur? farklı sektörlerde birden fazla şirketi tek çatı altında toplamak dezavantaj mı yaratır,neden?
(3) 

Kidzania'yı nasıl bilirsiniz? sizce İzmir'de açılsa ilgi görür mü?

denef #1340461 
görürse bu ilgi geçici mi olur ? şehrin ana akslarına yakın, civarında kolejler bulunan boş büyük bir arsaya İzmir'de olmayan ama olsa kesin İzmir'in ruhuna hitap eder dediğiniz başka ne açılabilir mesela?
(4) 

aslında sizinle konuşmayan insanlara cevap verdiğiniz oluyor mu ?

denef #1339676 
benim çok oluyor. en son bu sabah durakta yalnız beklerken bir kız geldi günaydın dedi gülümseyerek ben de hemen gereksiz bir sabah neşesiyle günaydın diye gayet yüksek sesle yanıtladım. meğer arkamdan başka biri geliyormuş. vicdansız kız hiç tepki vermeden gitti. bi miktar salak hissettim. böyle şeyler başıma çok geliyor bazen bu duruma düşmeyeyim diye ortamda konuşulan hiçbir şeyi üzerime alınmıyorum bu sefer insanlar ikilemek zorunda kalıyor. resmen topluma ayak uydurmak konusunda sıkıntım olduğunu fark ettim bugün. yani herkesin başına gelen rutin bir durumsa sıkıntı yok, değilse benim algılarım yeteri kadar açık değil demek ki. üzülürüm.
(2) 

anlam olarak "kötü örnek örnek verilmez" e karşılık gelen bir söz vardı

denef #1336288 
neydi o? saatlerdir onu düşünüyorum,daha önce kullanmışlığım var ama gelmiyor aklıma
(6) 

en çok güldüğünüz friends bölümü hangisiydi?

denef #1335037 
bir bölüm açıp izleyeyim,iyi gelecek.
(5) 

tavsiye ettiğiniz ios egzersiz uygulaması

denef #1333960 
dönem dönem spor yapıp bırakıyorum,tamamen üşendiğimden. evde bir şeyler yaparsam daha iyi hissedeceğim. hareketin hangi bölgeyi çalıştırdığını,kaç set yapılması gerektiğini günlük olarak düzenleyen,hatırlatan uygulama var mı ?
(5) 

Sosyal medya uzmanlarına sorumdur;

denef #1332324 
Şirkette başka bir yapılanmanın sosyal medya hesaplarını ve web sitesi güncellemelerini yapmasi için bir ajansa aylık 3bin TL ödüyoruz. Bunun içerisinde digital reklam giderleri yok. Ben bilinirligin artması için neler düşünülüyor, maliyetler ne olur diye sordum. Diyorlar ki; bir sene içerisinde şuan 293 olan ınstagram takipçi sayımız aylık 3 ila 5 bin arası bir ek bütçeyle yıl sonunda en az 3000 olacak. (Bunun hayalet takipçi olmadığını varsayıyorum)
benim onlara yapılanmayı anlattığım mailde önerdiğim birkaç seri içerik fikri vardı, bunların hazırlanmasında ben yardımcı olabilirim demistim. Içerik olarak bunları hazırlayacağız demişler farklı bir bakış açısı vs yok yani. Bu paraya bu takipçi sayısı az mı? Başka neler yapılabilir, içerik konusunda sizce nasıl bir dönüş yapmalıyım?
(4) 

doğu ekspresine tur şirketi desteği olmadan gidemiyor muyuz?

denef #1330008 
biletlerin satışa çıktığı saatleri falan biliyor musunuz, periyodik olarak kontrol ediyorum ancak bulamıyorum,hangi ara tükeniyor anlamadım. tek başına bilet alanlar bana yol gösterir misiniz? Marta kadar herhangi bir tarihe 5 bilet alacağım.
(2) 

keyifli dizi & film önerisi

denef #1328341 
çok hastayım,çok yorgunum. tüm geceyi yatarak geçireceğim. bana eşlik edecek, modumu yükseltecek keyifli,romantik,akıcı film ya da birbirinden bağımsız bölümleri olan dizi önerir misiniz? bir iki saatlik canım kaldı, o yüzden aşırı uzun olmasın.
(2) 

yıldönümü hediyesi,fikri

denef #1328275 
arkadaşım beni darlıyor. eşiyle sevgili oluşlarının 11. yıldönümü,evlilik yıldönümlerinden daha fazla önem veriyorlarmış.özel bir şey yapmak istiyor,erkek tarafı kendisi. Bu sene bebekleri oldu tatil fikrini eledi o sebeple,takı fikri de sıradan geliyor. sizce neler yapabilir,siz neler yaptınız eşinize,sevgilinize? orijinal fikirlerinizi bizimle paylaşır mısınız? çok teşekkürler.
(1) 

en uygun ev interneti

denef #1326390 
bir öğrencinin evine bağlatacağım.fiyat performans açısından en avantajlı hangisi olur ?
(2) 

şirkette yeniyıl çekilişi yapılacak

denef #1325779 
çekilişi ben organize ediyorum :/ nette bunu en kolay nasıl yapabilirim?

mesela bir uygulama olsa e-mail adreslerinin tamamını girsem, sonra uygulama herkese bir başkasının ismini random olarak atsa ?

var mı öyle bir şey, lütfen olsun çünkü.
1234  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık