(4) 

Kadın Doğum Uzmanı-İstanbul

uzun kulaklı yalnız tavşan #257042 
Arkadaşlar İstanbulda (avrupa yakası olursa şüleka olur) bildiğiniz sürekli takip ettiğiniz size oturup ne sıkıntınız varsa anlatan, en azından dinleyen kestirip atmayan bir doktora ihtiyacım var. Durum biraz acil.
(2) 

Piramit Restaurant-Bahçelievler

uzun kulaklı yalnız tavşan #254510 
Arkadaşlar daha önce başlıkta bahsettiğim mekanda herhangi bir oraganizasyona katılmış olan var mı? Nişanımızı burada yapmayı düşünüyoruz ama hani sizden de duysam şöyledir böyledir diye çok memnun olurum. Ayrıca diyelim fiyatlart aynı siz olsanız 150 kişiyle beyoğlu öğretmen evinin kış bahçesinde mi yoksa piramit restaurant ta mı yapardınız?
(17) 

Araba da mahsur kalmış köpek

uzun kulaklı yalnız tavşan #250154 
Arkadaşlar Fatih-Yavuzselim civarında arabanın içerisinde unutulmuş-bırakılmış ya da mahsur kalmış olduğunu tahmin ettiğim koyu renkli bir köpek var. Civardaki evlerin zillerini çaldık arabanın sahibini buluruz belki diye ama maalesef arabanın sahibini bulamadık. Bir saate yakın süredir yavrum aracın içerisinde ve nefessiz kalmasından korkuyoruz. Bir arkadaşımız karakola gitti ama oradan da ilgilenmemişler 155 ekip gönderisn diyorlar. Başka fikri olan var mı? Sahibi gelmezse ne olacak? ya da bulunamazsa itfaiyeyi mi çağırsak? Çok kötü hissediyorum yavrum can havliyle bağırıyor.


Edit: Bir süre üstte kalsın lütfen.
(1) 

MR sonucu- Ganglion kisti

uzun kulaklı yalnız tavşan #243087 
Arkadaşlar kız kardeşim kısa zaman önce el bileği şikayetleriyle bir ortopedi servisine başvurmuştu . Doktorumuzun istediği MR sonucunda " Radiokarpal eklem düzeyinde palmar yüzde radial tarafta 8x4x3 mm boyutlarında fleksör karpi radialis tendonu komşuluğunda stir incelemelerde hiperintens, Tia'da Hipoitens Ganglian kisti izlenmiştir. Karpaş kemik düzeyinde sinovyal hipoertrofi dikkat çekmiş olup, karpal kemiklerde hafif eroziv değişiklikler izlenmiştir" şeklinde bir ifade var. Doktorumuzla randevumuz da 3 gün sonra açıkçası endişelendik. Doktor arkadaşlar bir fikir verirse seviniriz.
(9) 

Ankara Sorunsalı

uzun kulaklı yalnız tavşan #232506 
Arkadaşlar tezim için Bilkent Üniv. gitmem gerekiyor. Şimdi Aştiden Bilkente dolmuş varmış sanıyorum numarası, güzergah adı nedir acaba bileniniz var mı? Peki Bilkentte işim erken bitti diyelim kızılaya nasıl gelirim? Ne yer ne içilir nerelere gitmek lazım. Farzedin tezim 1 saat içinde bitti gezecek görecek yerler listeler misiniz bana? Ama yol tarifleri lütfen anneye alatılır gibi olsun :)

Son olarak Aştiye nasıl geri dönerim ben :) Kaybolursam Ankaralı kullanıcılara sığınırmışım gibi duruyor :))))

Edit: Şuan Ankara nasıl yarın akşam çıkıp gelsem kar var mı hala? Çok üşüyen bünyeyim de korkuyorum :)
(3) 

Bilkent Üni. nasıl giderim

uzun kulaklı yalnız tavşan #222799 
Arkadaşlar tezim için Bilkent kütüphaneden yararlanmam gerekiyor da İstanbuldan tren ile mi yoksa otobüs ile mi gitsem bilemedim? Hangisi daha kolay olur nereden nasıl gitmem gerekli bir bilen duyanınız var mı?
(13) 

Evleniyorum akıl fikir lazım

uzun kulaklı yalnız tavşan #185960 
Şimdi arkadaşlar en zor şey evlenmeye karar vermek sanırdım ama değilmiş. Sevdiceğimle eşyalarımıza bakmaya başladık ama o kadar çok seçenek var ki gerçekten ben allak bullak olmuş durumdayım- he sevdicek bana göre daha sakin ama bende bir heyecan bir heyecan iyice kararsız oldum. Sizden ricam bana evinizde kullanıp memnun olduğunuz ürünleri yazmanız. Yani özellikle küçük ev aletleri, süpürge, ütü, tabi beyaz eşya. Ben şunun bu modelini aldım memnunum diyenleriniz varsa hadi bir akıl verin ben de size davetiyemi göndereyim :)

Saolun şimdiden
(6) 

hem yüksek lisans hem öğretmenlik yapılır mı?

uzun kulaklı yalnız tavşan #168956 
Arkadaşlar aklım çok karıştı. Ben önümüzdeki yıl hem yüksek lisansa başlamak istiyorum hem de kadrolu olarak atanmak. Bugün enstitüyle görüştüm onlar ilk dönem en az dört gün ders ve devam zorunluğu olduğunu söylediler. Meb de bununla ilgili politika nedir bilen var mı? İlla birinden feragat etmek zorunda mıyım? Aranızda hem y.lisans yapan hem de devlette öğretmenlik yapan var mı? Aramaya inandım aam bulamadım.
(1) 

İstanbul Universitesi-İngiliz Dili ve Edebiyatı

uzun kulaklı yalnız tavşan #129007 
Saygıdeğer ahali; aranızda, çevrenizde, eşinizde yada dostunuzda başlıkta bahsettiğim bölümde okuyan var mıdır? Farabi değişim programıyla 4.sınıf için geçmek istiyorum ama kafam karıştı 3-5 sorum olucak gönüllülere.
(9) 

Şarkı arıyorum

uzun kulaklı yalnız tavşan #127485 
Ahali sevdiceğe süpriz hazırlamaktayım ve bana hoş bir parça lazım hadi el atın.

Not: Romantik bişiler olursa tadından yenmez..

Saolun.
(7) 

tavşanlarda sarılık

uzun kulaklı yalnız tavşan #124186 
Ahali son duyurumda kızımın hasta olduğundan bahsetmiştim bugün veterinere gittik sarılık olmuş durumuna ekstra olarak. Haliyle çok üzgünüm ama durum kötüleşmezse vitamin yeterli kötüleşirse getirin dediler korkuyorum daha önce böyle bir durum tecrübe etmiş olan var mı ki?
(7) 

acil veteriner arkadaşlar ve tavşan sahiplerine soru

uzun kulaklı yalnız tavşan #124057 
bu saatte umarım cevap verecek birileri vardır benim 7.5 yaşında bir tavşanım var doğduğundan beri biz bakıyoruz şu ana kadar herşey normaldi yaklaşık 2 saat önce oturduğu yerden yuvarlandı ve çırpınmaya başladı gözleri kocaman oldu nefes alamıyor gibi hareketler yaparak kendinden geçti. Babam da soğuk suyla yıkamış yüzünü gözünü sonra da ağızını falan açtım diyor biraz yavrum kendine geldi. Yine uzun oldu farkındayım ama ne olmuş olabilir daha önce hiç böyle bir şey yaşamış tavşan sahibi ya da duruma tanık olmuş veya fikir verebilecek bir arkadaş var mı?

Son olarak tavşan konusunda deneyimle veteriner tavsiye edebilecek biri olursa acilen süper olur. Korkudan bir şey olucak diye uyumuyoruz resmen ailecek nöbetteyiz bir yardım edin.
(13) 

Eski model oyuncak araba yardım

uzun kulaklı yalnız tavşan #100476 
Ahali sevdiceğime eski model bir oyuncak araba arıyorum. kendisi bana anlattı hayaliymiş ve ben bunu bulabilirsem mükemmel bir süpriz olucak. Şöyle ki; kara şimşek diye bir araba varmış bu onun modeli sanırım aynı onun gibi kapıları yanlara doğru açılıyormuş. Böyle yanında bir kurma kolu varmış Onu çevirince araba ilerleyip takla atıp ya da dönüp tam emin değilim yola devam ediyormuş. Bileniniz duyanınız var mı kı? Takribi 20 yıl öncesinden bahsediyorum. Şimdiden saolun arkadaşlar.
(5) 

Doğum Günü önerisi

uzun kulaklı yalnız tavşan #93220 
Sevgili her şeye akıl sır erdiren ahali. 4 Eylül Annemin doğum günü . Kendisi 3 tane hatun evlada sahip. Henüz gayri resmi de olsa 2 tane de çok sevdiği damat adayı var. ( Çok sevdiği konusunda hiç bir ima bulunmamaktadır). Şimdi sorum şu ne yapsak ne etsekte anneme süpriz çok güzel ve hiç unutamayağı bir doğumgünü organizasyonu hazırlasak?

Gün içinde oruçlu olduğumuz varsayılırsa iftar saatini takriben bir programa ihtiyacım var.

Bir de hediye konusuna el atın arkadaşlar size zahmet. Nooolurr biraz üstte kalsın ...

Not: Organizasyon mutlaka evde olmalı. Annemin yürüme sıkıntısı var ve meraklı bakışlar yüzünden tekerlekli sandalyeyle cıkmak çok üzüyor kendisini koltuk değnegi de malum bi yerden sonra idare etmiyor. Bunları da göz önüne alırsanız sevinirim ve hatuncuğum 48 olucak :)

Şimdiden teşekkürler ekip
12345   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık