(1) 

Cunda da pansiyon

denef #1217798 
Var mı önerdiğiniz uygun fiyatlı?
(4) 

Pilates

denef #1215625 
bisiklet sürmek ve yürüyüş yapmak dışında sporla bir alakam yok. şimdi kendime vakit ayırmak istiyorum biraz,pilatesten başlasam nasıl olur? İzmir'de bildiğiniz,tecrübe ettiğiniz spor salonları var mı? önceliğim bostanlı civarı.
(3) 

Tapu işlemleri süreci

denef #1214529 
Merhaba,oturduğum evi satın alıyoruz :) Ben izmirdeyim,ev sahibi yarın çanakkale'den gelecek ve hemen o akşam dönmesi gerekiyormuş.siz önceden işlemleri başlatır mısınız dedi. Bana whatsapptan tapunun fotoğrafını atacakmış. Ben internetten biraz okudum ama yine de tecrübelerinizden faydalanmak adına soruyorum. İşlem süreci nedir,nelere dikkat edeyim? Tapunun online sureti işime yarar mı şimdilik? Takipçiye ver diyenler var, kendim halledemez miyim?
(5) 

Vialand''a gidelim mi?

denef #1213884 
Selamlar, yarın istanbul'da son günüm. Yeğenim (12k) ile vakit geçireceğim vialand nasıl fikir? Vereceğimiz paraya değiyor mu? Vodafone kampanyası ile biletleri 74 liraya alabiliyorum daha uygun alabilme imkanı var mı bildiğiniz. Başka alternatifler de önerebilirsiniz.şimdiden teşekkür ederim.
(5) 

nasıl gidilir?

denef #1212942 
selamlar, Atatürk havalimanından Şişli Radisson Blu otele nasıl gidilir, ne kadar sürer ortalama. teşekkürler.
(5) 

nerelerden alışveriş yapıyorsunuz

denef #1212582 
haftaya İstanbul'a gideceğim,bir kaç gün vaktim var gitmişken alışveriş yapmak istiyorum. mango,zara gibi markalar dışında, nerelerden alışveriş yapıyorsunuz. orijinal, şık bir şeyler bulabileceğim yerleri yazarsanız çok sevinirim. (27-K)
(1) 

Brezilya fönü/kalıcı fön

denef #1196808 
duyurunun saç bakım gurularına selamlar. İşlem görmüş saça brezilya fönü uygulaması zarar verir mi ? Forumlarda keratinle yapıldığı için yıpranmış saçları dahi onardığını yazanlar, saçlarım elimde kaldı diyenler ile yarışıyor nerdeyse. Daha önce yaptıran var mı? İzmir'de bu konuda tavsiye edebileceğiniz bir salon da varsa süper olur. Sevgiler.
(2) 

pamukkale tatili

denef #1171698 
için uygun bir zaman mı sizce. Eğer öyleyse nereleri gezelim,neler yiyelim,nerede kalalım. Varsa biraz önerinizi alırım ^^
(1) 

androidden ios a geçemeyiş

denef #1164048 
yılların android kullanıcısı ben ios a geçiş yaptım. rehberimi gmaile yedekleyip aktardım bir şekilde ama uygulamalarımda sıkıntı yaşıyorum. mesela oyun kaldığı yerden başlamadı ne yapabilirim? uygulamaları kaldığım yerden kullanmaya devam etmemin bir çözümü var mı ? şimdiden teşekkür ettim.
(6) 

Terör belası

denef #1154917 
Terörü bitireceğiz söylemleri gerçekçiliğini yitirdi. Zaten artık alışmak lazıma dönüyor muhabbet. Peki tarihte bitirilmiş,yok edilmiş bir terör örgütü var mıdır bildiğiniz, Terör yalnızca form mu değiştirir ?
(7) 

ne almalı ?

denef #1148281 
ocakta bebekleri doğacak çifte yılbaşında ne alsam güzel olur ? bebek haberini aldığımda minnoş spor ayakkabısı almıştım.
(2) 

gözenek sıkılaştırıcı

denef #1146652 
tavsiye edeceğiniz, sonuç alabileceğim gözenek sıkılaştırıcı krem,serum ya da maske var mıdır. evde hazırlayabileceğim maske tarifi de olur.
(18) 

kız ismi fikri

denef #1143884 
bir ay sonra arkadaşımın bebeği olacak,isim konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Leyla olsun istemişlerdi ama aileden başka bir bebeğe verildi, yaşlarda yakın olacak o yüzden elendi. Leyla tadında iki heceli kız ismi önerilerinizi rica ediyorum ^^
(1) 

Xbox

denef #1143669 
Xbox one oyun tavsiyesi alabilir miyim yetkililerden? Ryse son of rome aldim oynadim cok begendim. Buna benzer oyunlar olabilir. Bir de bu oyunu kinect ile oynayabilecegime dair bir yazi okudum ama ayrinti yoktu. Bu konuda cok cahilim ama öğrenmeye istekliyim.simdiden tesekkur ettim.
(1) 

oyun konsolu tavsiyesi

denef #1137707 
merhabalar, oyun konsolu almak istiyorum ama yanlış bir seçim yapmaktan korkuyorum. wii sports pack bimekste 422 tl gözüküyor sizce çok mu? xbox kinect almak daha mı mantıklı? başka önerileriniz var mı ? bi yardım edin.
1234   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık