(1) 

20lik diş çekimi sonrası şişlik

denef #1322720 
Ne zaman iner? Doktor 2 3 gün dedi, perşembe alındı, yarın antibiyotik bitiyor ama hala orda sanki fındık saklıyormuşum gibi :/ hızlandırmak için ne yapılabilir,buz koyuyorum.
(4) 

Telefon hakkında

denef #1321619 
Telefonum bozuldu, gün içinde bir telefon almam lazım. bir kaç yerden fiyat aldım iphone 6 32 gb için 1950 TL nakit fiyat var, değerlendirme yapmak için çok vaktim olmadığından size soruyorum. Bu fiyat iyi mi? önereceğiniz başka bir şey var mı?
(7) 

Çamaşır makinam yürüyor

denef #1321361 
Her yıkamadan sonra yana doğru kayıyor,tekrar yerine ittiriyorum. Ayrıca normalden fazla ses yapıyor. Makinadan yavaştan vaz mı geçeyim, yoksa tamir edilebilir bir şey mi?

Düz mantıkla mühendis bir arkadaşıma sordum Merkür retrosu dedi bu sebeple o cevabı eliyoruz.
(9) 

Yirmilik diş çekimi sonrası

denef #1320097 
Yirmilik dişim çıkamıyormuş korkunç ağrıyor. Perşembe günü ameliyatla alacağız dedi. Bu işlemde bana birisinin refakat etmesi gerekiyor mu? İşlem bittikten sonra yalnız eve dönebilir miyim mesela?
(1) 

model bulmak için

denef #1319854 
arkadaşlar merhaba, İzmir'de ajanstan bağımsız çalışan 30lu yaşlarda kadın-erkek model ihtiyacımız var. bir günlük fotoğraf çekimi için. armut.com'a iletişim bilgilerimi bıraktım, başka nerelerden ulaşabilirim?
(4) 

Aile dizimi yaptırıp hayatındaki tıkanmış noktaların farkına varabilen

denef #1319790 
Var mı? Ya da o tıkanıklığın farkında olup bu yolla çözüm bulan?
(1) 

İzmir fotoğrafçı

denef #1318786 
merhaba, İzmir'de kurumsal bir şirket için profesyonel fotoğraf çekimi yapabilecek, aranızda fotoğrafçılığı profesyonel anlamda yapabilen kimse var mı ?

beklentilerim şu yönde; tüm çekim ekipmanlarına ve çekim ekibine sahip olması ve
daha önce yaptığı işleri referans gösterebilmesi.

kapalı ve açık mekanlarda castlı ve castsız çekimler yapılacak.

ilgilenenlerle ayrıntıları özelden paylaşabilirim.
(5) 

Doğru yastığı nasıl seçiyorsunuz?

denef #1317233 
Son üç ayda visco,kaz tüyü,pamuk,elyaf tüm yastıkları denedim. Ama sabah uyandığımda boyun ve sırt ağrım oluyor. Evde ortopedik yatak vardı geçen hafta odamı değiştirip o yatağa geçtim yine de sabah yorgun uyanıyorum. Ağrı bölgesel olduğu için yastık diyorum ama başka bir sebebi olabilir mi? Kireçlenme yok.
(3) 

mini ısıtıcı

denef #1316685 
ofiste kullanılmak üzere ses çıkarmayan,yer kaplamayan ama çok ısıtan mini ısıtıcı alacağım,tavsiyeniz var mı ?
(6) 

beğendiğiniz türkülerin/şarkıların farklı yorumlarını paylaşır mısınız

denef #1316064 
bu yorumla bugün karşılaştım,bayıldım.

www.youtube.com

sevgiler,
(3) 

et kesiği olmamak için ne yapmalı

denef #1314550 
bu akşam spora tekrar başlıyorum.yaklaşık 4 aydır mecburiyetten yürümek dışında hareket etmediğimden olası et kesikleri için önlem olarak ne yapabilirim. pilates grup dersiyle başlayacağım öncesinde yarım saat falan kardiyo yaparım. başka?
(3) 

Deniz börülcesi hk

denef #1314130 
Birkaç demet var,dondurulup çözüldüğünde hangisi daha lezzetli olur? olduğu gibi mi buzlukta saklayayım yoksa haşlayıp ayıklayarak mı?
(4) 

balkona güvercin gelmemesi için ne yapıyorsunuz?

denef #1313319 
cd astım korkmuyorlar,başka?
(1) 

Soğuk algınlığı ilaçları regli geciktirir mi

denef #1311707 
Normalde takvimim hiç şaşmaz bu ay olmam gereken günün üzerinden 5 gün geçti. Perşembe gecesinden itibaren düzenli olmamakla beraber aferin, theraflu gibi ilaçlar kullanıyorum. Prospektüsünde bu konuyla ilgili ibareye rastlamadım ama etkisi var mıdır? Cuma günü regl semptomları oldu,geçti. Ne kadar gecikince doktora gitmek lazım?
(5) 

Sünnet çocuğuna ne alınır

denef #1304401 
Yakın arkadaşımın yeğeni,ailesiyle falan da iyi aram. Düğüne davetliyim ama altın takmak istemiyorum alternatif ne olabilir? Çocuk 8 yaşında,çok sosyal değil ,futbolu seviyor, tabletle takılıyor sürekli. Elimizdeki veriler bunlar. Teşekkürler
(13) 

Anne güvercin yavrulardan birini tartaklıyor sürekli

denef #1298912 
Anneyi kovuyorum yarım saat sonra yine aynı. Öldürcek yavruyu neden yapıyor olabilir. Daha uçamadılar da.
(8) 

Sıkıntıdan ölmek üzereyim

denef #1297529 
Dün aşırı heyecanlıydım, bugün feci sıkılıyorum. Duygu durumum hep uçlarda. Eskiden kendi kendime yeterken şimdi hiçbir şey bana yetmiyor. Zaman da hızlı akmıyor tabi bu durumdan dolayı. Siz neler yapıyorsunuz?
(1) 

Kendi parfümünü yapan var mı?

denef #1296428 
Nasıl?
(6) 

Deniz kestanesi batması

denef #1295973 
Selam, geçtiğimiz cuma ayak baş parmağımın yan tarafına 5tane Deniz kestanesi battı. Çıkaramadım çok uğraşamadım da. Şiddetli acı vs yok. Dün bugün zeytinyağı, bebek yağı,kantaron yağı,vazelin hatta hindistancevizi yağı gibi bir sürü şey sürdüm ama biri hariç çıkaramadım. Bunlarla yaşasam nolur? Doktora gitmekten korkuyorum bu durumda uğraştıkça acıyor çünkü:/
(1) 

izmir'de sahipsiz yavrular

denef #1294845 
merhaba, aşağıdaki yavrulara yuva arıyoruz. siyah beyaz olanın annesi cins bir kedi kardeşlerden yalnızca bu kaldı. çok oyuncu,yüzü,gözleri çok güzel. diğerleri ise arkadaşımın evinin balkonundalar, annesi orada doğum yaptı. doğduklarından beri orada bakılıyorlar tertemiz çok sevimliler.

izmir içi sahiplenmek isterseniz lütfen benimle iletişime geçin. sevgiler.


i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
(1) 

Güvercin sorusu vol.3

denef #1294399 
Benim güvercin döne döne yatıyor hala yumurtanın üzerinde. Cuma sabahtan beri görüşmüyorduk. Az önce balkonu süpürürken rahatsız oldu uçtu, bir baktım yumurtalar üç olmuş.Bu böyle durdukça çoğalacak mı ? Kuluçka süresi uzamış mı oluyor şimdi.
(12) 

An itibariyle

denef #1294257 
.
(5) 

Klozet sorunu

denef #1293884 
Banyodaki klozetin alt kısmı hep nemli sifonu çektiğimde,çamaşır makinası su verdiğinde falan oluyor. Apartmanda bir tesisatçı var herkeste oluyor, temiz su o dedi ama içime sinmedi. Başına gelen var mı tesisat problemi midir, yalnızca klozet değişse çözülür mü?
(3) 

Güvercin sorusu Vol.2

denef #1292215 
www.eksiduyuru.com
Benim kuşlar yumurtayı bırakmadı, benden de korkmuyorlar artık birlikte yaşıyoruz. Şuan tek endişem bunların taşıyabileceği bit gibi çeşitli parazitler. Haftasonu apartman ilaçlanacak balkonu da ilaçlatırsam zarar verir miyim? Nasıl koruyabilirim evimi bu tarz şeylerden başka ? Bi de aşurelik buğday bırakıyorum sabahları yakınlarına başka ne vereyim?
(7) 

Güvercin yuvası/yumurtası capsli

denef #1291541 
İki gün evde yoktum,güvercinler balkonda koltuğun arkasını sote bulup yuva yapmışlar bir de yumurtaları var. Ben balkonu kullanıyorum her çıkışımda anne ve baba uzaklaşıyor. Ben bu yumurtayı çatıya taşısam bulurlar mı? Ne kadar sürer bu durum? Temizlik konusunda da kaygılarım var tabi:/ huzurumu kaçırdılar.
i.hizliresim.com
(2) 

sadece telefonumda açık olan gmail hesabımın şifresi

denef #1291076 
gmail hesabım yalnızca telefonumda açık,yıllar önce almıştım ve şimdi şifresini unuttum. şifremi unuttum dediğimde eski telefon numarama mesaj gidiyor. telefon bilgisini değiştiremiyorum. başka bir e-mail hesabına da tanımlı değil. ben bu adresin şifresini nasıl güncellerim?
(4) 

ikinci el toplu satış

denef #1291060 
elimde oldukça fazla giyilmemiş, birkaç kez giyilmiş kıyafetler mevcut dolabımda atıl halde duruyorlar. bunları topluca satabileceğim bir platform var mı? ihtiyaç sahiplerine verilebilecek şeyler değil, mont,kazak gibi şeyleri zaten verdim de bunlar böyle kolu tüllü elbise falan filan :) nasıl elden çıkarayım çok uğraşmadan?
(4) 

hangi güneş kremi?

denef #1290931 
beyaz tenliyim, güneşte kızarmak gibi bir kötü huyum var. yves rocher'nin 50 faktörlük güneş sütünü kullanıyorum ama kızarıklık yaptı. önümüzdeki hafta tüm gün açık havada çalışacağım, önereceğiniz sağlam bir güneş kremi var mı ?
(8) 

Çadır sorusu

denef #1289669 
Gelecek hafta kampa gidiyoruz. çadır alacağız kurulumun kolay olması dışında nelere dikkat edelim? Kullandığınız,önerdiğiniz model/marka var mı?
(3) 

Evdeki mobilyaları boyamak için önereceğiniz boya var mı?

denef #1289005 
Eski tip masa ve sandalye.tahta,cinsini bilmiyorum. Annemin gözden çıkardığı parçalar olduğundan çok düzgün bir şey değil diye tahmin ediyorum:)
(3) 

zımpara makinası

denef #1288905 
www.hepsiburada.com

şu zımpara makinasını alsam evdeki paletlerde ve masa sandalyelerde işe yarar mı ? yoksa bu daha küçük işlerde kullanım için mi uygun ?
(7) 

proje ismi bulma

denef #1287811 
İzmir'de bir proje düşünün, proje şehrin göbeğinde. Böyle bir konut/iş merkezi projesi için şehrin güzelliğine ve projenin gücüne vurgu yapacak isim önerileriniz var mı?
(7) 

Babama telefon bulabilir miyiz

denef #1287212 
Kendisi 72 yaşında.büyük ekranlı,sadece arama yapmak ve haber okumak için kullanabileceği bir telefon arayışındayım. Kullanımı kolay Ne alabilirim?
(5) 

kamplı çadırlı soru

denef #1286440 
selamlar, izmir civarı kamp yaptığınız yerler ve gruplar var mı? yakın zamanda bir etkinlik var mı bildiğiniz,dahil olacağınız?
(2) 

bahçe salıncağı

denef #1285972 
günaydın, iki tane bahçe salıncaklarından istiyorum. birini balkona birini annemlerin bahçeye alıcam. koçtaş'ın mağazadan başka ile teslimatı yokmuş,internet sitesinde de beğendiğim ürün mevcut değil. izmir'de teslimatını da yapan bir yer biliyor musunuz kemeraltında,gıda çarşısında falan?
ya da güvenilir bir site var mı tavsiye edebileceğiniz. uygun fiyatlı olması tercihim. teşekkürler.
(4) 

Ütünün kirecini nasıl hallediyoruz?

denef #1285531 
Ütü yaparken kıyafetin üstüne kireç yapışmaya başladı. Ütüyü değiştirmek mi gerekiyor yoksa bildiğimiz kireç sökücü işe yarıyor mu?
(7) 

Bulaşık makinasının kapağı kapanmıyor

denef #1285338 
İçi çok dolu değil,rafları çıkararakta denedim olmuyor. Neden olabilir fikriniz var mı?
(25) 

Ramazanda alkol alıyor musunuz?

denef #1284590 
Normal zamanda içmekten daha mı günah ?
(1) 

Ağaçlı çiçekli soru

denef #1282449 
Arkadaşlar selam!
Orkide saksının dibine hurma çekirdeği koymuştum unutmuşum resimdeki gibi filizlendi şimdi bunlari alıp aşağıdaki bahçeye diksem tutar mı?
Bi de sukulentlerimden birisi aldı başını gidiyor ama gövdesi başını taşımıyor,sapından kesip tekrar diksem tutar mı? Teşekkürler şimdiden,ıyi bayramlar:)
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
(12) 

Bedel ödediginizi düşünüyor musunuz?

denef #1281215 
Başkasına yasattiginizi yaşıyor musunuz mesela
(7) 

şifreyi verelim mi?

denef #1279856 
merhabalar arkadaşıma bir telefoncu ulaştı. elime bir iphone 6 anakart geçti içinde sizin bilgileriniz var fotoğraf ve rehber ve app hesaplarınız açık dedi. icloud şifrenizi verirseniz silerim diyor. ne yapalım? verilmez di mi?
(8) 

Kelimelik oynuyor musunuz

denef #1279698 
Ben oynuyorum da, oynayabiliriz
(11) 

Iyi hissetmek

denef #1278861 
Kitabını okuyayım mı? Faydasını gören var mı?
(1) 

hesap birleştirmek

denef #1278733 
ekşi sözlük hesabı ile duyuru kullanıcı hesabını birleştirmek mümkün mü? farklı nicknameler.
(2) 

Ales hk.

denef #1278687 
geçerliliği devam eden ales notum varken bir daha sınava girersem en yüksek puanım mı geçerli olur,son sınav sonucum mu ? teşekkürler.
(4) 

içim sıkılıyor

denef #1278353 
tam ben tamamım bu ilişki için dedim adam pes etti,içime öküz oturdu. şimdi o istemiyor. ben seni değiştirmek istemiyorum ama bu şekilde bir ilişki içinde olmak istemediğimden de eminim dedi. şimdi reddedilmeyi nasıl atlatıyoruz?
(3) 

kredi kartı borcu

denef #1275668 
kredi kartımın bu ay yalnızca asgari tutarını ödesem, ödemem gereken aylık tutardan düşecek mi o para yooksa sadece bir ay ertelemek için mi ödeme yapmış olacağım? teşekkürler.
(9) 

o zaman dizi önerir misiniz ?

denef #1273751 
Madem yine bana haram geceler, diziye başlayayım. eğlenceli,mini diziler tercihim. kafa yormasın,sıcak,komik olsun. Friends gibi mesela.teşekkürler.
(15) 

alıngan adamlarda bugün

denef #1273750 
geçenlerde haftasonu için birlikte program yapalım demişti ben de bu sabah napıyoruz diye sordum. bilmem sen karar ver, birlikte olduktan sonra naptığımızın bir anlamı yok dedi. çok sinir oluyorum böyle plan,program yapamayıp karşı tarafa iteleyen kişilere. Ben de politik cevap hazırmış dedim.-gülücüklü emojimi de ekledim yine- alındı. ben güzel bir şey söylemiştim falan diyor. baya uzattı muhabbeti şuan plan program yalan oldu,hesaplaşıyor benimle. çok mu acayip bir şey söylemişim? bana gayet normal geliyor çünkü.
(8) 

akşam yemeği fikirleri

denef #1273191 
Yarın akşam 14 kişiyi ağırlayacağım evde. İş arkadaşlarım yemeğe geliyor. Kuru patlıcan,biber dolması yapıyorum. Mücver,fırında mantar, yoğurtlu birkaç meze yapacağım,deniz börülcesi,salata falan tamam.Kalamar siparişi veriyorum. Birbiriyle çok mu alakasız oldu her şey.içecek rakı ve şarap var.

Başka neler yapabilirim kolay ve hafif olması tercihim.

mobil görünümden çık